FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 01 sep 2012, 13:18

dr.adnan je napisao/la:@Secko, Centre: ako vec hocete originalan,a nadasve i zvucan nadimak, onda cemo dodati malo madjarskog prizvuka (zasto madjarski - Klare je po Rusiji skolu ucio, a Madjari znaju kako gazi ruska cizma) i zato neka bude Laszlo Vegasz (ovo SZ je nase S s kvakom), ili ako vec hocete kontra Vegasz Laszlo :-) Ne smijemo smajlice zaboraviti :-)
Laszlo Vegasz :lol: :lol: :lol:
Bravo doktore, ko stvoren je za ovaj nadimak. :)

A ne može City nikako biti veći favorit za osvajanje titule LP od Bayerna, ali kladionice su kladionice, opet to zavisi i od kladionice do kladionice. Ma sve je to relativno i iskreno mi nije ni bitno.
A za nas je sad bitno prvo ostvarit konstantnost u prvenstvu, znači postići kontinuitet dobrih igara, dobro krenulo u prvom kolu, idemo sad lagano dalje.
A u Ligi prvaka se ionako mora razmišljat od kruga do kruga, sve zavisi kakve protivnike dobijaš, kakva ti je forma tog dana. Da imamo ekipu koja može osvojit tu titulu, koja ima potencijal i koja kao prvo može daleko dogurat, to imamo, ali sad treba ići jedno po jedno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 sep 2012, 13:21

Komedija.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 01 sep 2012, 13:22

Da su nas Bogdom jos vise degradirali i stavili kvotu 50na nas,pa da covjek rahat uplati!!! Koje su ovo bombe na Barcelonu 3,5 pa jbt igraj svaku utakmicu prolaz Barce,prolaz grupe,prolaz cetvrtfinala polufinala i da ce osvojit nabit ces vecu kvotu od 3,5!!!
Stern des Südens

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 sep 2012, 13:23

Posto ste ovdje cesce nego na temi o sportsport.ba ligi, izvinjavam se saigracima iz Red Bavariana, geri i effeu zbog prognoze... Sekunde su odlucivale. :P

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 sep 2012, 14:12

Hebo majku gledam sinoc onaj Falcao gotov ko nas Gomez :o
Thomas Müller - Fußballgott

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 14:13

don_burza je napisao/la:Hebo majku gledam sinoc onaj Falcao gotov ko nas Gomez :o
Samo 3 put bolji :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 14:23

M4kaveli je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Hebo majku gledam sinoc onaj Falcao gotov ko nas Gomez :o
Zadnja izmjena: Nedimko, dana/u 01 sep 2012, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 01 sep 2012, 14:23

M4kaveli je napisao/la:

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 sep 2012, 15:27

http://www.szenemuenchen.net/pep-guardi ... rettyPhoto" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 15:29

Nije valjda do toga doslo da pisete kako je Gomez bolji napadac od Falca-a ? :D

A sta je ovo za Guardiolu ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 sep 2012, 17:00

dr.adnan je napisao/la:@Secko, Centre: ako vec hocete originalan,a nadasve i zvucan nadimak, onda cemo dodati malo madjarskog prizvuka (zasto madjarski - Klare je po Rusiji skolu ucio, a Madjari znaju kako gazi ruska cizma) i zato neka bude Laszlo Vegasz (ovo SZ je nase S s kvakom), ili ako vec hocete kontra Vegasz Laszlo :-) Ne smijemo smajlice zaboraviti :-)
nije los prijedlog, bez daljnjeg, ali sam za to da se momku kakav je klare da jedan onako svijetleci(shljashteci nik).
dakle, mogao bih usvojiti te kvacice, ali nisam za to da se pretjerano daleko odmice od izvornog prijedloga.
znaci, mogli bismo ga prozvati vegasz lasz(vegasch lasch. majku mu, ima li neko onu yebenu kvacicu :x ).
M4kaveli je napisao/la:Nego @seceru, de nam objasni sto Bayerna ovako ''procijenise'' .. ?
otkud znam. jbg, nisam u stanju zaviriti u neciju glavu.
sta znas, mozda su ti prognozeri neki laici koji nemaju pojma o zivotu. jer, kako inace objasniti da ispred baye budu klubovi koje je taj isti baya handrio kako je htio 8-)
dalje, mozda su ti prognozeri ljuti na nekog iz baye jer im je yebo nekoga iz blize ili dalje famelije; mozda ga je neki homich zarazio triperom ili nekom drugom opakom polnom bolescu.
imamo jos jednu mogucnost koja kaze da medju tim prognozerima sjede znalci koji su zakljucili d ce se bayo koncentrisati na bundesku i njemacki kup - dvije titule koje se moraju vrnuti u minhen, tako da ce ispastati treca linija fronta.
licno sam misljenja da ce real uzeti ligu prvaka.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 17:03

