Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 29 jul 2012, 12:38

Bosco je dobio ban 4 life ako se ne varam, a to mi je bio najdraži lik na temi :cry:

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 jul 2012, 12:42

frankqqqqq je napisao/la:Bosco je dobio ban 4 life ako se ne varam, a to mi je bio najdraži lik na temi :cry:
Najrealniji.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 29 jul 2012, 12:42

frankqqqqq je napisao/la:Bosco je dobio ban 4 life ako se ne varam, a to mi je bio najdraži lik na temi :cry:
Reinkarnacija.. :)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 29 jul 2012, 12:56

Ne ureko nam se ovaj Gervinho :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 29 jul 2012, 13:06

Treba Eisfeldu dati više prilika u prvom timu, kao i Chuksu i Afobeu :mrgreen:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 29 jul 2012, 13:12

Gervinho je odigrao najbolje poluvrijeme u Arsenalu :)

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 29 jul 2012, 14:33

Jao majko moja kakva obrana danas bila,ono teže od kriminala :mrgreen:
Morat ćemo uskoro počet ozbiljno igrat da se što bolje pripremimo za prvenstvo ;)
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 29 jul 2012, 15:03

http://www.givemefootball.com/premier-l ... 92213dbae1" onclick="window.open(this.href);return false;
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 29 jul 2012, 19:26

ma treba pogledat isitini u oči i reći da wilshere neće ispunit ni blizu svojih očekivanja, ako se ikad normalno vrati na teren. yebiga
Vođa zna.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 jul 2012, 19:40

Bosco, Gunners, cikcanga, Paja old schoolers :)

inace, evo jedna zanimljiva slika, sorry ako je vec bila :lol:

slika

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 jul 2012, 19:46

chelsea je sad brazil :P oscar, luiz, ramires, piazon i doci ce mozda moses iako i za hulka jos nista nije gotovo.

Iz portugala i nema vala vise mnogo

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 29 jul 2012, 19:54

ma dobro, bitno je ovo posljednje prikazano :mrgreen:

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 29 jul 2012, 20:00

soxx je napisao/la:chelsea je sad brazil :P oscar, luiz, ramires, piazon i doci ce mozda moses iako i za hulka jos nista nije gotovo.

Kakav Moses, de umij se. :roll:
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 29 jul 2012, 20:10

Unknown Genius je napisao/la:
soxx je napisao/la:chelsea je sad brazil :P oscar, luiz, ramires, piazon i doci ce mozda moses iako i za hulka jos nista nije gotovo.

Kakav Moses, de umij se. :roll:
Moja greska. MIslio sam na williana. pa se zzajeba :D

kotromanic
Kontakt:

Post Postao/la kotromanic » 29 jul 2012, 20:17

evo da vam se jos jedan Topnik priključi :)
turneja po Aziji je gotova, moglo se tu svašta vidjeti, ali uglavnom blijedo je to sve izgledalo. Pojedinci su mi više izgledali kao da su još na godišnjem odmoru, i to su uglavnom oni koji bi se kao trebali dokazati i pokazati Wengeru da se na njih može računati.
U prvom redu mislim na Chamakha, flopina teška. ONO treba što prije prodati ako se može išta izvući novaca za kolac.
Diaby je danas i prvi put potrčao i to kod one kontre za nas, pa dragi Abou nije grijeh malo i pružiti korak i pokazati neku želju majka mu stara, ali eto ubilježio je asistenciju, bravo za to ako ništa.
Miguel je pokazao da mu je mjesto samo u rezervama, nikad hljeba od njega.
A pozitivno me iznenadio Bartley, odigrao je sjajno u meču protiv Shitiya (ako zažmirimo na ono otresanje od strane Teveza), i trebao bi dobiti veću šansu ove sezone, i mislim da je bolji i od Đure i Skvilačija.
A takođe i Coquelin je iskoristio svoju šansu i pokazao da ima potencijal itekako, i trebao bi po meni igrati značajniju ulogu ove sezone, a i Eisfeld je skrenuo pažnju na sebe, dva gola za tako malo vremena koje je proveo na terenu je za respekt.
Eto za prvi post dosta od mene :)
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!!!

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 29 jul 2012, 20:58

kotromanic je napisao/la:evo da vam se jos jedan Topnik priključi :)
turneja po Aziji je gotova, moglo se tu svašta vidjeti, ali uglavnom blijedo je to sve izgledalo. Pojedinci su mi više izgledali kao da su još na godišnjem odmoru, i to su uglavnom oni koji bi se kao trebali dokazati i pokazati Wengeru da se na njih može računati.
U prvom redu mislim na Chamakha, flopina teška. ONO treba što prije prodati ako se može išta izvući novaca za kolac.
Diaby je danas i prvi put potrčao i to kod one kontre za nas, pa dragi Abou nije grijeh malo i pružiti korak i pokazati neku želju majka mu stara, ali eto ubilježio je asistenciju, bravo za to ako ništa.
Miguel je pokazao da mu je mjesto samo u rezervama, nikad hljeba od njega.
A pozitivno me iznenadio Bartley, odigrao je sjajno u meču protiv Shitiya (ako zažmirimo na ono otresanje od strane Teveza), i trebao bi dobiti veću šansu ove sezone, i mislim da je bolji i od Đure i Skvilačija.
A takođe i Coquelin je iskoristio svoju šansu i pokazao da ima potencijal itekako, i trebao bi po meni igrati značajniju ulogu ove sezone, a i Eisfeld je skrenuo pažnju na sebe, dva gola za tako malo vremena koje je proveo na terenu je za respekt.
Eto za prvi post dosta od mene :)
Dobro došao brate :D
Nadam se da ćeš bit učestao na ovoj svetoj temi nas Topnika!
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

kotromanic
Kontakt:

Post Postao/la kotromanic » 29 jul 2012, 21:32

TopGun je napisao/la: Dobro došao brate :D
Nadam se da ćeš bit učestao na ovoj svetoj temi nas Topnika!
hvala na dobrodošlici, a aktivan ću biti onoliko koliko mi vrijeme dozvoli ;)
ali kad su Topnici u pitanju onda se sve drugo stavlja u drugi plan, ko će da galami i nabraja za svaku sitnicu, svaku izgubljenu loptu, pogrešan pas... :D i naravno da se raduje kao malo dijete kada se pobijede kokoške :D Za Arsenal se uvijek nađe vremena.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 29 jul 2012, 22:39

Wenger, who used the likes of Craig Eastmond, Kyle Bartley, Ignasi Miquel and Nico Yennaris at the back, said: "I think defensively we looked fragile, especially in the first half.

"In the second half not so much because we were not challenged. Defensively we have a lot of work to do as a unit to do much better.

"We let everybody play and some players are not yet at the level of the Premier League. It is a learning process. If you don't do it in pre-season then you never do it - you give them a chance to see what is requested at the top level.

"I played all of the defenders during this tour to see who is ready and who is not. We have Bacary Sagna, Laurent Koscielny and Per Mertesacker at home - three experienced defenders."
Naravno ovo sto je rekao je svima ocito. Od ovih koji su dobili priliku u odbrani je Bartley solidan, a sveukupno najvise mi se dojmi Aneke koji ce sigurno ove sezone dobiti određenu minutažu. Tako je Arsen i najavio. Eisfeld je onako solidan ali nije me bog zna nesto impresionirao isto vazi i za Afobea. Ox-a ni ne svrstavam vise u ovu skupinu jer su mi njegovi kao i kvaliteti Coquelin-a poznati jos od prosle sezone. Manje-više ovi ostali trebaju još dosta raditi što ipak ne znaci da nisu kvalitetni. Dakle, Aneke, Bartley po meni definitivno u prvi tim :D ne moraju se svi ni sloziti.

Od Gervinha ocekujem ove sezone dosta dobrih partija, zelju je pokazao i danas mada moj zakljucak nema nikakve veze s ovom partijom.

I da, nadam se da ce se Jackova agonija zavrsiti kako je najavljeno u oktobru... :(

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 29 jul 2012, 22:44

Ne znam koliko je vjerovati da Sahin dolazi na posudbu.... ali sve se vise pise o tome.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 jul 2012, 23:31

Nisam gledao tekmu danas,ako ima neko link za download nek stavi :D

Zanima me kako su odigrali Ryo,Yennaris,Gibbs,Miquel i Coquelin,ako su igrali.
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.