NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Što se tiče Mamića,nemam ništa protiv da uđe u klub i potpomaže upravi kao što je i radio dosad zadnjih godina.
Mislim da nam čovjek može biti samo od koristi,a ne od svakakvih gluposti koje se pišu po komentarima i to većinom nebitnih likova koji nisu uopće na sjeveru nego iz nekih drugih mjesta.
Nije isto Dinamo i Široki kao ni proračuni koji se ne mogu usporedit i te priče da bi se okoristio o Široki kao o Dinamo,to je još gluplja teza.
Da nam nije Zdravka bilo opet bi doveli nekog seljačkog trenera i lajalo bi se po svemu,a ovako imaju neki planovi i za zimu s dobrim trenerom,upravom i svim ljudima okolo koji žele dobro klubu NK Široki Brijeg,a ne da se stvaraju podjele i negativna atmosfera oko kluba koja nam je u ovom trenutku najmanje potrebna.
Svatko ima svoje mišljenje, a ja nemam ništa protiv čovjeka koji bi rado pomogao mom gradu i klubu.
Daleko od tog da je Zdravko cist covjek i slazem se s komentarom iznad bolje Mamic nego debil Šoše koji redovno uvali ovdje što ne može negdje drugo i to redom nespremne igrače s kojima prosipamo bodove na početku pa cijelu sezonu se gonjamo grčevito za Europu.
@Orjuna moglo je u nekad boljim financijskim vremenima dok su sponzori bolje davali,te dok je Mirko ulagao a Mijo vodio
Mislim da nam čovjek može biti samo od koristi,a ne od svakakvih gluposti koje se pišu po komentarima i to većinom nebitnih likova koji nisu uopće na sjeveru nego iz nekih drugih mjesta.
Nije isto Dinamo i Široki kao ni proračuni koji se ne mogu usporedit i te priče da bi se okoristio o Široki kao o Dinamo,to je još gluplja teza.
Da nam nije Zdravka bilo opet bi doveli nekog seljačkog trenera i lajalo bi se po svemu,a ovako imaju neki planovi i za zimu s dobrim trenerom,upravom i svim ljudima okolo koji žele dobro klubu NK Široki Brijeg,a ne da se stvaraju podjele i negativna atmosfera oko kluba koja nam je u ovom trenutku najmanje potrebna.
Svatko ima svoje mišljenje, a ja nemam ništa protiv čovjeka koji bi rado pomogao mom gradu i klubu.
Daleko od tog da je Zdravko cist covjek i slazem se s komentarom iznad bolje Mamic nego debil Šoše koji redovno uvali ovdje što ne može negdje drugo i to redom nespremne igrače s kojima prosipamo bodove na početku pa cijelu sezonu se gonjamo grčevito za Europu.
@Orjuna moglo je u nekad boljim financijskim vremenima dok su sponzori bolje davali,te dok je Mirko ulagao a Mijo vodio
Samo jedno ime
Znači bolje bjegunac koji je nepravomoćno osuđen na 6.5 godina u Hrvatskoj, nego menadžer koji je sposoban uvaliti trubu od igrača jer je naša uprava nesposobna po tom pitanju i dovode koga im rekne Šoše. Ima li ikako skautinga u klubu ili se dovodi koga rekne pojedini menadžer?
...
Šta bi se sad trebali sramiti svih naših titula i uspjeha u vremenu dok je glavni čovjek kluba bio Zlatan Mijo Jelić kojeg od neki dan traži i Interpol i nekad sutra će ga bh sud po retrospektivnom zakonu osuditi na 5+ godina? Hoćemo vratiti sve titule?Orjuna je napisao/la:Znači bolje bjegunac koji je nepravomoćno osuđen na 6.5 godina u Hrvatskoj, nego menadžer koji je sposoban uvaliti trubu od igrača jer je naša uprava nesposobna po tom pitanju i dovode koga im rekne Šoše. Ima li ikako skautinga u klubu ili se dovodi koga rekne pojedini menadžer?
Je li trebao Juventus se ugasiti kad su pravili malverzacije? Jesu li Ronaldo i Modrić trebali u zatvor i prestati se baviti nogometom jer su pronevjerili porez?
Pusta moraliziranja...
Najbolje bi bilo da par visokomoralnih i prepametnih komentatora po portalima i forumima ulože svoj keš i vodite klub transparentno i uz to da budemo konstantno u vrhu. Sutra bi podržao glasno takvu inicijativu, samo iznesite ideju i plan.
