Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vama je okej velicanje ratnog zlocinca i genocidasa tako da je ovo sasvim normalno.......
Sta se to desilo vinku?
Izgleda sad mora dizati tri prsta kao Begović kad postavlja živi
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Posto pricamo o navijackim akcijama da onda i damo tok jedne. Postavljaju HZ trans na ogradu i postave. Nije jos pocelo navijanje. Onda idu "bordo" dimne, Horde trce da skinu trans sa ograde. Jos nije pocelo navijanje, a utakmica vec u 10. minuti. Nakon toga se vijeca na sjevernoj tribini kultnog stadiona u Zenici gdje sa transovima. Navijanje jos nije pocelo. Odmakni dva reda od ograde, navijanje jos nije pocelo. Zar ovo nije pogodak u sridu?DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑09 jun 2026, 13:28Pricamo o navijackim akcijama, ovo sto ti spominjes je izaslo u shopu kluba. Pitaj Ajlu, ne mene.
Naravno, za objektivnije navijace nisu te dimne ni bile bordo. Mada boja i nije poenta. Poenta je unijeti nemir.
Celik!3,2,2.
Vidim nesreća se desila Vinku Marinoviću. Da li neko zna koja su mu tri prsta ostala?