FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Očekujem da Gary na prvom treningu pokaže Kuzmanoviću tko je gazda i uzme svoju 17icu 

Dobru ekipu je Inter sastavio. Ako Walter bude znao uigrati tim na pravi način, s pravom se očekuje borba za top 3. Bojim se da za nešto više ipak nema dovoljno kvaliteta i znanja, a i igranje u EL će predstavljati dodatni teret. Ipak, vjerujem da scudetto svakako nije u planu čelnika kluba. 

Mozda je ovo Torinski aerodrom, dosao kao zamjena za Vidala.
Nije stao na teren, a vec mi je novi miljenik lik.
Niko ovdje ni ne ocekuje scudetto, zelja je LP uz neku gledljivu igru. Sto se tice scudetta, mislim da je Romino vrijeme.
Nije stao na teren, a vec mi je novi miljenik lik.

Niko ovdje ni ne ocekuje scudetto, zelja je LP uz neku gledljivu igru. Sto se tice scudetta, mislim da je Romino vrijeme.
Amar Osim selektor BiH
moze i scudetto ako se bude moglo što da ne ha ya 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
U svakom slučaju, ukazanu priliku treba iskoristiti.
Složio bih se s @Beppeom da je došlo vrijeme da Roma postane prvak, isto sam napisao na Pjanićevoj temi odmah nakon ostavke Contea i dovođenja Iturbea u Rim, ali opet smatram da se stvarna situacija najbolje može ogledati na terenu. Dakle, kada počne prvenstvo.
Složio bih se s @Beppeom da je došlo vrijeme da Roma postane prvak, isto sam napisao na Pjanićevoj temi odmah nakon ostavke Contea i dovođenja Iturbea u Rim, ali opet smatram da se stvarna situacija najbolje može ogledati na terenu. Dakle, kada počne prvenstvo.
Izgleda da smo zavrsili za Rolanda. Primat ce platu 1,7 mil godisnje. Porto prihvatio 4 mil.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Znam da je teško procjeniti, ali kakve su šanse po vama za TOP3 poziciju?
Od 25 do 50%?
Od 50 do 75%?
Od 75 do 100%?
Od 25 do 50%?
Od 50 do 75%?
Od 75 do 100%?
Sve zavisi od mazzariovog pristupa protiv losih ekipa. Ukoliko ne bude igrao na nulu kao veci dio prosle sezone i ako ne bude tu gubio bodove velika je sansa za top 3 s obzirom na kvalitet lige. Da se racunaju bodovi samo izmedju top 8 ekipa ne bih se ja brinuo za top 3 poziciju. ali vjerujem da je negdje oko 65% sansa da budemo u top 3
- Interista02
- Kontakt:
Fotosop.
50 posto.Caeruleus je napisao/la:Znam da je teško procjeniti, ali kakve su šanse po vama za TOP3 poziciju?
Nemoj zaboraviti ss.ba ligu uskoroClaus je napisao/la:U svakom slučaju, ukazanu priliku treba iskoristiti.

Ali dosao sam ovdje da priupitam kakav je Icardi ? Nisam nesto previse pratio Inter prosle sezone pa ne znam

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kod: Označi sve
Brendan Rodgers ima veliku želju napad Redsa pojačati kvalitetnim napadačem, a izbor bi navodno mogao pasti na 21 – godišnjeg Icardija. Icardijeva cijena iznosi 16 miliona funti.

"izbor bi mogao pasti"

@Otelo.. nema te šta zanimat momak nije na prodaju ni za kakve pare u ovom trenutku...
#SuningOUT
16m
Kako cu plakat ako stvarno posalju takvu ponudu 

Pa Monaco ga nije moga kupit kako ce Liverpool koji se vec istrosio ove sezone...ponuda je mizerna i sve ispod 30 mil € ce Thohir lagano odbit.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kao da Ronalda prodaju yebote, taj balvan ni ne vrijedi više od 16 miliona.
Zna ženu skinuti i to je to.
Zna ženu skinuti i to je to.
Zato Lalana ili Rickie Lambert vrijede preko 30 mil €, ajde molim te....
Nema precijenjenih igraca od onih iz premiershipa.
Nema precijenjenih igraca od onih iz premiershipa.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Lambert ih je koštao oko 4 miliona, ionako backup, nisu neke pare da bi se diskutovalo.
Lallana vjerovatno preplacen, ali i dalje stoji da svaka cifra preko 16 miliona za ovog malog Icardija je previsoka.
Lallana vjerovatno preplacen, ali i dalje stoji da svaka cifra preko 16 miliona za ovog malog Icardija je previsoka.
Kojom logikom Icardi vrijedi više od 16-17 mil. ako i toliko? Ozb. pitam?
Interista02 je napisao/la:

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.