Safet Sušić - Pape

ARGUMENT
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ARGUMENT » 27 apr 2014, 01:18

mujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
Nemoj tako. Dajes nam nadu, a onda 5.maja razocarenje :mrgreen:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 apr 2014, 01:27

mujezin je napisao/la:100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
slika

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 apr 2014, 01:30

Nesto mi naum palo, da mu u kevaru jos jednom spomenem ! Usput, tinovci, jeste li gledali ljubimca danas protiv strasnog slavena? Sochaux - PSG 27.04.2014 14:00 jbt.. kakva razlika ! :lol:
Max Allegri

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 apr 2014, 01:30

donniedarko je napisao/la:
slika
Vidi Dialibe sto je se udebljao. :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 27 apr 2014, 01:38

Cartman je napisao/la:
slika
Vidi Dialibe sto je se udebljao. :kafa:
Haha, odkud ti na um pade Dialiba :mrgreen: Ma da i on spada u ovu temu, ima tek jednu odigranu prijateljsku za Senegal :urnebes:

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 apr 2014, 01:40

Mig_Mig je napisao/la:Nesto mi naum palo, da mu u kevaru jos jednom spomenem ! Usput, tinovci, jeste li gledali ljubimca danas protiv strasnog slavena? Sochaux - PSG 27.04.2014 14:00 jbt.. kakva razlika ! :lol:
Koja dva razlicita fudbalska svijeta ali djaba Prcicu sve . Bolji si igrac , mladji , perspektivniji , mladi reprezentativac , igras u boljem klubu , u boljoj ligi ali mu nedostaje presudna stvar , amidja na pravom mjestu . :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 apr 2014, 01:41

Bolji, ali i gluplji, to je najveća razlika.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 apr 2014, 01:47

Virtu4l je napisao/la:Bolji, ali i gluplji, to je najveća razlika.

Mislim da se Tino nikad ne bi mogao naci u situaciji u kakvoj se Prcic nasao , tako da cemo tesko saznati da li je istinita tvoja tvrdnja :D

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 27 apr 2014, 04:42

fkv123 je napisao/la: Meni niti jedan sportista nije zvijezda, tako da su svi obicne zvjezdice. :thumbup:
Samo da podjsetim ko je prava zvijezda,
slika

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 apr 2014, 12:27

Mislim da se Tino nikad ne bi mogao naci u situaciji u kakvoj se Prcic nasao , tako da cemo tesko saznati da li je istinita tvoja tvrdnja :D
Moze se TIno naci u Prcicevoj poziciji, ukljuci Playstation, izabere Francusku ligu...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 apr 2014, 12:41

Zelimo pravdu i istinu za Avdiju!!!
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 apr 2014, 14:03

Selektor je uvijek govorio da mu je prvi kriterij za poziv igraca u reprezentaciju,forma,kvalitet lige i kluba.. po tome Prcic,Zec,Stilic,pa i Jahic bi bili sigurni ucesnici na SP.. ne znam samo kojom logikom se pozivaju igraci iz slabasne Hrvatske lige,i to iz nikad losijeg Hajduka!? ajd da pozove Huseinovica iz Dinama,ima nekog smisla,Dinamo je ipak klub koji konstantno osvaja titule,igra u Evropi.... ovaj mali Prcic je morao dobiti sansu u reprezentaciji prije Hadzica,Kvrzica i pogotovo Tina S.,momak je prosao sve omladinske selekcije BIH ,igra u jakoj Francuskoj ligi,standardni je prvotimac...ali nazalost selektor je tu zakazao,zbog cega zaista mi nije jasno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 apr 2014, 14:24

istina, ishitreno je postupio i ajmo reći povukao glup potez, ali šta je veće, njegova glupost ili Papetov bezobrazluk? de malo stavi na vagu ..

