FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
jedini igrač koji je uspio da ima više izgubljenih lopti od firgoša Neymara
Xavi ako je tačno ovo, nek ide i on
Xavi ako je tačno ovo, nek ide i on
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Imali su 6 godina da se rijese Dembelea…Imali su 6 godina da shvate da ce lik vjecno biti talenat i da nikad nece postati ozbiljan igrac… Jos pored ovakve klauzule u ugovoru oni laf iznenedjeni sto on odlazi… ne znam, mogao je otici dzaba tako da ni ovih $25mil nije lose… jos koliko toliko dao je doprinos na osvojenoj tituli
La lige, mada je opet bio ozljedjen kad je najvise trebao i tad je Barcelona najbolje igrala i napravila bodovnu razliku od RMa… Mozda ne bi bilo lose sada dovesti Felixa pa makar na posudbu, nema se sta izgubiti, mozda bi se kod nas uklopio… a od Dembelea definitivno ne bi bio gori
La lige, mada je opet bio ozljedjen kad je najvise trebao i tad je Barcelona najbolje igrala i napravila bodovnu razliku od RMa… Mozda ne bi bilo lose sada dovesti Felixa pa makar na posudbu, nema se sta izgubiti, mozda bi se kod nas uklopio… a od Dembelea definitivno ne bi bio gori
- jasonstatham
- Kontakt:
Lijepo su jutros odigrali. Ferran standardno, 300 šansi mu treba. Fati je izgledao živ, dobar gol. Yamal je bio zanimljiv na desnom krilu, možda je i to neka opcija.
Xavi nakon utakmice:
"Moramo da dovedemo još pojačanja. Odlazak Dembéléa nas oslabljuje."
"Razmotrićemo opcije koje imamo na tržištu za krilne pozicije, a takođe nam je potreban i desni bek."
Xavi nakon utakmice:
"Moramo da dovedemo još pojačanja. Odlazak Dembéléa nas oslabljuje."
"Razmotrićemo opcije koje imamo na tržištu za krilne pozicije, a takođe nam je potreban i desni bek."
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Da li bi Saka finansijski bio dostupan kao zamjena za Dembelea? Ako ne on, ne bi bilo lose da pokusaju dovesti Diabya iz Leverkusena. On bi mogao biti dostojna zamjena narocito jer zna napraviti visak, ulazi u sredinu i na taj nacin bi eventualno otvorao prostor i Cancelu ili nekom drugom beku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ko god da dodje moze imati statistiku Dembelea i to za 2 godine a ne za 6.
Tako je, oyebina francuska se davno trebala prodati.Nadam se da cemo docekati da imamo normalno krilo u klubu bar za sezonu 2024/25, ova sad nek se izgura nekako sa ovim sto imaju jer cisto sumnjam da mogu priustiti nekog kvalitetnijeg trenutno.
Saka dostupan kao Mbappe.Napapijri je napisao/la: ↑02 avg 2023, 09:15Da li bi Saka finansijski bio dostupan kao zamjena za Dembelea? Ako ne on, ne bi bilo lose da pokusaju dovesti Diabya iz Leverkusena. On bi mogao biti dostojna zamjena narocito jer zna napraviti visak, ulazi u sredinu i na taj nacin bi eventualno otvorao prostor i Cancelu ili nekom drugom beku.
Diaby je prešao u Villu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam kako vi, ali ja sam onim što sam vidio kod Romeu-a u ove dvije utakmice izuzetno zadovoljan i
prijatno iznenađen. Do konačne ocjene ću sačekati natjecateljske utakmice.
Čini mi se kao da je Raphinha radio na muskulaturi i pridobio na prodornosti.
Fatiju se kao malo vratila eksplozivnost gledajući ovu utakmicu protiv Milana, ali
još je prerano za zaključke. Ne znam šta mu je trebalo odlazak do Dembele-aa poslije gola. Kao da želi Xavi-ja
isprovocirati. Bojim se, da i on pati od manjka intelekta.
Vrlo dobra utakmica protiv Milana. Pokušati dovesti 2-3 igrača do 1.9. . Šteta, ponavljam, za Chukwueze-a. Siguran
sam, da su znali šta sprema Dembele, da bi Nigerijca doveli za 20 m EUR, koliko je dao Milan za njega.
S kim se pojačati? Ne znam, ali mi se motaju po glavi najradije B. Silva i Lo Celso. Vitor Roque, hmmmm, može
li već sad stići?
