FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
70% igraca nije jos u cometu. danas je petak mozda danas neki igrac da bude.
-
- Kontakt:
Stvarno je umjetnost kako sa onolikim budžetom i zvanjem aktuelnog prvaka, nismo izborili Evropu u sezoni 2015/2016napoleon72 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 12:01Tan digao ruke od FKS nakon fijaska u sezoni 15/16 kad ni evropa nije izborena, za vrijeme najveceg budzeta u historiji i za vrijeme Dine Selimovica, Kantardzica, Ibrakovica, poslije Jesica i ostalih. Sabrina imenovana na mjesto direktorice 16.8.2016. godine. Nesto kasnije imenovan i Valentin, i tu je krenulo ono famozno "zavrtanje pipe", kad je Cala pola godine nakon tih imenovanja molio za zadnjeg veznog a dobio Livaka i Lelica. Da prethodna uprava nije izigrala Tanovo povjerenje, u sezoni 16/17 smo mogli do duple krune. Uprava sa Sabrinom.je tek poslije stekla svoje "aferime" zbog kojih su bivsi, al realno, nista nemaju sa Tanovim.okretanjem ledja klubu.Ado76 je napisao/la: ↑18 feb 2022, 10:35
Posto jako dobro znas, hajde reci jesu li te 2-3 osobe iz SFK namakle vise para tamo, nego kompletna administracija u FK?
A Tana nije izvarala Sabrina?Nije potpisivala ugovore da nije ni pogledala ni provjerila za pojedine igrace kakve su ranije ugovore imali i jos puno toga.

Ja mislim da je 48 sati prije utakmice.
nas Benjamin Cosic ( U19) oitsao u Radnik H.
Edit : i Dejan Simanić (U19) otisao u Radnik H.
nas Benjamin Cosic ( U19) oitsao u Radnik H.
Edit : i Dejan Simanić (U19) otisao u Radnik H.
E čuj nijedno pojačanje nije registrovano,jeli ooet neko sranje u p.m.
- napoleon72
- Kontakt:
Cuj odlaze nam djeca u druge klubove. CIOFFI OUT.
Ups...
Ups...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Samo da se Vicko i Lazić registruju, vidjećeš koliko ćemo biti jači

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
i Goran da ne mora više iz tunela da vodi.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 feb 2022, 13:35Samo da se Vicko i Lazić registruju, vidjećeš koliko ćemo biti jači![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Subota 13h Leotar-Sarajevo
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 13h igramo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
👑 TOM BRADY 👑
-
- Kontakt:
Ma ti roditelji su teski kompleksasi.Znaci gdje god da zivis imas u blizini bar 2-3 skole fudbala.Kao sto kazes,ako ti je mali dobar kroz par godina on ce se nadmetnuti negdje.Masa raje gleda one turnir djece od 12-13 godina.keli je napisao/la: ↑18 feb 2022, 12:01Pa ta mala djeca od 6 godina imaju šf valter, bubamaru, sampion, unis vogosca, igman ilidza i jos bar 10 mjesta gdje mogu trenirati. Ako su dobri nece vjv ostati nezapazeni. Problem je sto se nece moci pricati kad se ode u goste "ma dobar mi je ajnur, igra u sarajevu masala"... Ajnur dvije lijeve
Skola fudbala nije nam nista donosila.Skoro pa sva djeca iz juniora ili su dovedeni iz drugi gradova ili su do svoje 13-14 god trenirali u nekoj ŠF
Nisam siguran ali koliko ja znam,najkasnije 24h prije utakmice.Nema potrebe za panikom,vjerujem da ce se to brzo rijesiti
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 feb 2022, 14:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mislim da sam već rekao, ali nije zgoreg da ponovim - naš Halid Genjac
Igrači će odmah na trening.
Oruc ce i iducih 20 godina najavljivati utakmice.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 feb 2022, 14:10Mislim da sam već rekao, ali nije zgoreg da ponovim - naš Halid Genjac

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/stefan-sa ... ler/430157
https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/457496
https://www.transfermarkt.com/silvio-il ... ler/652758
https://www.transfermarkt.com/andrija-d ... ler/614421
Volio bih kada bi se obratila pažnja na ove igraće. Osjećaj neki.
https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/457496
https://www.transfermarkt.com/silvio-il ... ler/652758
https://www.transfermarkt.com/andrija-d ... ler/614421
Volio bih kada bi se obratila pažnja na ove igraće. Osjećaj neki.
FK SARAJEVO nemoze da napravi od 500 toro djece igraca da ga neki famos napravi, koji ima skolu samo da bi mogo zaradit neku kintu..
Ja gdje sam isao u skolu osnovnu (najveca opstina i najmnogobrojnije nadelje u toj opstini) 2 skole osnovne 2 km jedna od druge nikad niko nije dosao iz naseg kluba, da podjeli par dresova da pozove par najboljih ucenika da dodje da odradi par treninga sa FK SARAJEVO.(3.5 ucenika u te dvije skole bilo )
A 80% ucenika navijalo za FK SARAJEVO, i zensko i musko. U mom razredu 3 navijalo za zelju..
A sad 20 godina posle broj ucenika je spao na 1800-2000 ucenika i mogu reci ono sto cujem 60-40 je sad u nasu korist
Jer nas ljudi u upravi FK SARAJEVA neradi nista da promovise klub, e sad jos izbi skolu, i onda se cudite sto prosjaci imaju 10-11 k clanova a mi 5500
Ja gdje sam isao u skolu osnovnu (najveca opstina i najmnogobrojnije nadelje u toj opstini) 2 skole osnovne 2 km jedna od druge nikad niko nije dosao iz naseg kluba, da podjeli par dresova da pozove par najboljih ucenika da dodje da odradi par treninga sa FK SARAJEVO.(3.5 ucenika u te dvije skole bilo )
A 80% ucenika navijalo za FK SARAJEVO, i zensko i musko. U mom razredu 3 navijalo za zelju..
A sad 20 godina posle broj ucenika je spao na 1800-2000 ucenika i mogu reci ono sto cujem 60-40 je sad u nasu korist
Jer nas ljudi u upravi FK SARAJEVA neradi nista da promovise klub, e sad jos izbi skolu, i onda se cudite sto prosjaci imaju 10-11 k clanova a mi 5500
Hebibovic - Dal- Krste
Bagaric
pripremiti dobre zivce

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90, skoJaa i 84 gosta.