FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jun 2013, 16:22

cesc4 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:@cesc
prelistaj malo temu pa ćeš vidjet :D
Kazem ti jedino Efendic.Panta,Susa,Mujka nece sigurno to smijem se okaldit u sto god hoces al uostalom vidjeces i sam. :geek:
Pa jedino Efendić!? To ti kume moj ne znači "Iz Gracanice vam Bogami niko nece doci ;)".. Niko nije spominjao Pante, Suše itd. ja ti kažem da će doć neko :) :mrgreen:
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jun 2013, 16:24

TzBulevar87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:@cesc
prelistaj malo temu pa ćeš vidjet :D
Kazem ti jedino Efendic.Panta,Susa,Mujka nece sigurno to smijem se okaldit u sto god hoces al uostalom vidjeces i sam. :geek:
Pa jedino Efendić!? To ti kume moj ne znači "Iz Gracanice vam Bogami niko nece doci ;)".. Niko nije spominjao Pante, Suše itd. ja ti kažem da će doć neko :) :mrgreen:
Jesi maloprije reko da prelistam temu a tamo se ranije govorilo o Panti Susi Mujki i Efi.... I i dalje tvrdim da je i Efendic blize ostanku u Bratstvu nego dolasku na Tusanj. :mrgreen:
www.nkbratstvogracanica.com

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jun 2013, 16:28

Očigledno me ne razumiješ. Ajd da se ne citiramo više. Pozdrav :mrgreen:
075

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 jun 2013, 17:26

Ako renato gojkovic ode ... NIKO SRETNIJI OD MENE , navikan i previse , ne toliko kvalitetan ( ni blizu jogeta , pante , grade , kuduza ... ) ispratio sam mnoge stopere sa tusnja , i renato nije nista posebno ... to je jednostavno jedan igrac ispod prosjeka ( mnogo je i grijesio , ali s onih par golova zamazao je oci vecini kako vidim ) lik , dise za Beogradski Partizan , mozete ga naci na fejsu Renato Grobaritos Gojkovic ... a sto se mene , moje porodice , drugova tice ... TAKAV NAM NE TREBA ,molim boga da ode , bas kao i ono seljance DZEMO !!!

Zao mi je zbog ovih informacija oko grade , nadam se da cemo vec sutra citati da su nasli zajednicku i da grado ostaje ... treba jos Amerikanca napomenut da se ulicama grada seta jos jedan stoper koji moze puno dati klubu i jedva ceka da ga neko pozove , svakondevno trenira i savrseno se osjeca ... JOGUNCIC JOGE SAMIR !!!!

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 29 jun 2013, 17:52

RUDARSKA2 je napisao/la:+JOGUNCIC JOGE SAMIR !!!!
Bio je na pregovorima u Lukavcu i dolazi u ponedjeljak na prozivku Radničkog.
1921
1989

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jun 2013, 19:29

RUDARSKA2 je napisao/la:Ako renato gojkovic ode ... NIKO SRETNIJI OD MENE , navikan i previse , ne toliko kvalitetan ( ni blizu jogeta , pante , grade , kuduza ... ) ispratio sam mnoge stopere sa tusnja , i renato nije nista posebno ... to je jednostavno jedan igrac ispod prosjeka ( mnogo je i grijesio , ali s onih par golova zamazao je oci vecini kako vidim ) lik , dise za Beogradski Partizan , mozete ga naci na fejsu Renato Grobaritos Gojkovic ... a sto se mene , moje porodice , drugova tice ... TAKAV NAM NE TREBA ,molim boga da ode , bas kao i ono seljance DZEMO !!!

