Nemoj tako. Dajes nam nadu, a onda 5.maja razocarenjemujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil

Nemoj tako. Dajes nam nadu, a onda 5.maja razocarenjemujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
mujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
Vidi Dialibe sto je se udebljao.donniedarko je napisao/la:mujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
Haha, odkud ti na um pade DialibaCartman je napisao/la:Vidi Dialibe sto je se udebljao.donniedarko je napisao/la:mujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
Koja dva razlicita fudbalska svijeta ali djaba Prcicu sve . Bolji si igrac , mladji , perspektivniji , mladi reprezentativac , igras u boljem klubu , u boljoj ligi ali mu nedostaje presudna stvar , amidja na pravom mjestu .Mig_Mig je napisao/la:Nesto mi naum palo, da mu u kevaru jos jednom spomenem ! Usput, tinovci, jeste li gledali ljubimca danas protiv strasnog slavena? Sochaux - PSG 27.04.2014 14:00 jbt.. kakva razlika !
Virtu4l je napisao/la:Bolji, ali i gluplji, to je najveća razlika.
Samo da podjsetim ko je prava zvijezda,fkv123 je napisao/la: Meni niti jedan sportista nije zvijezda, tako da su svi obicne zvjezdice.![]()
Moze se TIno naci u Prcicevoj poziciji, ukljuci Playstation, izabere Francusku ligu...donniedarko je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Bolji, ali i gluplji, to je najveća razlika.
Mislim da se Tino nikad ne bi mogao naci u situaciji u kakvoj se Prcic nasao , tako da cemo tesko saznati da li je istinita tvoja tvrdnja
istina, ishitreno je postupio i ajmo reći povukao glup potez, ali šta je veće, njegova glupost ili Papetov bezobrazluk? de malo stavi na vagu ..Virtu4l je napisao/la:Bolji, ali i gluplji, to je najveća razlika.
Mozda je trebao nijemo posmatrati nepotizam, klimati glavom i cekati priliku da ga bezobraznik koji laze naciju pozove.Chinaglia je napisao/la:istina, ishitreno je postupio i ajmo reći povukao glup potez, ali šta je veće, njegova glupost ili Papetov bezobrazluk? de malo stavi na vagu ..Virtu4l je napisao/la:Bolji, ali i gluplji, to je najveća razlika.
Safet je itekako koristio mozak. Arslanagic, Prcic i slicni igraci bi ugrozili mjesta germanskim igracima na spisku za SP.legenda reala je napisao/la:Safete konju, Sanjine magarčino, samo ste trebali malo koristiti mozak, koji očigledno nemate
To je to druze . Pisem na forumu ima par godina i prosao sam raznih nekih negativnosti bez psovki. Al ovo kada vidim gadi mi se .. Nek se napusi komplet familija Susic radi ove fudbalske nepravde i guranja bratica.donniedarko je napisao/la:Koja dva razlicita fudbalska svijeta ali djaba Prcicu sve . Bolji si igrac , mladji , perspektivniji , mladi reprezentativac , igras u boljem klubu , u boljoj ligi ali mu nedostaje presudna stvar , amidja na pravom mjestu .Mig_Mig je napisao/la:Nesto mi naum palo, da mu u kevaru jos jednom spomenem ! Usput, tinovci, jeste li gledali ljubimca danas protiv strasnog slavena? Sochaux - PSG 27.04.2014 14:00 jbt.. kakva razlika !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.