FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 feb 2018, 12:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da na ovom forumu ima likova level "daj bolan našu djecu oni će ginuti" kao na fb stranici u komentarima...
Nema potrebe da iko gine, ovo je fudbal, nije rat. Od djece ces MOZDA nekad imati neke koristi, od ovih polovnjaka nemas nikakve niti ce je kad biti.
To je sva bit.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 12:10

Sad bi potpisao da u prvih 11 udje 5-6 najboljih akademaca i ostalih 5-6 nek budu najbolji prvotimci i uigrat tu ekipu za sljedecu sezonu. Na ljeto dovest 2-3 max igraca al da budu stvarno pojacanja, jel to toliko tesko?

Sta fali pripremama na Bjelasnici, Igmanu... kakve vise antalije, slovenije i austrije
1946~

zirokopter
Kontakt:

Post Postao/la zirokopter » 19 feb 2018, 12:14

Inijesta je napisao/la:
zirokopter je napisao/la:Mi dok prestanemo krivit obicne građane Širokog Brijega i sve trpat u isti koš zbog našeg pokojnog brata, nikad dole sreće nećemo imat. I trebamo priznat da su narkomani iz prvih redova krivi za sam belaj koji je tad nastao. Sve dok lažemo sami sebe a i druge oko nas i ne pustimo našeg brata da u miru počiva nema za nas hajra. Hajde sad udarite po meni al to je istina ziva.
Jesi ti bio licno u listici kad je bio belaj ??
Jel i sinoc 250 narkomana krivo koje maltretiraju na sve moguce i nemoguce nacine samo da ih sprijece da dodju na tekmu al ti narkomani opet sve istrpe , dodju i navijaju za jedne picke obicne, za jedna **** od igraca koji su najplaceniji u ovoj drzavi
Al opet krive horde, kriv husref itd
Zakasnio hvala Bogu. Al su mi pricali ljudi znam sta se tog kobnog dana desilo u minutu. Sad ne znam kakva je situacija ne idem vise na gostovanja i svaka vam cast al sto posijete to pozanjete, pa ce vas jos neko vrijeme vjerovatno tako tretirati.
DB aka Ledeni

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 19 feb 2018, 12:17

Evander je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da na ovom forumu ima likova level "daj bolan našu djecu oni će ginuti" kao na fb stranici u komentarima...
Nema potrebe da iko gine, ovo je fudbal, nije rat. Od djece ces MOZDA nekad imati neke koristi, od ovih polovnjaka nemas nikakve niti ce je kad biti.
To je sva bit.
Ja ne mogu vjerovati da neko misli mladim igracima davat vise sanse moze bit greska. Mnogo uspjesniji klubovi to rade
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 feb 2018, 12:31

Mozda i bude "greska", mozda se niko od tih mladih ne pokaze. Naravno da nema garancije da bi se iko od njih dokazao i da bi slijedece sezone bio standardni prvotimac i potencijalno pojacanje. Ali eto, bar smo pokusali. Onda bar znas da od njih nema nista i ides dalje.
Mi vise nemamo sta izgubiti.
U svakom slucaju, moze se samo dobiti.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 19 feb 2018, 12:33

Evander je napisao/la:Mozda i bude "greska", mozda se niko od tih mladih ne pokaze. Naravno da nema garancije da bi se iko od njih dokazao i da bi slijedece sezone bio standardni prvotimac i potencijalno pojacanje. Ali eto, bar smo pokusali. Onda bar znas da od njih nema nista i ides dalje.
Mi vise nemamo sta izgubiti.
U svakom slucaju, moze se samo dobiti.
Pa ja mjenjas sistem trenere , al jok svaki dan jedan junior otiso i ima mjesta gdje god ode
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

egzodus1946
Kontakt:

Post Postao/la egzodus1946 » 19 feb 2018, 12:35

ThrillerHz je napisao/la:Sad bi potpisao da u prvih 11 udje 5-6 najboljih akademaca i ostalih 5-6 nek budu najbolji prvotimci i uigrat tu ekipu za sljedecu sezonu. Na ljeto dovest 2-3 max igraca al da budu stvarno pojacanja, jel to toliko tesko?

