Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Sto se tice ovih poslastica kad sam bio mali volio sam pojesti cokolino i dan danas volim kupim onu kutiju i citavu smazem za 5 minuta 
- Popović Lazar
- Kontakt:
A sad nisi mali ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto se tice ovih poslastica kad sam bio mali volio sam pojesti cokolino i dan danas volim kupim onu kutiju i citavu smazem za 5 minuta
Hajde lazare,hajde Lazare..
Čim je zaljubljen to znači da više nije maliPopović Lazar je napisao/la:A sad nisi mali ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto se tice ovih poslastica kad sam bio mali volio sam pojesti cokolino i dan danas volim kupim onu kutiju i citavu smazem za 5 minuta
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
NePopović Lazar je napisao/la:A sad nisi mali ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Sto se tice ovih poslastica kad sam bio mali volio sam pojesti cokolino i dan danas volim kupim onu kutiju i citavu smazem za 5 minuta
- Popović Lazar
- Kontakt:
Popović Lazar je napisao/la:Kakav pubertet,forsiraj desanku
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Kelneru ima li kakvih ciganki

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
HAAHHAHAHAHAHAHAHHAAAHAHA...Ima,al nema para da se plati.BTW,pa jos niste zaboravili za tu moju aferulegenda reala je napisao/la:Đesi Kelneru ima li kakvih ciganki![]()
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Sta mislite je li ovo fake
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- HeavensWonder
- Kontakt:
Mislim da nije... Ovi profesionalci mogu pauka u muda pogodit lopticom 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Mogu kad je zayebancija, al kad je prpa onda mašaju i cijeli teren... pritisak je čudoHeavensWonder je napisao/la:Mislim da nije... Ovi profesionalci mogu pauka u muda pogodit lopticom
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije fejk, ovo je samnom vjezbao, on stavi limenku i ja gadjamPuma je napisao/la:Sta mislite je li ovo fake
[youtube][/youtube]
Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na ziduMonolog je napisao/la:Zamisli samo šta bi bilo da je umjesto Federera bio Karlović.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moj post se odnosio na kamermana. Misliš da bi iko im'o hrabrosti da snima taj servis?Hawking je napisao/la:Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linijaMonolog je napisao/la:Moj post se odnosio na kamermana. Misliš da bi iko im'o hrabrosti da snima taj servis?Hawking je napisao/la:Onom liku ne bi bilo ništa, nema šanse da bi ga pogodio... epilog bi vjerovatno bila rupa na zidu
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Ne bi bilo ni svrhe, kamera to ionako ne može uhvatit, a na usporenom snimku bi se u jednom trenutku pojavila zelenaksta linija
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Goalgetter
- Kontakt:
3. SportSport.ba grupni chat na Facebooklegenda reala je napisao/la:Znam koja su dva razloga što je forum zamro :
1. Otišo Alfa (administracijo podhitno ga tražite da vam digne forum iz mrtvih)
2. Otvaranje teme PES 06 (svi samo vise na toj temi ,administracijo briši tu temu )![]()
![]()
- Megamon
- Kontakt:
Ma zamro i fb chat kako je Rizoni otis'o u cureGoalgetter je napisao/la:3. SportSport.ba grupni chat na Facebooklegenda reala je napisao/la:Znam koja su dva razloga što je forum zamro :
1. Otišo Alfa (administracijo podhitno ga tražite da vam digne forum iz mrtvih)
2. Otvaranje teme PES 06 (svi samo vise na toj temi ,administracijo briši tu temu )![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.