Premijer liga BiH - aktuelno

primussucks
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la primussucks » 09 jun 2026, 16:15

rishovski je napisao/la:
09 jun 2026, 15:53
primussucks je napisao/la:
09 jun 2026, 15:35
Sve ok za Igorovom komentiranje političke situacije u BiH,samo mi reci sta je nerealno u njegovim izjavama mimo toga ?!Ne volim ga,Zrinjski pod njim nije imao igru na koju nas je razmazio Jakirovic.Ova sezona se realno moze smatrati uspješna pa kako kome krivo ili drago .
Kao strani državljanin,nit treba niti mu je opisu posla da priča o Herceg Bosni i tom presuđenom neuspjelom zločinačkom projektu. A kamoli da priča o tome ko je prolio krv u ratu na ovim prostorima jer nije bio prisutan ni u ratu u Hrvatskoj a kamoli u BiH.A tek koliko moraš biti glup da iznosiš mišljenje kako bi se neka država trebala podijeliti i politički urediti. U bilo kojoj drugoj državi bi završio u pritvoru a poslije bi ga prebacili u ludnicu...

A te provokacije oko Mostara ne vrijedi ni komentarisati.. tu je samo pokazao da je provokator koji ne želi mir u Mostaru,nego se svojski trudio da digne tenzije i da izgrava velikog Hrvata... Koliko vrijedi dovoljno govori da niko s njim u Hrvatskoj ne zeli imati posla.
Nisam pobornik da se politika petlja u sport,ni u klubove ni preko navijačke populacije.Stimac prica politički jer nema sta drugo da ponudi.Izjave mimo politike mu imaju smisla ali njegov nogomet nije imao smisla.Zrinjski je realno bio los ove godine uz dobre rezultate.Primjer obecavanja promoviranja nekih mladih nogometaša i na kraju ne davanja minutaže malom Karacicu koji je predstavljen kao projekt kluba dovoljno govori o njegovom šupljačenju.Vađenje na tome da je dobio Veleža,smiješno ..

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 09 jun 2026, 16:15

Nema vece ciganije od Vrapcica budimo realni

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 09 jun 2026, 16:16

VictoriasFikret je napisao/la:
06 jun 2026, 18:48
VictoriasFikret je napisao/la:
06 jun 2026, 17:23
slika

:bih:
slika

:kafa:

primussucks
Kontakt:

Post Postao/la primussucks » 09 jun 2026, 16:18

Kada Ibro Rahimic kaze da je bolji,normala ..Ako je obrnuto,odmah nacionalni incident.A pogotovo nema gorih ljudi koji vjeruju BIH portalima i čitaju njihove naslove..

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 09 jun 2026, 16:20

09 jun 2026, 16:15
rishovski je napisao/la:
09 jun 2026, 15:35
Sve ok za Igorovom komentiranje političke situacije u BiH,samo mi reci sta je nerealno u njegovim izjavama mimo toga ?!Ne volim ga,Zrinjski pod njim nije imao igru na koju nas je razmazio Jakirovic.Ova sezona se realno moze smatrati uspješna pa kako kome krivo ili drago .
Kao strani državljanin,nit treba niti mu je opisu posla da priča o Herceg Bosni i tom presuđenom neuspjelom zločinačkom projektu. A kamoli da priča o tome ko je prolio krv u ratu na ovim prostorima jer nije bio prisutan ni u ratu u Hrvatskoj a kamoli u BiH.A tek koliko moraš biti glup da iznosiš mišljenje kako bi se neka država trebala podijeliti i politički urediti. U bilo kojoj drugoj državi bi završio u pritvoru a poslije bi ga prebacili u ludnicu...

A te provokacije oko Mostara ne vrijedi ni komentarisati.. tu je samo pokazao da je provokator koji ne želi mir u Mostaru,nego se svojski trudio da digne tenzije i da izgrava velikog Hrvata... Koliko vrijedi dovoljno govori da niko s njim u Hrvatskoj ne zeli imati posla.
Nisam pobornik da se politika petlja u sport,ni u klubove ni preko navijačke populacije.Stimac prica politički jer nema sta drugo da ponudi.Izjave mimo politike mu imaju smisla ali njegov nogomet nije imao smisla.Zrinjski je realno bio los ove godine uz dobre rezultate.Primjer obecavanja promoviranja nekih mladih nogometaša i na kraju ne davanja minutaže malom Karacicu koji je predstavljen kao projekt kluba dovoljno govori o njegovom šupljačenju.Vađenje na tome da je dobio Veleža,smiješno ..
Pa uvijek je igrao na kartu politike i nacionalizma,zato i jeste dobio nogu iz kluba... Takvu budalu niko ne želi imati u klubu..Svašta smo gledali u premijer ligi,raznoraznih idiota,ali lik je definitivno bez konkurencije.
Uglavnom pravi potez je povučen po pitanju njega.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 09 jun 2026, 16:24