Sta fali pripremama na Bjelasnici, Igmanu... kakve vise antalije, slovenije i austrije
Joj tebe sta fali, haj razmisli malo jel bolje ovim uhljebima plazat guzove po antaliji ili se smrzavati po planinama

Zivite u zabludi da neko, bilo ko u klubu nesto radi za dobrobit sarajeva, svako gleda svoju guzicu, to nek van je jasno

Boli njih **** za Sarajevo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 feb 2018, 12:39

Jesi ti bio licno u listici kad je bio belaj ??
Jel i sinoc 250 narkomana krivo koje maltretiraju na sve moguce i nemoguce nacine samo da ih sprijece da dodju na tekmu al ti narkomani opet sve istrpe , dodju i navijaju za jedne picke obicne, za jedna **** od igraca koji su najplaceniji u ovoj drzavi
Al opet krive horde, kriv husref itd[/quote]
Zakasnio hvala Bogu. Al su mi pricali ljudi znam sta se tog kobnog dana desilo u minutu. Sad ne znam kakva je situacija ne idem vise na gostovanja i svaka vam cast al sto posijete to pozanjete, pa ce vas jos neko vrijeme vjerovatno tako tretirati.[/quote]

Takvi kao stp si ti su gori nego oni kamenjari iz onog ustaskog sela, evo ja sam licno bio tu u prvom busu koji je dosao u listicu i govorim ti ovo sto ti pises nema veze sa istinom
A kakvi smo ljudi dovoljno govori da na protestu u jednom selu bude 10 milja a u gradu od pola milion 1 hiljada ljudi , idto ko da smo mi njima ubili navijaca i jos 7 ranili a ne oni nama
Zbig takve price mahalske znam ja to su narkomani i slicno, ne moze da se kupi 1000 polusezonskih po pisljivih 50 km
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 12:42

egzodus1946 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Sad bi potpisao da u prvih 11 udje 5-6 najboljih akademaca i ostalih 5-6 nek budu najbolji prvotimci i uigrat tu ekipu za sljedecu sezonu. Na ljeto dovest 2-3 max igraca al da budu stvarno pojacanja, jel to toliko tesko?

Joj tebe sta fali, haj razmisli malo jel bolje ovim uhljebima plazat guzove po antaliji ili se smrzavati po planinama

Zivite u zabludi da neko, bilo ko u klubu nesto radi za dobrobit sarajeva, svako gleda svoju guzicu, to nek van je jasno

Boli njih **** za Sarajevo
Nazalost, al upravu si...
1946~

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2018, 12:43

A, sta fali narkomanima?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 feb 2018, 12:52

paulus je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Sad bi bas trebalo dati sansu 'djeci':Sabanovicu,Hericu,Mujakicu i ostalima,jer titula je izgubljena,a i Evropa je upitna,sa ovim momcima u ekipi ne vjerujem da bi bili ista slabiji u odnosu na ekipu u kojoj igraju Bekic,Saric,Hebibovic i jos neki,a mogli bi puno dobiti.
Ali bojim se da sa ovakvom politikom kluba 'prodaj akademca cim neko nesto ponudi' i sa Husrefom koji 'ne vjeruje mladima' od toga nema nista.
Brate ja ne razumijem , nikakav rezon nema uprava ovaj Makedonac sto su ga doveli , koji ce ti , stavi akademca na drugog spica radije pa prodje prodje , ako nemas istinsko pojacanje za dovest , sto ce ti , samo zato sto je stariji. Pa radije daj sansu nekom ko trenira od malih nogu tu ako nista poginuce od trcanja. Imas akademiju a konstantno dovodis pojacanja koja ne bi mjesta imali u Cibaliji. Onaj iz Istre , njega se isplatilo dovest i samo igrace koji ti daju ocitu prednost a ne nekog ko je samo stariji od neke nade. Ponavljam Dinamo daje kamaru minuta mladima. Olmo mali vec izgleda ko igracina
Dovedu napadaca makedonca koji je realno macak u vreci,a u isto vrijeme prodaju najperspektivnijeg akademca Hadzica i haman poklonu isto tako perspektivnog Smajlagica. Obojica napadaci,koji nista slabiji ne bi bili,garantujem,od ovog Altiparnakovskog.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 feb 2018, 12:56

