I to nije prvi put da im se naknadno uplaćuju novci , zbog nepredviđenih troškova. Kriminal malo žešći, tako im mogu uplatiti koliko hoće novca od poreskih obveznika. I onda kažu mi gradimo, grade oni moj qrrac.hazarder je napisao/la: ↑07 jun 2026, 20:05Biće sutra ujutro milion od kantona za sanaciju nepredviđenog kašnjenja s plaćanjem poreza.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 19:54Banke ne rade vikednomJet2Holiday je napisao/la: ↑07 jun 2026, 19:42
Samo zeljkan moze platiti obaveze prema poreznoj a u isto vrijeme da te pare legnu kroz par dana. Vidjet ce, ako bude para.![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pola Sarajeva nema osnovne uvjete za život a oni lupaju pare u rupu zvanu Željo koji zadnjih 15 godina postoji rekreativno bez trofeja. Napravi vodovod Benjaminaaaaa
BRATSTVO GRAČANiCA
Senatori salju dimne signale poglavici u usaVanja8 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 18:46Da nisu bolan NoDi, ovi treneri sto ne znaju grad, pa da im spaljeni kontejneri budu putokaz do Grbavice...![]()
![]()
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Sad ce europa i neki pencilin zvani milsami
Zeljine uspjehe mozete sanjati, a necete izgleda ni uspjehe Veleza, Zrinjskog i Borca nadmasiti
Zeljine uspjehe mozete sanjati, a necete izgleda ni uspjehe Veleza, Zrinjskog i Borca nadmasiti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 jun 2026, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
primussucks
- Kontakt:
Ako ga žena mostarska trpi,kolji me ..
Stigo dajdza foruma, pocnite se sami udarati i razbijati jaja na lajvu
Dok vi skidate dresove muskarcima, mi mostarkama skidamo kamen sa srca
Ne znate vi hercegovci sa zenama, previse ste sirovi i grubi, a nama bosancima prave kolace bez da moramo traziti
Dok vi skidate dresove muskarcima, mi mostarkama skidamo kamen sa srca
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Marokanci58
- Kontakt:
Leotar iz RS ulazi zvanično. Nije bilo realno očekivati da nikoga svoga ne uguraju u WWin ligu a da Posusje HDZ ostane...Leotar vjerovatno na silu, siguran sam je Rudar ispred Posusja a ne zakovan za dno da bi ga ostavili a niko ne bi ušao. Ovako bolje im Leotar nego Posusje.
BRATSTVO GRAČANiCA
Posušje i Rudar/Leotar su dva različita savezaMarokanci58 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:42Leotar iz RS ulazi zvanično. Nije bilo realno očekivati da nikoga svoga ne uguraju u WWin ligu a da Posusje HDZ ostane...Leotar vjerovatno na silu, siguran sam je Rudar ispred Posusja a ne zakovan za dno da bi ga ostavili a niko ne bi ušao. Ovako bolje im Leotar nego Posusje.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kakve veze ima ko je iz kojeg saveza? Da niko nije ušao( zato su i ugurali Leotar kao i Rudar trećeplasirani prošle godine) ostalo bi Posušje.Arma00 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:51Posušje i Rudar/Leotar su dva različita savezaMarokanci58 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:42Leotar iz RS ulazi zvanično. Nije bilo realno očekivati da nikoga svoga ne uguraju u WWin ligu a da Posusje HDZ ostane...Leotar vjerovatno na silu, siguran sam je Rudar ispred Posusja a ne zakovan za dno da bi ga ostavili a niko ne bi ušao. Ovako bolje im Leotar nego Posusje.
https://sportsport.ba/fudbal/wwin-liga- ... nje/523338
BRATSTVO GRAČANiCA
Ima prijatelju, Čelik i Leotar ispunjavaju uslove, predali i dobili licencu i ulaze, za BSK i Laktaše se znalo da ne mogu dobiti licencu.Marokanci58 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 23:09Kakve veze ima ko je iz kojeg saveza? Da niko nije ušao( zato su i ugurali Leotar kao i Rudar trećeplasirani prošle godine) ostalo bi Posušje.Arma00 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:51Posušje i Rudar/Leotar su dva različita savezaMarokanci58 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:42Leotar iz RS ulazi zvanično. Nije bilo realno očekivati da nikoga svoga ne uguraju u WWin ligu a da Posusje HDZ ostane...Leotar vjerovatno na silu, siguran sam je Rudar ispred Posusja a ne zakovan za dno da bi ga ostavili a niko ne bi ušao. Ovako bolje im Leotar nego Posusje.
https://sportsport.ba/fudbal/wwin-liga- ... nje/523338
Da je Rudar i bio predzadnji opet bi ispao.
Tacno.Napravljena je malverzacija sa ovim pravilom da mogu da manipulisu.Rudar bi mogo ostat samo da niko drugi osim njih nije apliciro za licencu.
Brko iz druge galaksije!
-
Marokanci58
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/wwin-liga- ... jEwODg3NTI.
Rudar nije mogao ostati nikako prije Posusja sve da niko nije aplicirao iz RS. Da je Rudar bio ispred na tabeli a ne zadnji ostao bi a Leotar ne bi aplicirao. Ne postoji opcija da se izbaci iz lige bolje plasiran klub(Posusje) na tabeli koji ima licencu za WWin ligu.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ma Leotar je najavljivao ulazak,to se vidjelo i na objavama,jer ne bi bezveze sređivali stadion i kupovali semafor dok je jos sezona bila u toku. Plasman na tabeli nije bio svakako presudan.Samo je bilo pitanje sta je politika naumila,jer oni haman nisu bas omiljeni klub politickom vrhu u RS...Marokanci58 je napisao/la: ↑07 jun 2026, 22:42Leotar iz RS ulazi zvanično. Nije bilo realno očekivati da nikoga svoga ne uguraju u WWin ligu a da Posusje HDZ ostane...Leotar vjerovatno na silu, siguran sam je Rudar ispred Posusja a ne zakovan za dno da bi ga ostavili a niko ne bi ušao. Ovako bolje im Leotar nego Posusje.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.