secer je napisao/la:
nije los prijedlog, bez daljnjeg, ali sam za to da se momku kakav je klare da jedan onako svijetleci(shljashteci nik).
dakle, mogao bih usvojiti te kvacice, ali nisam za to da se pretjerano daleko odmice od izvornog prijedloga.
znaci, mogli bismo ga prozvati vegasz lasz(vegasch lasch. majku mu, ima li neko onu yebenu kvacicu :x ).
M4kaveli je napisao/la:Nego @seceru, de nam objasni sto Bayerna ovako ''procijenise'' .. ?
otkud znam. jbg, nisam u stanju zaviriti u neciju glavu.
sta znas, mozda su ti prognozeri neki laici koji nemaju pojma o zivotu. jer, kako inace objasniti da ispred baye budu klubovi koje je taj isti baya handrio kako je htio 8-)
dalje, mozda su ti prognozeri ljuti na nekog iz baye jer im je yebo nekoga iz blize ili dalje famelije; mozda ga je neki homich zarazio triperom ili nekom drugom opakom polnom bolescu.
imamo jos jednu mogucnost koja kaze da medju tim prognozerima sjede znalci koji su zakljucili d ce se bayo koncentrisati na bundesku i njemacki kup - dvije titule koje se moraju vrnuti u minhen, tako da ce ispastati treca linija fronta.
licno sam misljenja da ce real uzeti ligu prvaka.
Hahahahaha
To ce biti najprije :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 sep 2012, 17:37

dortmund remizirao druga tekma druga losa odigrana tekma ocigledno je da zutaljima ne ide sve po planu kako su planirali sutra je sansa da im bezimo na dva boda

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2012, 18:05

Treba dodati da ga je Petersen metn'o po prvi put u svojoj karijeri, barem sto se tice prve lige. :D
Pogodio je za pobjedu Werdera.

Haman da bi mogli imati zlatnu koku na posudbi. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 sep 2012, 18:08

Omerbavarac je napisao/la:Treba dodati da ga je Petersen metn'o po prvi put u svojoj karijeri, barem sto se tice prve lige. :D
Metn'o je taj protiv nas prošle sezone. :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 01 sep 2012, 18:08

Prvi kiks zutalja danas idemo sutra pobijediti i napraviti odmah mini razliku,nadamo se debiju Martineza.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 sep 2012, 18:10

Zdena04 je napisao/la:
Metn'o je taj protiv nas prošle sezone. :lol:[/quote]
Bravo. 8-)
Totalno sam smetnuo sa uma taj njegov prvijenac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 01 sep 2012, 18:15

Omerbavarac je napisao/la:
Zdena04 je napisao/la:
Metn'o je taj protiv nas prošle sezone. :lol:
Bravo. 8-)
Totalno sam smetnuo sa uma taj njegov prvijenac.[/quote]
Koliko znam metn'o ga je i Freiburgu u onoj pobjedi od 7:0. :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 sep 2012, 20:52

Momci sutra je rodjedan novom clanu nase porodice Javi Martinezu nadam se da cemo ga sutra vidjti par minuta protiv stutgarta da vidimo sta se moze ocekivati od njega ;)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 sep 2012, 21:09

Tek dos'o a vec ostari godinu u Bayernu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []