mislim da znam zasto nisi faksove zavrsio
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: Chat
Jednostavno Nije izvodivo da mi kontrolisemo citavu BIHSviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Da skratim, Sarma, gluplji si nego što misliš.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Jeste, pravom politikom jeste.Salih1984 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:29Jednostavno Nije izvodivo da mi kontrolisemo citavu BIHSviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju.
Cim dodju ljudi koji misle 30 god unaprijed, planiraju vode politiku za neke buduce generacije a ne svoje dupe i svoju fameliju.
Mi za 15 god necemo drva imati, niti sume koliko se misli o tome, i izdvaja za posumljavanje.
O ozbiljnim stvarima da ne pricamo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nije.
Sta ces sa 900k srba i 300k hrvata,eto oni ce ti bas pristati na to
Sta ces sa 900k srba i 300k hrvata,eto oni ce ti bas pristati na to
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za 30 godina ce Bosnjaka biti oko 66-67%tada se mozda moze pricati o bosnjackoj domovini prije toga nista
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
MoRe se ali na duze staze, jakom ekonomijom u dijelovima BiH gdje su Bosnjaci vecina, i promovisanjem građanskog sekularnog Bošnjaštva, multireligijskog jelte. Malo poslije osnivanje bosanske pravoslavne crkve, bosanske (ali fakat) katolicke i mirna Bosna. Ali koga boli qrc.Salih1984 je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:29Jednostavno Nije izvodivo da mi kontrolisemo citavu BIHSviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Let's talk about SIX baby!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Vratite se u ormar.
Jeste vidjeli onaj video kako policajac bez ikakvog razloga ubi covjeka u Americi?
Kako bolesna nacija u pm
Kako bolesna nacija u pm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Ti zapravo želiš nezavisnost kantona sa bošnjačkom većinom od BiH?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25Bolesnici.
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju. I budu u njoj vodili glavnu rijec.
Hvala Allahu Islam ce biti u Bosni do sudnjeg dana, tamam da pocrkate od mrznje.
Čak i da hoće (a neće, ali eto da uzmemo da hoće).BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:39Za 30 godina ce Bosnjaka biti oko 66-67%tada se mozda moze pricati o bosnjackoj domovini prije toga nista
Opet ne možeš ništa u RS-u.
I ubijanje iz vatrenog oruzja je mnogo humanije i normalnije od onog. Ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras biti za onog uopste.. covjece pa ono je yebena psihopata, i oko njega jos hladno trojica policajaca koji ne vide nista lose u tome.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:52Jeziv video. Ne znam kakva osoba moraš bit da ovo uradiš. Nisu ni za pohvalit ovi što stoje i snimaju kako ga ubija.
Boze sacuvaj, ja da sam u USA, ne bih smio izac iz kuce
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
16 minuta ga je onako držao, kako sjeban način za umrijetiBrokula je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:55I ubijanje iz vatrenog oruzja je mnogo humanije i normalnije od onog. Ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras biti za onog uopste.. covjece pa ono je yebena psihopata, i oko njega jos hladno trojica policajaca koji ne vide nista lose u tome.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:52Jeziv video. Ne znam kakva osoba moraš bit da ovo uradiš. Nisu ni za pohvalit ovi što stoje i snimaju kako ga ubija.
Boze sacuvaj, ja da sam u USA, ne bih smio izac iz kuce
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Moze bosnjacka drzava a zato se treba razmnožavat kao u Bangladešu što sumnjam da bi se iko usudio (osim Roma)ASD je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:52Ti zapravo želiš nezavisnost kantona sa bošnjačkom većinom od BiH?Sviuodbranu je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:25Bolesnici.
Mir na ovim prostorima ce biti tek onda kada i Bosnjaci dobiju svoju nacionalnu drzavu kao i hr i srbi sto imaju. I budu u njoj vodili glavnu rijec.
Hvala Allahu Islam ce biti u Bosni do sudnjeg dana, tamam da pocrkate od mrznje.
Čak i da hoće (a neće, ali eto da uzmemo da hoće).BosniaBoston je napisao/la: ↑27 maj 2020, 00:39Za 30 godina ce Bosnjaka biti oko 66-67%tada se mozda moze pricati o bosnjackoj domovini prije toga nista
Opet ne možeš ništa u RS-u.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.