BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Junak naš, majstor! Vrijedilo je zbog njega jutros buljiti u mobitel AO livescore pod jorganom!

Napokon nek se i ovo desilo. Čestitke Mirza zadnjih 16 mjeseci krvavo radiš i neka si naplatio taj rad. Nadam se da ce ovo kao i Dzumiju biti vjetar u ledja i da ne igraš više kvale za GS-ove.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sad ce i njega mediji spopasti kao i dzumija 
@Biki zovi covjeka u svoju emisiju kad dodje iz Australije
@remA, @shminkeru, @bhsport, @biki, @forster veliki minus zato sto ste prespavali ovaj historijski trenutak, ili ste bili budni a niste se javljali
@Unno sta ti mislis da li je prvo ili drugo???
@remA, @shminkeru, @bhsport, @biki, @forster veliki minus zato sto ste prespavali ovaj historijski trenutak, ili ste bili budni a niste se javljali
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Varas se, sve ispratio.esprit24 je napisao/la:Sad ce i njega mediji spopasti kao i dzumija
Ja sam se javljao uvijek u pauzama, prije servis geamova Indijca 
Ne mogu da vjerujem da ovi iz sportsport.ba jos spavaju. Jos uvijek im je udarna vijest da je Mirza ponovo fantastican! Ali ne ovaj Mirza, nego onaj drugi koji je uglavnom dobar kad mu tim izgubi
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Dzumhur prvi meč na terenu 10 u ponedeljak
Mirza je pokazao strasan mentalni napredak u pristupu mecu i to je najvrednija spoznaja za mene jutros. Mnogi bi pukli ko balon kad ispustis servu za mec, a on fino osaburio i dobi covjeka nakon desetak minuta poslije, koji je, uzgred jutros dohvatio vjerovatno zenit svoje karijere. Covjek ima 28 godina a zaradio 128 000 dolara, pa Tomo iz Ljubuskog ima toliko!! Bojao sam se vrucina koje vjerovatno vise pogoduju Indijcu a i krenuli su ga ace udarci u samoj zavrsnici meca. Cak 14 naspram Mirzina 4, ali return je i dalje udarac s kojim Mirza moze pred kamere i Rod Laver Arene , ako zatreba. Samo da ne dobije Socka i MOnfilsa i mozda Ferrera, svi ostali nisu nepobjedivi. Idemo! 
Robin Haase.
Pa, moglo je i bolje, ali dobro!
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 16 jan 2016, 08:50, ukupno mijenjano 1 put.
Momci..ako ne bude prenos ma tv u sto cisto sumnjam da ce prenosit nase..
Mozete li ovdje ostavljati linkove ako naravno bude?
Mozete li ovdje ostavljati linkove ako naravno bude?
Moglo je i gore ...Biki je napisao/la:Robin Haase.Pa, moglo je i bolje, ali dobro!
Znao sam majke mi da ce biti oko ovog berdiha. Prolazi Mirza i igra sa ovom futom i pruzit cemu snazniji otpor od Damira
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk
F.K. SARAJEVO
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Moglo je i gore ali i bolje. Kako god ovo je veliki uspjeh a svakako da se moze boriti i protiv Robina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Znali neko dali su Court 10 i Court 19 pod kamarom
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Svi su tereni pokriveni kamerama...bravo Mirzoni

Da, ali kad vidis koliko puno je bilo procentualno jos laksih opcija...Svejedno, Robin se muci svake godine na AO, mislim da ga je u Aucklandu razbio neki levat /greska, izgubio tijesno od Andersona) sto znaci da mozda nije u nekoj formi i Mirza od prekjucer i danas sigurno ima sansi. Treba da uziva u prvom kolu prvog GS u zivotu i finoj lovi da pocasti sve koji su mu vazni u zivotu a cijela sezona je pred njim da napadne Top 100. Mislim da je vec ostvario ranking karijere, unutar Top 130!EdoBa je napisao/la:Moglo je i gore ...Biki je napisao/la:Robin Haase.Pa, moglo je i bolje, ali dobro!
To Mirza Bosanski sine
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Jeste sada je 131 a najbolji ranking mu je bio 134Biki je napisao/la:Da, ali kad vidis koliko puno je bilo procentualno jos laksih opcija...Svejedno, Robin se muci svake godine na AO, mislim da ga je u Aucklandu razbio neki levat /greska, izgubio tijesno od Andersona) sto znaci da mozda nije u nekoj formi i Mirza od prekjucer i danas sigurno ima sansi. Treba da uziva u prvom kolu prvog GS u zivotu i finoj lovi da pocasti sve koji su mu vazni u zivotu a cijela sezona je pred njim da napadne Top 100. Mislim da je vec ostvario ranking karijere, unutar Top 130!EdoBa je napisao/la:Moglo je i gore ...Biki je napisao/la:Robin Haase.Pa, moglo je i bolje, ali dobro!
Pretjerali su, odmah covjeka u ponedjeljak na teren, court 19, pa jos istovremeno kad i Damir!?
Ne bih donosio zakljucke unapijed, al ovaj berdih se pretplatio na nase 
Historija se izgleda ponavlja, samo sto ce ovaj put to biti u drugom kolu aBd...
Historija se izgleda ponavlja, samo sto ce ovaj put to biti u drugom kolu aBd...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.