Sad gledam snimak, pa ono je moglo biti skandaloznoForster je napisao/la:Koja krađa glavnog sudije u korist Edmunda, rijetko viđeno
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Pusti prate ljudi tenis od kako je Dzumhur u top 50hm59 je napisao/la:E, stvarno je rekreativacmuhamedhulk je napisao/la:Jao Zvereva, haj sto je Dzumhur ispao od ovog rekreativca..ali i on?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Joj Dzumhur, nisam ga pratio prije, ne pratim ni sad. Cuj Damir neka vertikala u tenisu. 
Gulbis je lik koji tenis igra cisto onako, nije pod moranje. Malo sportskija verzija onog Tomica. Naravno da je 'rekreativac' prema Zverevu.
Pashice moj od 2004. pratim tenis, istina Sharapovu najvise gledam(o).
Gulbis je lik koji tenis igra cisto onako, nije pod moranje. Malo sportskija verzija onog Tomica. Naravno da je 'rekreativac' prema Zverevu.
Pashice moj od 2004. pratim tenis, istina Sharapovu najvise gledam(o).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma Gulbis je masina,koja nas tek s vremena na vrijeme podsjeti kakav je to teniser mogao bit.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:cuj Novaka "Je*bo vam pas mater"
nisam mogao,gledati, de nek neko napiše šta je bilo?Chandrian je napisao/la:Sad gledam snimak, pa ono je moglo biti skandaloznoForster je napisao/la:Koja krađa glavnog sudije u korist Edmunda, rijetko viđeno
I ovaj Zverev treba da kao naslijedi ove na vrhu ,pa lik evo ne moze dalje od 4-og kola na GS ,pa Nadal i Roger u njegovim god osvajali Slaemove, prije ce Borna i Tsitipas osvojiti od njega.
Iaoko je ispalo dosta ovih fav bice zanimljivih dueal do kraja pogotovo u donjem dijelu, malo me iznenadio Kei sa igrom ali to je dobro da se i on vraca.
Btw neko napisa Gulbis rekreativac, mozda je i upravu, ali da je on ozb ahvatio tenis on bi hladno bio uvijek u top20 mozda bi cak imao i ulazak u top10.
Kako god Damir je propuatio veliku sansu da se nadje u drugoj sedmici Wim jer je def mogao dobiti Sashu
Iaoko je ispalo dosta ovih fav bice zanimljivih dueal do kraja pogotovo u donjem dijelu, malo me iznenadio Kei sa igrom ali to je dobro da se i on vraca.
Btw neko napisa Gulbis rekreativac, mozda je i upravu, ali da je on ozb ahvatio tenis on bi hladno bio uvijek u top20 mozda bi cak imao i ulazak u top10.
Kako god Damir je propuatio veliku sansu da se nadje u drugoj sedmici Wim jer je def mogao dobiti Sashu
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Na 2-1 i 3-3 novak ima 15-40, dvije brejk lopte. Igra kratku. Lopta pada dva puta Edmund trči baca reket lopta se vraća nazad ide u aut, reket udara mrežu. Sudija tvrdi da nije dva puta pala, već je ramom reketa kao udario, tu se raspravljaju, đoković traži čelendž za aut on mu ne da kaže kasno je. Dakle 2 puta pala, reket u mrežu i aut. Na kraju Edmund dobija gemjestamaji je napisao/la:Fk_zeljo_1921 je napisao/la:cuj Novaka "Je*bo vam pas mater"nisam mogao,gledati, de nek neko napiše šta je bilo?Chandrian je napisao/la:Sad gledam snimak, pa ono je moglo biti skandaloznoForster je napisao/la:Koja krađa glavnog sudije u korist Edmunda, rijetko viđeno
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Simonu treba isamarati za ovo ispadanje, imala brejk u drugom setu da zavrsi pa onda 5-2 u trecem i izgubi. 
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Joj da ti feministice vide ovaj postPogba je napisao/la:Simonu treba isamarati za ovo ispadanje, imala brejk u drugom setu da zavrsi pa onda 5-2 u trecem i izgubi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sta to one ne vole grub sex?LAZARUS2000 je napisao/la:Joj da ti feministice vide ovaj postPogba je napisao/la:Simonu treba isamarati za ovo ispadanje, imala brejk u drugom setu da zavrsi pa onda 5-2 u trecem i izgubi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Jesi lud? Neke od bih predlažu da se pobiju svi muškarcimuhamedhulk je napisao/la:Sta to one ne vole grub sex?LAZARUS2000 je napisao/la:Joj da ti feministice vide ovaj postPogba je napisao/la:Simonu treba isamarati za ovo ispadanje, imala brejk u drugom setu da zavrsi pa onda 5-2 u trecem i izgubi.Ono malo po guzi
16 minuta prvi set.

moze li se ljudino gem uzeti ?
Mirise ovo na proslu godinu bez izgubljenog seta
Mirise ovo na proslu godinu bez izgubljenog seta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E sto ga isprasi
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
leorey je napisao/la:Sta radi najveci na najvecem turniru svijeta
lijepo si ovo napisao iskreno
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ima onaj jedan na forumu koji se ne bi slozio s timdelinjo je napisao/la:leorey je napisao/la:Sta radi najveci na najvecem turniru svijeta
lijepo si ovo napisao iskreno![]()
babino je napisao/la:ima onaj jedan na forumu koji se ne bi slozio s timdelinjo je napisao/la:leorey je napisao/la:Sta radi najveci na najvecem turniru svijeta
lijepo si ovo napisao iskreno![]()
![]()
ma nas drug Raffan ...njemu je jos uvijek Rafa prvi favorit na WB
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ženski tenis je najgori sport na svijetu, nevjerovatno da ovo ljudi plaćaju da gledaju.
Katastrofa, top 10 nema više na turniru.Oikamid je napisao/la:Ženski tenis je najgori sport na svijetu, nevjerovatno da ovo ljudi plaćaju da gledaju.
Da se to desi u muškoj konkurenciji, trebalo bi ugasiti ovaj sport.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.