Zao mi je zbog ovih informacija oko grade , nadam se da cemo vec sutra citati da su nasli zajednicku i da grado ostaje ... treba jos Amerikanca napomenut da se ulicama grada seta jos jedan stoper koji moze puno dati klubu i jedva ceka da ga neko pozove , svakondevno trenira i savrseno se osjeca ... JOGUNCIC JOGE SAMIR !!!!
Gotov uvijek se slažem sa tvojom svakom napisanom rečenicom, svaka ti je na mjestu i u ovom postu samo nemoj Pantu stavljat u isti koš sa ostalim nabrojanim. Dobar je on igrač al' ovi su za njega veličine još uvijek 8-)
075

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 29 jun 2013, 20:47

VolimRadnicki je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:+JOGUNCIC JOGE SAMIR !!!!
Bio je na pregovorima u Lukavcu i dolazi u ponedjeljak na prozivku Radničkog.

cuo sam , ako je tako , dobili ste strasnog igraca ... VELIKI PROPUST SLOBODE !!!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 29 jun 2013, 22:25

RUDARSKA2 je napisao/la:Ako renato gojkovic ode ... NIKO SRETNIJI OD MENE , navikan i previse , ne toliko kvalitetan ( ni blizu jogeta , pante , grade , kuduza ... ) ispratio sam mnoge stopere sa tusnja , i renato nije nista posebno ... to je jednostavno jedan igrac ispod prosjeka ( mnogo je i grijesio , ali s onih par golova zamazao je oci vecini kako vidim ) lik , dise za Beogradski Partizan , mozete ga naci na fejsu Renato Grobaritos Gojkovic ... a sto se mene , moje porodice , drugova tice ... TAKAV NAM NE TREBA ,molim boga da ode , bas kao i ono seljance DZEMO !!!

Shefe,kakvi god da su,bolji su hiljadu put od Prsesa,Ribica,Jusufovica i njima slicnih.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 jun 2013, 03:58

Gradi sve najbolje u nastavku karijere ostadosmo bez najboljeg igraca, znaju to Azmir, Miljenko a bogami i Fule!! al hajd jedino je utjesno sto smo se kutarisali dvojice spadala Ribe i Rene, nadam se da ce im se prikljuciti Prso i Dzemo tako da se rijesimo antitalenata iz nase skole! bit ce novih igraca i pravih pojacanja al opet ostaje zal za Gradom ;)
Sloboda Tuzla

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 30 jun 2013, 11:22

imperator10 je napisao/la:

Shefe,kakvi god da su,bolji su hiljadu put od Prsesa,Ribica,Jusufovica i njima slicnih.

shefe , sta si time htio da kazes ??? ne shvatam uopste??? p.s. jusufovic igra za olompik , odlican zadnji vezni , daj boze da nm se vrati jednog dana !!! za ostale u pravu .... mozda jedino prses zasluzuje jos dnu sansu

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 30 jun 2013, 12:04

FK Sloboda ima dug 6.800.000 km od toga 2.703.000 km poreznoj upravi a ostalo dobavljacima (citaj prevarenim firmama) jer se zaduzivalo i trazile usluge sa namjerom da se to nikada ne plati. Ti dugovi su napravljeni u periodu od 2002 god. do 2012 god. iako je transa opstine iznosila 24.000 km Nije tesko utvrditi ko je rukovodio klubom u tom periodu ali gdje su trosene opstinske pare niko ne zna.Kada smo preuzeli klub osnovali smo Nadzorni odbor u kome se nalazio pravnik, knjigovodja i ekonomista.Pregledom dokumentacije i poslovanja u tom periodu komisija je konstatovala da se nista nije radilo po zakonu i da ima mnogo krivicnih djela i da to moramo prijaviti da se procesuira.Da li ce se ovaj dug koji su napravili nesavjesni i neodgovorni ljudi ikada izmiriti ne znam, samo znam da imamo blokiran racun i prilikom apliciranja za licancu to ce nam praviti velike probleme.Ovaj UO jje zaustavio dalju dubiozu, poslije dvanaest godina uposlenici imaju redovnu platu i placeno penzijsko i zdravstveno osiguranje.Ima jos dosta toga ali o tome cemo kada djodje vrijeme za to.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2013, 12:54

Arkada je tu najveci problem i obuhvaca najveci dio duga... definitivno se mi jos nismo izvukli. Dobro kazu upuceniji, prva naredna pravosnazna presuda koja dodje ( a ima ih bog dao) je kljuc u bravu, a mnogi jos uvijek zele to.

nece niko iz svog dzepa dati 100-200.000 KM.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 30 jun 2013, 13:23