miki651 je napisao/la:
09 jun 2026, 15:58
Pa ovima iz vrapčića je svejedno ko trenira Zrinjskog. Svaki trener ih natambura.
Čija je uopšte bila ideja da on bude trener. Svako imalo pametan je znao da će se ovako ponašati.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

primussucks
Kontakt:

Post Postao/la primussucks » 09 jun 2026, 16:25

rishovski je napisao/la:
09 jun 2026, 16:20
rishovski je napisao/la:

Pa uvijek je igrao na kartu politike i nacionalizma,zato i jeste dobio nogu iz kluba... Takvu budalu niko ne želi imati u klubu..Svašta smo gledali u premijer ligi,raznoraznih idiota,ali lik je definitivno bez konkurencije.
Razumijem,ali govoriti da njegovi komentari vezani za sport nemaju smisla ,glupost .Druga stvar sto ga netko mrzi ili voli.Razlog njegovog odlaska trebaju biti lose igre ove godine,ne neke političke odluke.Samo se prebacuje loptica na na Šulentu i njegovu odluku a on statusima sebi stvara alibi..

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 09 jun 2026, 16:29

Ako je Rožman izbor (a jest), draže bi mi bilo da je Štimac ostao
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 09 jun 2026, 16:33

09 jun 2026, 16:18
Kada Ibro Rahimic kaze da je bolji,normala ..Ako je obrnuto,odmah nacionalni incident.A pogotovo nema gorih ljudi koji vjeruju BIH portalima i čitaju njihove naslove..
Stani šta je trebao Ibro pred finale kupa šutiti ili pričati kako smo autsajderi koji su do finala došli preko Sarajeva i Širokog, a Zrinjski preko Stupčanice i Radnika. Stvarno ne vidim ništa loše u pokušaju podizanja samopouzdanja u svojoj ekipi. Samo je ovaj seljak i onaj bezobrazni šećeraš na neki dječiji način to doživio. Štimac je prešao granicu ima više od pola godine i šta on ima koji **** pričati o politici i podgrijavati stanje u drugoj državi sa kojom nema ništa i koja je friško izašla iz teškog rata. Spomenu neko maloprije odnose Dudića i Jakirovića, a ja bi se sjetio i velikog gospodina Krune Rendulića. Takvim ljudima će svaki veležovac pružiti ruku dok ovo smeće zaslužuje samo hrakac i da ga mršneš. Morate se ograđivati od ovakvih likova ne budite ovce

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 jun 2026, 16:35

Zao mi je Štimca ne znam kako cu zaspat večeras.

primussucks
Kontakt:

Post Postao/la primussucks » 09 jun 2026, 16:40

Threeplanetrees je napisao/la:
09 jun 2026, 16:33
09 jun 2026, 16:18
Stani šta je trebao Ibro pred finale kupa šutiti ili pričati kako smo autsajderi koji su do finala došli preko Sarajeva i Širokog, a Zrinjski preko Stupčanice i Radnika. Stvarno ne vidim ništa loše u pokušaju podizanja samopouzdanja u svojoj ekipi. Samo je ovaj seljak i onaj bezobrazni šećeraš na neki dječiji način to doživio. Štimac je prešao granicu ima više od pola godine i šta on ima koji **** pričati o politici i podgrijavati stanje u drugoj državi sa kojom nema ništa. Spomenu neko maloprije odnose Dudića i Jakirovića, a ja bi se sjetio i velikog gospodina Krune Rendulića. Takvim ljudima će svaki veležovac pružiti ruku dok ovo smeće zaslužuje samo hrakac i da ga mršneš. Morate se ograđivati od ovakvih likova ne budite ovce
Nije problem u tome sto ti govoriš.Samo se realno stavi u tudje cipele i probaj skontati da li je Štimac dizao samopouzdanje svojim igračima sa pričom da mostarski derbi nije derbi.Na stranu sto je opet uvaljivao gluposti da se uvuče hrvatskom puku,takav je citav zivot,sta ces mu.Evo primjer,u podcastu cestita svojim prijateljima Barbarezu i Spahicu na odlasku na SP,to nismo nigdje vidjeli u medijima.Hvali Velež kao ekipu koja je uvijek bila gospodska i imala vic igru i igracee,toga nema u medijima .Kada kaze da je Velež odmakao od svoje ideologije i da se treba okrenuti domaćim igračima jer vise nije konkurentan,odmah mediji i sve po kostima.Stimac nije bajan,grozan je trener,reci da nije realan ,malo glupo ..