VanBasten je napisao/la:A, sta fali narkomanima?
Boba da budu dobri :D
Ma ovaj mi povuce zivac s ovim hz krive , a u ovoj drzavi svo osim bosnjaka ugrozeni i slicno a svi zive bolje i imaju vece prava nego mi

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2018, 12:59

Inijesta je napisao/la:
Ma ovaj mi povuce zivac s ovim hz krive , a u ovoj drzavi svo osim bosnjaka ugrozeni i slicno a svi zive bolje i imaju vece prava nego mi
ma buraz, jednostavno rijesenje< ignore user. I rahat. Ja na ovoj temi vidim ne vishe od 10 korisnika. Ko zna, mozda i ti na listi zavrsisi, novi si, do te skreniram :mrgreen:
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 19 feb 2018, 13:01, ukupno mijenjano 2 puta.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 12:59

Dobra roba :thumbup:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 feb 2018, 13:00

Dovoljno je to što tribina horski zapjeva 'javi se' dole, čuj ne treba etiketirat. Gov.na, majku im yebem.
Al eto, krivi su naši 'narkomani' koji vole klub, kriv si zato što pređeš 200 kilometara i tretiraju te k'o da si u drugoj državi, trpiš represiju, pucaju na tebe... sve smo mi krivi. Krivi smo i za rat u BiH, ko nas je tjerao da se odvajamo iz Juge. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 19 feb 2018, 13:01

ThrillerHz je napisao/la:
Dobra roba :thumbup:
manje caffetina :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 feb 2018, 13:04

Ma ovaj mi povuce zivac s ovim hz krive , a u ovoj drzavi svo osim bosnjaka ugrozeni i slicno a svi zive bolje i imaju vece prava nego :D mi[/quote]

ma buraz, jednostavno rijesenje< ignore user. I rahat. Ja na ovoj temi vidim ne vishe od 10 korisnika. Ko zna, mozda i ti na listi zavrsisi, novi si, do te skreniram :mrgreen:[/quote]

Na probnom sam radu :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 feb 2018, 13:05

O cemu vi mlatite momci vise,kakvi juniori crni sta vam je.
Ne bi ih podrzali u 3 lose utakmice,vi bi i juniore raspustili,kakvi ste vi komadi budala.
Izgubili smo kod mozda i najkvalitetnije ekipe na stadionu na kojem nismo ni kad smo titule osvajali pobjedjivali i vi odmah bi sve tjerali.
Siroki je ozb i kvalitetna ekipa,dobro skautirana i ekipa koja se ne nalazi pod povecalom kao mi,moze mirno igrati i graditi ekipu i rezultate.
Nasa ekipa je kvalitetna,to vam garantujem,ima i glavu i rep sto ce se pokazati u mecevima koji slijede.
Nisam nikakav "insajder","lizac" ili upravin potrcko,cisto gledam igracki segment i tvrdim da za ovu ligu imamo kvalitetan sastav i da cemo vremenom doci u priliku da se borimo za titulu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 feb 2018, 13:20

Ma ni mi sami ne znamo šta hoćemo. :lol:
Opet se vraćamo na ovo što Evander govori, sve kreće od uprave. Oni treba valjda da zadaju neki cilj i uspostave filozofiju kluba. Ako ćemo gradit ekipu od vlastitih snaga, onda nema budžet za transfere, sve pare skrhaj na napucavanje kampa i dovođenje stručnog kadra. Ako Husref nije trener koji će trpit mlade, hvala za sve i doviđenja. Naći ćemo nekog da se uklopi u tu filozofiju. S druge strane, ako ćemo dovodit pojačanja, ne gledaj u akademiju nikako nego sve usmjeri na skautiranje i dovođenje jakih i kvalitetnih igrača. Ja bih od ovih igrača ostavio u prvoj postavi Stanojevića, Adukora i Miću, ako se vodi kao prva postava.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 19 feb 2018, 13:24

Ne znam vise na cemu osnivat optimizam, Husref pokazao da ne zna spremit ekipu za derbi utakmice, a takve ce sve bit u ligi za prvaka...
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 7 gostiju.