RUDARSKA2 je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:

shefe , sta si time htio da kazes ??? ne shvatam uopste??? p.s. jusufovic igra za olompik , odlican zadnji vezni , daj boze da nm se vrati jednog dana !!! za ostale u pravu .... mozda jedino prses zasluzuje jos dnu sansu
Ma nista,htio sam samo da kazem da je Gojkovic najbolji igrac iz te generacije i da ga ne treba tako podcijenjivati,dao je dosta golova i uradio svoj posao korektno,i da ima pravo navijati za kog on hoce i da to nije nasa stvar sve dok se bori za ovaj klub.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 jun 2013, 13:30

ovdje pojedincima ne valja Reno, a valja Čeliku koji btw. igra PL :roll: vjerovatno će se boriti i za izlazak u evropu

Joge ako ne dođe u Slobodu, to je radi njegove tužbe, to sam već i pisao da ga zbog toga možda neće htjeti Amerikanac

mi ako se ne vratimo u PL ove sezone, e onda ne moramo ni u narednih pet godina, ha ya .. ako sa ovim ljudima ne možemo do PL, onda bi sa nekim drugim možda ispali i u kantonalnu, u najboljem slučaju zaglavili bi ovdje kao Jedinstvo
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 30 jun 2013, 13:41

JTS je napisao/la:ovdje pojedincima ne valja Reno, a valja Čeliku koji btw. igra PL :roll: vjerovatno će se boriti i za izlazak u evropu

Joge ako ne dođe u Slobodu, to je radi njegove tužbe, to sam već i pisao da ga zbog toga možda neće htjeti Amerikanac

mi ako se ne vratimo u PL ove sezone, e onda ne moramo ni u narednih pet godina, ha ya .. ako sa ovim ljudima ne možemo do PL, onda bi sa nekim drugim možda ispali i u kantonalnu, u najboljem slučaju zaglavili bi ovdje kao Jedinstvo
Morao sam ti zbog avatara odgovoriti,Candreva je stvarno jak igrac :D

I ja isto mislim,ako se ove godine ne udje onda nece nikad,totalno ce se sve ohladiti i zbog toga treba sve uraditi,na sve nacine pojacati konkurenciju i podici nivo,sramota me je da Sloboda nije tu gdje pripada,ali sta se moze.Pored ovakve podrske opcine,nacelnika,lopova u klubu,tesko da se i moze vise.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2013, 13:53

dugovi su preveliki, a interesovanje premalo....

dobro kaze lik jucer koji kaze nikad se mi necemo vratit u PL- "ovdje ljudi nikad da shvate da mi nismo Zenica, Sarajevo pa mooozda i Mostar da se ljudi dignu, da brane Slobodu k+o sto bi Celik, Sarajevo, Zelju...a da ne govorimo Split, Beograd pa i njih skoro ugasise...je.e se ba ljudi za Slobodom".
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2013, 15:30

Pa i ne treba očekivati ništa previše od momka koji je tek završio srednju školu, nije ni super talenat, a nije vala ni za baciti. Momak se dobro pokazao, ima potencijala a ima i budućnost pred sobom, nije mu 30 godina.

Ništa od najavljenih obraćanja javnosti od strane UO i predsjednika, sigurno nije u BiH ?

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 30 jun 2013, 15:36

IMPERATOR " upravu si , ima pravo da navija za koga hoce , ALI gle cuda TO NIJE SLOBODA i FUKARE , njegovi idoli su PARTIZAN i GROBARI , tata ga tako naucio , on ne gotivi nas , zasto da gotivim ja njega ??? dugo ja pratim SLOBODU i odlicno znam sta je dobar MLADI IGRAC !!!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 30 jun 2013, 15:49

Hoće li vam se vratit Almir Bekić ponovno ili?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 30 jun 2013, 16:23

Coraco je napisao/la:Pa i ne treba očekivati ništa previše od momka koji je tek završio srednju školu, nije ni super talenat, a nije vala ni za baciti. Momak se dobro pokazao, ima potencijala a ima i budućnost pred sobom, nije mu 30 godina.

Ništa od najavljenih obraćanja javnosti od strane UO i predsjednika, sigurno nije u BiH ?
prati portal izaslo davno.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.