Mijina optužnica nema nikakve veze sa nogometom, a Zdravko zbog svoje predsjedničke karijere mora odležati 6.5 godina. Čovik koji je oštetio jednu od dvije institucije Hrvatskog nogometa za najmanje 300mil kuna je ovdje dobrodošao. Smeta vam Čović u Zrinjskom, a ne smeta vam Mamić u Širokom. Klimajte i dalje glavom gore-dolje na svaki potez uprave, a koji daju kritiku dobivaju odgovor u stilu, donesi pare pa upravljajsretan123 je napisao/la:Šta bi se sad trebali sramiti svih naših titula i uspjeha u vremenu dok je glavni čovjek kluba bio Zlatan Mijo Jelić kojeg od neki dan traži i Interpol i nekad sutra će ga bh sud po retrospektivnom zakonu osuditi na 5+ godina? Hoćemo vratiti sve titule?Orjuna je napisao/la:Znači bolje bjegunac koji je nepravomoćno osuđen na 6.5 godina u Hrvatskoj, nego menadžer koji je sposoban uvaliti trubu od igrača jer je naša uprava nesposobna po tom pitanju i dovode koga im rekne Šoše. Ima li ikako skautinga u klubu ili se dovodi koga rekne pojedini menadžer?
Je li trebao Juventus se ugasiti kad su pravili malverzacije? Jesu li Ronaldo i Modrić trebali u zatvor i prestati se baviti nogometom jer su pronevjerili porez?
Pusta moraliziranja...
Najbolje bi bilo da par visokomoralnih i prepametnih komentatora po portalima i forumima ulože svoj keš i vodite klub transparentno i uz to da budemo konstantno u vrhu. Sutra bi podržao glasno takvu inicijativu, samo iznesite ideju i plan.
...
Ja nisam za javna ova slikanja s njim, ali ne slazem se ni s vama da je on ostetio institucije, bilo koju. Hrvatskoj su placeni porezi na sve transakcije, Dinamu je donio vise nego bilo tko drugi u povijesti. Donio je enormne transfere koje nikad nitko prije a bogme ni poslije nije. Stvorio je igrace od Modrica, Mandzukica, Eduarda, Lovrena, Vrsaljka itd... on ih je stvorio I od toga uzeo sebi pare, preko igraca, jer nije moglo drugacije. Unistili su ga iz drugih razloga, moglo je puno lakse po njega proci... realno, ucinio je puno za hrvatski nogomet.Orjuna je napisao/la:Mijina optužnica nema nikakve veze sa nogometom, a Zdravko zbog svoje predsjedničke karijere mora odležati 6.5 godina. Čovik koji je oštetio jednu od dvije institucije Hrvatskog nogometa za najmanje 300mil kuna je ovdje dobrodošao. Smeta vam Čović u Zrinjskom, a ne smeta vam Mamić u Širokom. Klimajte i dalje glavom gore-dolje na svaki potez uprave, a koji daju kritiku dobivaju odgovor u stilu, donesi pare pa upravljajsretan123 je napisao/la:Šta bi se sad trebali sramiti svih naših titula i uspjeha u vremenu dok je glavni čovjek kluba bio Zlatan Mijo Jelić kojeg od neki dan traži i Interpol i nekad sutra će ga bh sud po retrospektivnom zakonu osuditi na 5+ godina? Hoćemo vratiti sve titule?Orjuna je napisao/la:Znači bolje bjegunac koji je nepravomoćno osuđen na 6.5 godina u Hrvatskoj, nego menadžer koji je sposoban uvaliti trubu od igrača jer je naša uprava nesposobna po tom pitanju i dovode koga im rekne Šoše. Ima li ikako skautinga u klubu ili se dovodi koga rekne pojedini menadžer?
Pusta moraliziranja...
Najbolje bi bilo da par visokomoralnih i prepametnih komentatora po portalima i forumima ulože svoj keš i vodite klub transparentno i uz to da budemo konstantno u vrhu. Sutra bi podržao glasno takvu inicijativu, samo iznesite ideju i plan.Prejako.
Volim te do kraja.96.
A nije ni ljudski okrenuti ledja covjeku koji pomaze sirokom zadnjih 10 godina...I dalje stojim da to nije trebalo objavljivati na sluzbenoj stranici ali eto, ocito nisu razmisljali o tom. Nepravomocna presuda, sta ako se dokaze da nije kriv, sta onda?