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 09 jun 2026, 16:50

Ne znam primus da meni neko pođe prosipati filozofiju na neko patriotsko bošnjaštvo, a znam da to radi kako bi sakrio svoje slabašne kvalitete pljuvao bi ga od prvog dana. Štimac je **** trener i to se vidjelo na igri Zrinjskog kroz čitavu sezonu da nije utegnuto kako treba s obzirom na ulaganja. Ne kažem ja da ne stoje neke stvari koje je rekao ali postoje granice pogotovo kada si u ovakvoj profesiji. Platio je ceh jer je prešao granice i sigurno bolje za vas jer će Rožman raditi bolji posao

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 09 jun 2026, 16:52

rishovski je napisao/la:
09 jun 2026, 16:14
miki651 je napisao/la:
09 jun 2026, 15:58
Pa ovima iz vrapčića je svejedno ko trenira Zrinjskog. Svaki trener ih natambura.
Dovoljno se vratit par godina unazad i pogledati kako su se ponašali Jakirović i Dudić i kakve su to utakmice bile.Izjave,ponašanje trenera na terenu i van terena.
Eh onda uporedi ovog idiota od Štimca koji je bio spreman na to i da neko pogine,samo da se on pokaže kao veliki Hrvat.
Nije sve ni u 3 boda...**** je najlakse biti...
Pa baš ovaj portal sa kojim se hvališ da je objektivan radio je bukvalno hajku na Jakirovića...
A komentari masovni iz prigradskih naselja su govorili sami za sebe.

NJAZRI
Kontakt:

Post Postao/la NJAZRI » 09 jun 2026, 16:53

MostarskiBijeli1 je napisao/la:
09 jun 2026, 16:29
Zašto? Čovjek je vodio ozbiljne klubove, ima daleko najbolji trenerski pedigre u trenutku dolaska od svih dosadašnjih trenera. Igrači koje je trenirao ga baš hvale. Trenerskom poslu se posvetio ako se ne varam sa 30 godina. Ako govoriš o uspjesima, to je relativno, je li Štimac bio uspješan prije dolaska u nas, a ni kriv ni dužan ode kao trofejni trener.
Ja ni ne znam hoće li to biti Rožman, ali ko god da dođe treba mu dati priliku i pružiti podršku.
Zar bi stvarno mogao i dalje gledati onu negledljivu igru i slušati sva njegova sranja?

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 09 jun 2026, 16:56

Štimac nije nikakav nacionalista, samo je nasao najefikasniji nacin da bude u centru paznje i uspio je
Srce, čast i ponos!

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 09 jun 2026, 16:58

Debelo griješiš. Rožman je odličan trener.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 09 jun 2026, 17:00

09 jun 2026, 16:25
rishovski je napisao/la:
09 jun 2026, 16:20

Razumijem,ali govoriti da njegovi komentari vezani za sport nemaju smisla ,glupost .Druga stvar sto ga netko mrzi ili voli.Razlog njegovog odlaska trebaju biti lose igre ove godine,ne neke političke odluke.Samo se prebacuje loptica na na Šulentu i njegovu odluku a on statusima sebi stvara alibi..
Sport i njegove izjave su nesto drugo i toga je i trebao da se drži...Ne bi mu niko ni zamjerio,al on je izgubio kompas i otisao u nesto sto nema veze sa sportom.Izgleda da je njemu politika ipak na prvom mjestu.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 09 jun 2026, 17:02