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 27 apr 2014, 14:41

Chinaglia je napisao/la:
istina, ishitreno je postupio i ajmo reći povukao glup potez, ali šta je veće, njegova glupost ili Papetov bezobrazluk? de malo stavi na vagu ..
Mozda je trebao nijemo posmatrati nepotizam, klimati glavom i cekati priliku da ga bezobraznik koji laze naciju pozove.

Ovako, momak je ispao normala, nije se uvlacio seljacini, i treba da ima respekt svih navijaca BiH, nesto kao Papac birvaktile.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 apr 2014, 15:16

Safete konju, Sanjine magarčino, samo ste trebali malo koristiti mozak, koji očigledno nemate :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 27 apr 2014, 15:24

legenda reala je napisao/la:Safete konju, Sanjine magarčino, samo ste trebali malo koristiti mozak, koji očigledno nemate :x
Safet je itekako koristio mozak. Arslanagic, Prcic i slicni igraci bi ugrozili mjesta germanskim igracima na spisku za SP.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 15:31

Safet je izgubio i onu mrvicu kredibiliteta sto je imao davno, nema se tu vise sta raspravljati..

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 27 apr 2014, 16:03

Sta ce Sochaux slab klub :eh: Hajduk jak klub, jaka liga... :urnebes:

slika

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 apr 2014, 16:10

Mig_Mig je napisao/la:Nesto mi naum palo, da mu u kevaru jos jednom spomenem ! Usput, tinovci, jeste li gledali ljubimca danas protiv strasnog slavena? Sochaux - PSG 27.04.2014 14:00 jbt.. kakva razlika ! :lol:
Koja dva razlicita fudbalska svijeta ali djaba Prcicu sve . Bolji si igrac , mladji , perspektivniji , mladi reprezentativac , igras u boljem klubu , u boljoj ligi ali mu nedostaje presudna stvar , amidja na pravom mjestu . :thumbup:
To je to druze . Pisem na forumu ima par godina i prosao sam raznih nekih negativnosti bez psovki. Al ovo kada vidim gadi mi se .. Nek se napusi komplet familija Susic radi ove fudbalske nepravde i guranja bratica.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 27 apr 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 apr 2014, 16:11

Prcic dosta dobro odigrao u remiju svog tima protiv velikog PSG-a! ovaj momak kao najbolji mladi reprezentativac BIH,i kao standardni igrac ekipe koja igra u prvoj ligi Francuske definitivno zasluzuje da bude bedju 23 igraca koji ce ici na SP u Brazil! Prcic je za T.Susica,Kvrzica,Hadzica i ostalu skalameriju izmislio fudbal! Selektor ako bude posten i korektan Prcic ne samo da ce biti na spisku za Brazil nego ce u Brazilu biti u najozbiljnijoj konkurenciji za prvi tim,on je pravi nasljednik Misimovica! Ogromna vecina navijaca ce se obrusiti na selektora ako izostavi neopravdano ovog momka sa spiska...samim tim ce se pokvariti atmosfera u ekipi a to nikome ne ide u prilog! Zec,Prcic i Besic jednostavno moraju ici u Brazil,svidjalo se to menadzerskim agencijama,pojedinim mesetarima i kriminalcima koji eventualno uticu na selektora ili ne! Vrijeme je da samo najbolji igraci igraju za reprezentaciju,i niposto se ne smije desiti da neke necasne i nesportske radnje budu kriterij prilikom odabira igraca!
p.s.
Selektor se mora izdici iznad korumpirane svakodnevnice u BIH i pozvati one koji stvarno posjeduju kvalitet,koji kvalitetno igraju u pogotovo ovim jacim ligama,i kaniti se vec jednom igraca iz slabasne HNL,treba misliti na buducnost a Prcic,Besic su sigurno buducnost bh nogometa! ponos staviti u drugi plan,i pozvati ovog momka,u suprotnom navijaci ce selektoru dati do znanja da je dio nekih necasnih da ne kazem kriminalnih radnji koje su mnogo kostale bh nogomet u proslosti!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.