Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Nikakvo cudo sto ga Koman nece i sto je na izlaznim vratima Barcelone.
Sa ovakvom igram nebi uspioo ni u Olimpiku iz Sarajeva.
Dragi Miraleme tvoja igra je ko ****,dodaj lopltu prvom do sebe to je tvoja igra.
Pa jesili ti pametan da se tako vise ne igra.
Nisam trener ali godinama pratim fudbal i mogu ti reci da je tvoja igra totalna nula.
Da bi popravio svoju igru moras shvatiti da na terenu moras osvajati prostor i napredovati prema protivnickom sesnestercu a ponekad i uputiti sut.
Zelim ti puno zdravlja i srece u narednom periodu i molim te dozovi se pameti.
Dragi Miraleme tvoja igra je ko ****,dodaj lopltu prvom do sebe to je tvoja igra.
Nisam trener ali godinama pratim fudbal i mogu ti reci da je tvoja igra totalna nula.
Da bi popravio svoju igru moras shvatiti da na terenu moras osvajati prostor i napredovati prema protivnickom sesnestercu a ponekad i uputiti sut.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma prvom do sebe pjanicu sta te boli qurac...
Jos nam ukrade pola minute na slobodnjaku sa 50 metara...lagano ode po nju, pa je nesto mamjesta, pa odmjerava, pa je opet namjestk pa zalet, pa nesto gleda i posla je na 25 metara ...ni dobacio nije
Ono za korner nek ga stid bude
Jos nam ukrade pola minute na slobodnjaku sa 50 metara...lagano ode po nju, pa je nesto mamjesta, pa odmjerava, pa je opet namjestk pa zalet, pa nesto gleda i posla je na 25 metara ...ni dobacio nije
Ono za korner nek ga stid bude
=\_1921_/=
- tutankamon1905
- Kontakt:
sin nas Bosanski
mogao si birati za koga da igras odabrao si BiH
gazijo nasa
od blata cemo te praviti kad odes
forma prolazna, klasa vjecna
mogao si birati za koga da igras odabrao si BiH
gazijo nasa
od blata cemo te praviti kad odes
forma prolazna, klasa vjecna
Čovjek igra zadnjeg veznog ispred odbrane koja je na nivou Hajdukove, jednom prodao loptu iz posjeda i umal gol nismo primili. Ne znam šta očekujete, da uzme loptu i dribrla do gola, pa nije Mesi jbt.
U ostalom, nisu ni Finci naivni ko mi s Pukkiem, znali su i oni da je najbitnije što manje prostora ostaviti Džeki i Pjaniću.
U ostalom, nisu ni Finci naivni ko mi s Pukkiem, znali su i oni da je najbitnije što manje prostora ostaviti Džeki i Pjaniću.
Objasniochily-rz je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:21Čovjek igra zadnjeg veznog ispred odbrane koja je na nivou Hajdukove, jednom prodao loptu iz posjeda i umal gol nismo primili. Ne znam šta očekujete, da uzme loptu i dribrla do gola, pa nije Mesi jbt.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne ocekujem..al tolkko bezmu.da igra...prvo onaj slobodnjak koji sam opisao pa korner...nije ni pokuso nista samo prvom do sebe i to uglavnom nazad i tjt...jbg brate ti si u Barceloni polusaj nesto pa makar k zas.rochily-rz je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:21Čovjek igra zadnjeg veznog ispred odbrane koja je na nivou Hajdukove, jednom prodao loptu iz posjeda i umal gol nismo primili. Ne znam šta očekujete, da uzme loptu i dribrla do gola, pa nije Mesi jbt.
=\_1921_/=
Jedan od najlošijih igrača koje sam vidio u životu, a koji pripadaju kategoriji "worldclass" (ako je uopšte ikada i pripadao toj kategoriji).tuzla075 je napisao/la: ↑24 mar 2021, 23:54Nikakvo cudo sto ga Koman nece i sto je na izlaznim vratima Barcelone.
Nevjerovatna prevara od igrača. Na koji fazon je uspio izvarati fudbalske stručnjake i od Metza doći do Barse, nikada mi neće biti jasno.
Naravno da ga Kuman s pravom zlostavlja u Barceloni. Zamisli, imao si nekada orače terena, Xavija i Iniestu i nedugo poslije njih ti dođe mlitava i mekana picckica koja se krije od odgovornosti na terenu, koji je mlitav u duel igri i kojem je vrhunac igre dodaj prvom do sebe i to nazad.
Superteška prevara od igrača. Mlito mlitavi.
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Pod hitno Pjanketu javit da se registruje na ss.ba ne zna sta je propustio. Dzaba Skauti Juvea, Barce, Lyona, Rome 

Zato Harkan zna

Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Njegov prvi gol za klub/reprezentaciju nakon godinu i po dana.
Mislim da neće igrati protiv Kostarike, znači protiv Francuza postaje tek drugi naš reprezentativac u "Klubu 100". 

Propo ko kauč,znaju u Barsi šta rade. 

Penal je opucao ko najveci amater, ali je imao srece da mu se vrati lopta. Previse blag igrac i nema ni malo drskosti u sebi, jedino kad plave kod sudija. Prije bi volio npr. imati onog crnca iz Finske u ekipi nego Pjanica i ako jevovaj igrao za juve roma barca.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Imao je par dodavanja u svom stilu pod pritiskom protivnika nadje najbolje rjesenje, i to je igra na 30, 40 metara od naseg gola na nasoj polovini.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 00:13Kad je dao gol..al ako zanemarimo da je penal opuco koda prvi put suta loptu u zivotu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Guši ga Misimović.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Drugo poluvrijeme je bio sasvim OK..preuzimao odgovornost,iznosio loptu,znao povući prema naprijed kroz 2 igrača,znao prebaciti težište igre ,vjerovatno je bilo malo ribanja u svlačionici.Ono što bi trebali znati je da je na njemu uvijek bilo 2-3 finska igrača.Da bi smo vidjeli Pjanu kakvog mi želimo on mora imati kraj sebe još bar jednog pravog veznjaka.Vjerujte imam osjećaj da bi Bešić sa svim svojim manam više doprinio ekipi nego 50 posto trenutnih prvotimaca,
Premalo je dao sinoc...haman pa nista.
Supruzi sam odmah rekao da ce 100% promasiti penal.
Supruzi sam odmah rekao da ce 100% promasiti penal.
Ja gledao s burazom (koji inače slabo prati repku), prvo mu govorim promašit će penal, a nakon što smo ipak dali gol govorim mu odmah ćemo ga primiti.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.