Dembele, čiji sam veliki zagovornik bio, je nanio toliko štete, ne toliko eventualnim odlaskom, koliko narušavanjem dobre
atmosfere u ekipi, 10 dana prije lige da to uradi, iskreno nisam siguran da li želim da uopće pokušaju raditi
na njegovom ostanku. Naštetio je imidžu kluba, naštetio je igračkom kadru, naštetio je financijama Barcelone.
Prodati, neka ide. Meni je gora njegova nelojalnost nego česte povrede. Isforsirati Fatija, Raphinhu i Yamala, a dovesti dva jaka igrača sredine.
prijatno iznenađen. Do konačne ocjene ću sačekati natjecateljske utakmice.
Čini mi se kao da je Raphinha radio na muskulaturi i pridobio na prodornosti.
Fatiju se kao malo vratila eksplozivnost gledajući ovu utakmicu protiv Milana, ali
još je prerano za zaključke. Ne znam šta mu je trebalo odlazak do Dembele-aa poslije gola. Kao da želi Xavi-ja
isprovocirati. Bojim se, da i on pati od manjka intelekta.
Vrlo dobra utakmica protiv Milana. Pokušati dovesti 2-3 igrača do 1.9. . Šteta, ponavljam, za Chukwueze-a. Siguran
sam, da su znali šta sprema Dembele, da bi Nigerijca doveli za 20 m EUR, koliko je dao Milan za njega.
S kim se pojačati? Ne znam, ali mi se motaju po glavi najradije B. Silva i Lo Celso. Vitor Roque, hmmmm, može
li već sad stići?
Dembele, čiji sam veliki zagovornik bio, je nanio toliko štete, ne toliko eventualnim odlaskom, koliko narušavanjem dobre
atmosfere u ekipi, 10 dana prije lige da to uradi, iskreno nisam siguran da li želim da uopće pokušaju raditi
na njegovom ostanku. Naštetio je imidžu kluba, naštetio je igračkom kadru, naštetio je financijama Barcelone.
Prodati, neka ide. Meni je gora njegova nelojalnost nego česte povrede. Isforsirati Fatija, Raphinhu i Yamala, a dovesti dva jaka igrača sredine.
Bartomeuove klauzule.numanumaye22 je napisao/la: ↑01 avg 2023, 23:12U svakom slucaju opet, 25M i opet zbog Bartomeuovih klauzula, pa to je za izucavanja koliko je lik ukopavao klub.![]()
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ova solidna igra jutros je mali melem na sve događaje zadnjih 5 dana.
PSG će naletiti na rudo, ovo što rade ne može dobro završiti.
Klasična arapska bahatost.
PSG će naletiti na rudo, ovo što rade ne može dobro završiti.
Klasična arapska bahatost.
Bernardno nije klasicno krilo i radije da ne dolazi , uvlaci se konstantno u sredinu i igra samo lijevom nogom.Tanak u duelu i prosjecno spor.Radije nekog ko siri igru.Kada bi birao izmedju njega i Felixa radije Felixa.Jednostavno svestraniji pred golom i igri ledjima , fintiranju i cemu vec ne.Odlican je Bernardo na lopti ali takvih imamo i previse.Mozda bi pametnije bilo nikoga ne dovesti.
Al kako je usrao svs Laporta sa uriniranjem Messija , sad bi mirni bili jer imas velemajstora u svakom trenutku.
Ovog malog Brazilca odmah ove godine treba u vatru baciti,nema se sta cekati.Ili jesi ili nisi , nema tu sredine.Sad je sansa , neka ga odmah dovuku iz favele.
Neymara vracati je suludo , on je gotov igrac.Kad im Messi koji je i danas galaksija za Brazilca nije “odgovarao” projektu onda nema logike da Neymar odgovara.
Al kako je usrao svs Laporta sa uriniranjem Messija , sad bi mirni bili jer imas velemajstora u svakom trenutku.
Ovog malog Brazilca odmah ove godine treba u vatru baciti,nema se sta cekati.Ili jesi ili nisi , nema tu sredine.Sad je sansa , neka ga odmah dovuku iz favele.
Neymara vracati je suludo , on je gotov igrac.Kad im Messi koji je i danas galaksija za Brazilca nije “odgovarao” projektu onda nema logike da Neymar odgovara.
Najgori transfer u historiji kluba ?