NJAZRI je napisao/la:
09 jun 2026, 16:53
Zašto? Čovjek je vodio ozbiljne klubove, ima daleko najbolji trenerski pedigre u trenutku dolaska od svih dosadašnjih trenera. Igrači koje je trenirao ga baš hvale. Trenerskom poslu se posvetio ako se ne varam sa 30 godina. Ako govoriš o uspjesima, to je relativno, je li Štimac bio uspješan prije dolaska u nas, a ni kriv ni dužan ode kao trofejni trener.
Ja ni ne znam hoće li to biti Rožman, ali ko god da dođe treba mu dati priliku i pružiti podršku.
Zar bi stvarno mogao i dalje gledati onu negledljivu igru i slušati sva njegova sranja?
Ne bih se složio da je igra bila negledljiva, negledljiva je npr. bila Makina u zadnjih mjesec-dva njegovog mandata.

Odigrao 61 utakmicu u sezoni, osam europskih gostovanja, ravnopravno se nosio sa 100 puta skupljim premierligašem koji je kasnije i osvojio Konferencijsku ligu, osvojio dva trofeja. Protiv Borca imao omjer 2-1-1, protiv Veleža 4-2-0. Istina tu su glupi kiksevi protiv Posušja, Rudara, Širokog...

Slažem se da su njegovi komentari po društvenim mrežama neukusni i ne priliče njegovoj poziciji, njih nisam ni komentirao. Niti branim Štimca, i ja sam za novog trenera tipa Čabraja, jer ovo nije igra na razini Zrinjskog, ali mi ni Rožman ne miriše nimalo, daj Bože da me razuvjeri.

NJAZRI
Kontakt:

Post Postao/la NJAZRI » 09 jun 2026, 17:08

09 jun 2026, 17:02
NJAZRI je napisao/la:
09 jun 2026, 16:53
Ne bih se složio da je igra bila negledljiva, negledljiva je npr. bila Makina u zadnjih mjesec-dva njegovog mandata.

Odigrao 61 utakmicu u sezoni, osam europskih gostovanja, ravnopravno se nosio sa 100 puta skupljim premierligašem koji je kasnije i osvojio Konferencijsku ligu, osvojio dva trofeja. Protiv Borca imao omjer 2-1-1, protiv Veleža 4-2-0. Istina tu su glupi kiksevi protiv Posušja, Rudara, Širokog...

Slažem se da su njegovi komentari po društvenim mrežama neukusni i ne priliče njegovoj poziciji, njih nisam ni komentirao. Niti branim Štimca, i ja sam za novog trenera tipa Čabraja, jer ovo nije igra na razini Zrinjskog, ali mi ni Rožman ne miriše nimalo, daj Bože da me razuvjeri.
A zašto Čabraja? Po čemu prije Rožmana? Koga je vodio, šta je osvojio?
Pod Makom negledljivo u većem dijelu, ali uzešmo prvenstvo.
Ali Štimac pili naopako. Pogledaj link u mom postu iznad. On samo uzima stvari koje mu idu u prilog kad objave piše, a preskače ono što mu je ide u prilog.
O ponašanju treba isto malo, nedolazak na pressove, odlazak na utakmice svojim autom, određivanje ekipe 2 sata prije utakmice. Niti jednom igraču nije porasla cijena, niti je ijednog promovirao. Miksao sustav igre, mjesta igračima.
Mogao bih do sutra.

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 09 jun 2026, 17:10

NJAZRI je napisao/la:
09 jun 2026, 17:08
A zašto Čabraja? Po čemu prije Rožmana? Koga je vodio, šta je osvojio?
Pod Makom negledljivo u većem dijelu, ali uzešmo prvenstvo.
Ali Štimac pili naopako. Pogledaj link u mom postu iznad. On samo uzima stvari koje mu idu u prilog kad objave piše, a preskače ono što mu je ide u prilog.
O ponašanju treba isto malo, nedolazak na pressove, odlazak na utakmice svojim autom, određivanje ekipe 2 sata prije utakmice. Niti jednom igraču nije porasla cijena, niti je ijednog promovirao. Miksao sustav igre, mjesta igračima.
Mogao bih do sutra.
Poštujem mišljenje ali ostajem pri svom :thumbup:

AvantiBL je napisao/la:
09 jun 2026, 16:58
Debelo griješiš. Rožman je odličan trener.
Nadam se da debelo griješim

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: nito1, NJAZRI, PapakIzSa i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []