FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja tepiha na Pecari. Imamo sve uslove da igramo svoju igru sutra.
1:3
1:3
Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).
Atmosvera ce bit nabrijana a posebno zato sto ce bit dole nasi navijaci. Moramo bit hladne glave i cvrste kite i dobrog raspolozenja.
Nk ustase vs FK SARAJEVO 1:2
Atmosvera ce bit nabrijana a posebno zato sto ce bit dole nasi navijaci. Moramo bit hladne glave i cvrste kite i dobrog raspolozenja.
Nema dugu kosu..Sabinho je napisao/la:Pise vec ovdje, i to cesto.Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Zadbje tekme sa njima smo pokradebi,crveni,penali itd al to nije vadiona sto Crnkic fula sa metar,al zato su nas sudije unistilePitar6785 je napisao/la:Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).
-
scudetto89
- Kontakt:
Sutra srce na teren, pa sta bog dadne volio bih, da pobjedimo, opet ako zavrsi ne rijeseno, treba da budemo zadovoljni, ipak idemo na tesko gostovanje !
Istina za Vedrana, pravda za Horde Zla !!
J*** te listicooooo!!
Istina za Vedrana, pravda za Horde Zla !!
J*** te listicooooo!!
04.10.2009 !
- Orangina85
- Kontakt:
Njihovo je jedino da se brane jer smo mi FK SarajevoPitar6785 je napisao/la:Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).
Nasao sam neke podatke iz Kupa bivse Yu, utakmice protiv CZ
1952/53.god 1/2: Crvena zvezda - Sarajevo 6:2
1955/56.god 1/8: Sarajevo - Crvena zvezda 2:4
1976/77.god 1/16: Sarajevo - Crvena zvezda 2:1
1979/80.god 1/2: Sarajevo - Crvena zvezda 0:0, penalima 1:4
1981/82.god 1/8: Crvena zvezda - [b]Sarajevo[/b] 2:0
1952/53.god 1/2: Crvena zvezda - Sarajevo 6:2
1955/56.god 1/8: Sarajevo - Crvena zvezda 2:4
1976/77.god 1/16: Sarajevo - Crvena zvezda 2:1
1979/80.god 1/2: Sarajevo - Crvena zvezda 0:0, penalima 1:4
1981/82.god 1/8: Crvena zvezda - [b]Sarajevo[/b] 2:0
upravo to pise u mom potpisuOrangina85 je napisao/la:Njihovo je jedino da se brane jer smo mi FK SarajevoPitar6785 je napisao/la:Nadam se da nasi nece dole otic kao mi smo divovi i ocekivat da ce listica se sklonut. Mi moramo svatit da mi dole nikad nista nismo napravili (osim pirove pobjede u kupu).
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nešto nisam optimističan za sutra, ali nadam se da možemo do pobjede
- Evolution87
- Kontakt:
Valjda je vakat da se po prvi put zadovoljni vratimo iz legla ustasluka.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mozemo mi do pobjede, bilo gdje.
Sabinho je napisao/la:Pise vec ovdje, i to cesto.Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Sutra je bitna samo jedna stvar PRESING na njihovu zadnju liniju..
To mi se najvise svidja kod sefa...valjda sutra proadi to...Kipembe je napisao/la:Sutra je bitna samo jedna stvar PRESING na njihovu zadnju liniju..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ošiša hilmo danas onoliku kosu zbog tebehilmo je napisao/la:Nema dugu kosu..Sabinho je napisao/la:Pise vec ovdje, i to cesto.Benkara21 je napisao/la:Zna li neko kako se zove i prezive frajer sa Istoka, dugu kosu ima, vazda se zaje*ava i raspoložen?
Sutra ako Bog da pobjeda, na kraju krajeva kakva god.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- muhamedhulk
- Kontakt:
uski 3 utakmice zaredom u ligi bez pobjede, mi vec 12 utakmica nismo odigrali remi - neka se nastavi serija i jednih i drugih aBda.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@evolution i @skoro, angazujte se malo ljudi, ne mogu sve sam!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moja neka prognoza za sutra je 0:0.
Obje ekipe će ući ziheraški u utakmicu jer poraz sutra znači skoro oproštaj od borbe za titulu.
Mislim također da je vrijeme da mi odigramo utakmicu bez primljenog gola u derbi utakmicama, visoki presing nećemo vidjeti jer i oni imaju sposobnog trenera koji će se čuvat takvog nečeg i pokušat će držat loptu na našoj polovini. Imaju i sposoban vezni red sa Zlomislićem i onim mladim Lončarem tako da će i naša sredina morati odraditi dobar posao.
Ahmetović se neće vidjeti od njihove trojice stopera, Velkoski je krilo bez finte i prodora i mislim da ukoliko vidimo promjenu na toj poziciji i šanse za pobjedu nam rastu. Nadam se da naši bekovi neće raditi neke velike greške jer su oba kiks igrači, sposobni su odraditi dobar posao, ali i da pogriješe, a ovdje će jedna greška odlučiti.
Oni su u napadu poprilično ostali bez opcija uz povrijeđenog Čabraju, te se nadam da Menalo neće odigrati neku vrhunsku utakmicu.
Naša igra će ovisiti o lucidnosti Rahmanovića i Sarića i možda bi neki dobar pas i asistencija mogli odlučiti utakmicu i zbog toga se nadam promjeni na lijevom krilu gdje bih više volio vidjeti Halilovića jer bi na taj način mogli napraviti i neki višak po strani.
Kako god, ipak se nadam pobjedi. Sretno momcima na terenu i svima koji idu put lištice
Obje ekipe će ući ziheraški u utakmicu jer poraz sutra znači skoro oproštaj od borbe za titulu.
Mislim također da je vrijeme da mi odigramo utakmicu bez primljenog gola u derbi utakmicama, visoki presing nećemo vidjeti jer i oni imaju sposobnog trenera koji će se čuvat takvog nečeg i pokušat će držat loptu na našoj polovini. Imaju i sposoban vezni red sa Zlomislićem i onim mladim Lončarem tako da će i naša sredina morati odraditi dobar posao.
Ahmetović se neće vidjeti od njihove trojice stopera, Velkoski je krilo bez finte i prodora i mislim da ukoliko vidimo promjenu na toj poziciji i šanse za pobjedu nam rastu. Nadam se da naši bekovi neće raditi neke velike greške jer su oba kiks igrači, sposobni su odraditi dobar posao, ali i da pogriješe, a ovdje će jedna greška odlučiti.
Oni su u napadu poprilično ostali bez opcija uz povrijeđenog Čabraju, te se nadam da Menalo neće odigrati neku vrhunsku utakmicu.
Naša igra će ovisiti o lucidnosti Rahmanovića i Sarića i možda bi neki dobar pas i asistencija mogli odlučiti utakmicu i zbog toga se nadam promjeni na lijevom krilu gdje bih više volio vidjeti Halilovića jer bi na taj način mogli napraviti i neki višak po strani.
Kako god, ipak se nadam pobjedi. Sretno momcima na terenu i svima koji idu put lištice
- Evolution87
- Kontakt:
Batistuta Gabriele za tebe je Sabinho PeleSabinho je napisao/la:@evolution i @skoro, angazujte se malo ljudi, ne mogu sve sam!
A dobio si od mene tri asistencije sta hoces vise
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
pripreme u antaliji po idealnom vremenu i na idealnim terenima su velika greska. za nasu ligu se treba pripremati samo u bih i na oranicama. bod u listici bi bio ravan pobjedi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.