Volim te do kraja.96.
Prije će njega stići još tri presude, nego će se ovoj dokazati da nije krvSkr1996 je napisao/la:A nije ni ljudski okrenuti ledja covjeku koji pomaze sirokom zadnjih 10 godina...I dalje stojim da to nije trebalo objavljivati na sluzbenoj stranici ali eto, ocito nisu razmisljali o tom. Nepravomocna presuda, sta ako se dokaze da nije kriv, sta onda?
...
BRAVO ŠKRIPARI,KRIMINALCI ŠTO DALJE OD KLUBA
I Mamić i Šoše su **** koji samo gledaju svoju korist. Eno sad je skandal u Belgiji bio,uključen i Karlo Letica,pogodite ko mu je menadžer?
Siniša Šošo! Umjesto da otjeramo jednog kriminalca mi dovodimo drugog...svi ****.ite od ŠIROKOG!
I Mamić i Šoše su **** koji samo gledaju svoju korist. Eno sad je skandal u Belgiji bio,uključen i Karlo Letica,pogodite ko mu je menadžer?
Siniša Šošo! Umjesto da otjeramo jednog kriminalca mi dovodimo drugog...svi ****.ite od ŠIROKOG!
SAMO ŠIROKI!
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Svi koji mislite da mozete dignuti klub da se bori za titulu i mislite da ste sposobniji od nilo koga u klubu slobodno na slupstinu kluba dajte plan predlozite kao i sta bi trebalo.
Lako je s tuđim parama pričat priče.
Ja nemam apsolutno protiv nikoga ko će pomoći Širokom ali uspoređivati D.Č. i Z.M. je deplasirano. Nogometnog menđera i političara.... Oslobodi me Bože
Ja nemam apsolutno protiv nikoga ko će pomoći Širokom ali uspoređivati D.Č. i Z.M. je deplasirano. Nogometnog menđera i političara.... Oslobodi me Bože
Ugrovacaboy je napisao/la:Svi koji mislite da mozete dignuti klub da se bori za titulu i mislite da ste sposobniji od nilo koga u klubu slobodno na slupstinu kluba dajte plan predlozite kao i sta bi trebalo.
Kriminalci oba..
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Tko su ona dvojica brazilaca sto se vrte oko stadiona u zadnje vrijeme, cesto su sa Eliomarom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Vidjao sam ih i ja, rucaj sa Wagnerom u plavo bijelom, neam pojma ko su.Android je napisao/la:Tko su ona dvojica brazilaca sto se vrte oko stadiona u zadnje vrijeme, cesto su sa Eliomarom
NK Široki Brijeg
Kolumbijci,jedan igra u Slovačkoj pa mu istekla radna dozvola i došao je ovdje dok mu se ne produži samo trenira s našom ekipom sad,dobar igračAndroid je napisao/la:Tko su ona dvojica brazilaca sto se vrte oko stadiona u zadnje vrijeme, cesto su sa Eliomarom
Samo jedno ime
Treniraju tu kratko sa ekipom i to je to. Oba su iz Venezuele. Moraju izaći iz EU pa se vraćaju nazad odakle su došli kroz par dana.Android je napisao/la:Tko su ona dvojica brazilaca sto se vrte oko stadiona u zadnje vrijeme, cesto su sa Eliomarom
It's better when it's live
Dogovorite se odakle su,iz Brazila,Kolumbije ili Venezuele?
Hoće li Franjić biti spreman za Čelik?
Hoće li Franjić biti spreman za Čelik?
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Po ovom sto citam na komentarima ankete Siroki Brijeg fans 95% ljudi je za ulazak Mamića u klub.
Izgleda da je objava Skripara misljenje samo jednog pojedinca ili manjine navijača
Izgleda da je objava Skripara misljenje samo jednog pojedinca ili manjine navijača
Samo jedno ime
Ja sam misljenja da nam nista lose Maminjo ne moze donijeti. Napredovat cemo u svakom smislu.
Volim te do kraja.96.
- Evolve
- Kontakt:
To je samk jedna strana medalje, ima i druga...Skr1996 je napisao/la:Ja sam misljenja da nam nista lose Maminjo ne moze donijeti. Napredovat cemo u svakom smislu.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.