Kakvo govedo od igrača i karaktera

Kakvo govedo od igrača i karaktera
Jbg, to kakav je ko insan vam je trebalo biti jasno kada je prelazio, kakve je pizdarije radio u Dortmundu 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- jasonstatham
- Kontakt:
Pariz ga zvao čim su def uvidjeli da ostaju bez Kyliana. A to je bukvalno bilo prije 5 dana. Splet okolnosti. A znate da je produžio onda, jer mu niko nije htio dati cifru. Niko. Sada je Moussa našao levate.Rodju je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:23Dembele, čiji sam veliki zagovornik bio, je nanio toliko štete, ne toliko eventualnim odlaskom, koliko narušavanjem dobre
Ne vidim čime je naštetio sve što navodiš, nije ga bilo da šteti, ionako je 44% utakmica gledao kao i ti i ja.
Nelojalan od samog početka, ostaće upamćen kao nedorastao i koristiće se kao primjer kako ne treba.
I ne razumijem zašto toliko se osvrćemo na Ousmana, počev od Xavija, preko igrača i nas navijača. Bio mi je simpatičan, ali nam je svima 90% vremena bio izvor frustracija. Radije bih da pričamo o jučerašnjoj utakmici i ovoj što slijedi, pojačanjima, činjenici da su pokrili registraciju igrača...
Fak him. Idemo dalje. Trebam li citirati Linekera na današnji dan prije tačno 6 godina?
Dembélé in 6 seasons with Barça:
- 330 available Barça games
- 185 appearances (56%)
- 119 starts (36%)
- 31 completed games (9%)
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- numanumaye22
- Kontakt:
Coutinho i on placeni preko 300M plus plate hahaha. A gdje li jos Griezmann. Dobro nije klub ugasen iskreno, koji fejlovi
Eh zato sad Barca ganja free agente i nada se da ce ubosti sa njima.numanumaye22 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 13:52Coutinho i on placeni preko 300M plus plate hahaha. A gdje li jos Griezmann. Dobro nije klub ugasen iskreno, koji fejlovi
Najskuplje pojacanje dosad Oriel Romeu placen 3,4 miliona
Sto je najluđe, Romeu ce se pokazati kao sasvim dobro pojacanje.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
messilla de tl:dr, za kol'ko ide Osman 
Napisao sam.jasonstatham je napisao/la: ↑02 avg 2023, 13:44Pariz ga zvao čim su def uvidjeli da ostaju bez Kyliana. A to je bukvalno bilo prije 5 dana. Splet okolnosti. A znate da je produžio onda, jer mu niko nije htio dati cifru. Niko. Sada je Moussa našao levate.Rodju je napisao/la: ↑02 avg 2023, 11:23Dembele, čiji sam veliki zagovornik bio, je nanio toliko štete, ne toliko eventualnim odlaskom, koliko narušavanjem dobre
Ne vidim čime je naštetio sve što navodiš, nije ga bilo da šteti, ionako je 44% utakmica gledao kao i ti i ja.
Nelojalan od samog početka, ostaće upamćen kao nedorastao i koristiće se kao primjer kako ne treba.
I ne razumijem zašto toliko se osvrćemo na Ousmana, počev od Xavija, preko igrača i nas navijača. Bio mi je simpatičan, ali nam je svima 90% vremena bio izvor frustracija. Radije bih da pričamo o jučerašnjoj utakmici i ovoj što slijedi, pojačanjima, činjenici da su pokrili registraciju igrača...
Fak him. Idemo dalje. Trebam li citirati Linekera na današnji dan prije tačno 6 godina?
Dembélé in 6 seasons with Barça:
- 330 available Barça games
- 185 appearances (56%)
- 119 starts (36%)
- 31 completed games (9%)
Nelojalnošću velikom klubu, narušivši imidž institucije zvane Barcelona.
Kontekstom u kojem se Barcelona pominje zadnjih 5 dana u medijima.
10 dana prije početka LL ostajemo bez igrača koji je trebao biti starter. Neočekivano moraju sad tražiti druge igrače.
Klauzula 50, a ne 100 m EUR. To sam mislio.
Statistika, koju si iznio je vjerovatno tačna i tu se slažemo.
Izbrisati ga odmah iz sistema kluba, ne pominjati ga. Menadžeru zabraniti bilo kakav kontakt ubuduće sa zvaničnicima Barcelone i
to objaviti u medijima.
Izmedju 25 i 50.
Ma ne zna niko, samo se zna da je ta klauzula 50 miliona i da mu ide odredjeni procenat. Koliko su glupi ja bih rekao da ce se opet podijelit 50-50.
U svakom slucaju pozitivno ce biti za Barcelonu koliko god uzme, jer nema vise amortizacije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015