[youtube][/youtube]
PipiDugaCarapa je napisao/la:DEENO ODLAZI !
3 glasa nisam ni znao
Opasni su ovi kojima je Šeki tetka.MuhamedTM je napisao/la:3 glasa nisam ni znao
Onaj sto mu je tetka Vrabac
Pantelija
neko iz TZ.
Bilo je veselo drugi ban sam dobio nakon ovog glasanja.
dzelllo je napisao/la:Previse se vjerovalo Almiru Ajanovicu
Covjek odlucio da te postedi i ne ubije na kucnom pragu, a ti opet u vatru diras.PipiDugaCarapa je napisao/la:
Naletih na ovo..
I na kraju Haurdic.PipiDugaCarapa je napisao/la:
Naletih na ovo..
Nadam se da si se salio to za tetku s grane. Necu da me jos tereti za toHigh je napisao/la:Opasni su ovi kojima je Šeki tetka.MuhamedTM je napisao/la:3 glasa nisam ni znao
Onaj sto mu je tetka Vrabac
Pantelija
neko iz TZ.
Bilo je veselo drugi ban sam dobio nakon ovog glasanja.
Nekad se i meni to desavasamirr je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Previse se vjerovalo Almiru Ajanovicu![]()
. Ja sam inace takav kad znam da sam siguran u ono sto pisem to ponavljam vise puta. Tako sam znao na svom fb profilu napisati nani nije zasluzio crveni ( man utd - real ) i dan danas to pisem.
Sad je kod mene nije bio ofsajd mladost - velez 2dzelllo je napisao/la:Nekad se i meni to desavasamirr je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Previse se vjerovalo Almiru Ajanovicu![]()
. Ja sam inace takav kad znam da sam siguran u ono sto pisem to ponavljam vise puta. Tako sam znao na svom fb profilu napisati nani nije zasluzio crveni ( man utd - real ) i dan danas to pisem.
Nije bio penal (Italija-Australija)