FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lik » 20 feb 2018, 13:12

Ma buraz od ovog kola mogu igrati sasvim opusteno, prvi ne mogu biti, samo trebaju ganjat to trece ili cak cetvrto mjesto. Toliko valjda mogu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 feb 2018, 13:20

Lik je napisao/la:Ma buraz od ovog kola mogu igrati sasvim opusteno, prvi ne mogu biti, samo trebaju ganjat to trece ili cak cetvrto mjesto. Toliko valjda mogu.
Zasto se predavati odmah, situacija nije bajna ali ima jos mnogo, mnogo da se igra, situacija se moze promijeniti . Razocaran sam i ja sa igrom iz sirokog ali nije da smo navikli donositi bodove iz sirokog.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 feb 2018, 13:21

osvajamo duplu ove godine (nema veze sto smo ispali iz kupa...) :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 20 feb 2018, 14:58

muhamedhulk je napisao/la:osvajamo duplu ove godine (nema veze sto smo ispali iz kupa...) :mrgreen:
Napravicemo mi svoj kup.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 feb 2018, 15:07

Opet se brisu postovi, mashallah. Zivjela demokratija !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 feb 2018, 15:10

Mene je najviše naljutila činjenica oko bekova. Ulazimo u sezonu sa dva loša beka koji nemaju nikakvu alternativu, hajde, uredu i to što nemaju alternativu, možda su se reko pokazali na pripremama pa se riskira s njima sa činjenicom da je do kraja samo 14 utakmica, pa će valjda uspjeti izgurati bez povreda i bez kartona, ako nekad kojim slučajem neko bude imao kartone, može uskočiti Šabanović koji obećava.

I dolazi utakmica, jedan od dva beka na klupi. Hebib na beku kao tek kad smo ga doveli i kad se nije pokazao na toj poziciji jer mu to nije prirodna pozicija. Šlag na tortu je pri rezultatu 2:1 za domaćine, u igru ulazi bek na poziciju krila, kako sam upratio.

Pri našem razmišljanju da svaki igrač može igrati više pozicija, dobijamo to da nakon neke izmjene, bar 3 igrača u igri mjenjaju poziciju i onda se raspadamo, umjesto da novi igrač podigne i osvježi igru, mi napravimo toliko rotacija da se i sami igrači izgube i onda nema šanse da se vratimo u igri. Ovo se dešava unazad nekoliko sezona, i kod Čale, Propuha, Kur.čića..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2018, 15:14

belosevic28 je napisao/la:Opet se brisu postovi, mashallah. Zivjela demokratija !!!
Pa što sam sebi brišeš postove?

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 20 feb 2018, 15:15

Stroj1946 je napisao/la:Đaba što se "planski" radi, kad mi nemamo rezultata na kraju sezone sa tim igračima i zadovoljavamo se njihovim kvalitetama. Nama trebaju jači igrači od njih.
Mislim da je svima jasno da klub nema više te novce i tu nadmoć u ligi da može dovesti igrače ranga Jajala, Benke, Delača i sličnih. Sad smo možda finansijski nešto jači u odnosu na prethodni period i na ljeto možemo očekivati neke kvalitetnije igrače, ali opet je pitanje u kojoj mjeri, obzirom da su nam mjesta stranaca popunjena.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 20 feb 2018, 15:19

fks74 je napisao/la:
Lik je napisao/la:Ma buraz od ovog kola mogu igrati sasvim opusteno, prvi ne mogu biti, samo trebaju ganjat to trece ili cak cetvrto mjesto. Toliko valjda mogu.
Zasto se predavati odmah, situacija nije bajna ali ima jos mnogo, mnogo da se igra, situacija se moze promijeniti . Razocaran sam i ja sa igrom iz sirokog ali nije da smo navikli donositi bodove iz sirokog.
Ma nije to odmah predaja, puno smo kiksali ove sezone puta da se mozemo nadati necemu. Ja bih volio da se zaj.ebem debelo :D
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 20 feb 2018, 15:57

Ne postoje navijaci koje poraz slomi kao nas..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 feb 2018, 16:00

hilmo je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Opet se brisu postovi, mashallah. Zivjela demokratija !!!
Imam demokratsko pravo na to, zar ne kuknjava

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2018, 16:10

belosevic28 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Imam demokratsko pravo na to, zar ne kuknjava
Apsolutno, ali u gornjem postu kao da si nekog optužio da ti briše postove, a zadnji izbrisani tvoj post na ovoj temi je otprilike prije mjesec dana ;)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2018, 16:10

Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 20 feb 2018, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 feb 2018, 16:16

Hilmo nisi skont'o al nea vezee, nisam mislio na svoj post, njega sam ja dlt.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 20 feb 2018, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Vrijeđanje sagovornika

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 feb 2018, 17:14

skoroalen je napisao/la:Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
Sad sam negdje pročitao da je Široki igrao sa šest igrača iz svoje škole. To je ta razlika.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 20 feb 2018, 17:22

SVI NA KOŠEVO!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 20 feb 2018, 17:49

High je napisao/la:SVI NA KOŠEVO!
Ne piše se to tako, nego:
IDEMO SVI SVI SVIIII
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 feb 2018, 17:51

High je napisao/la:SVI NA KOŠEVO!
NISTA TV NISTA RADIO NISTA STREAM
NEMA NE DA DJEVOJKA
SVI SVI SVI!!!
Sto bi rekao jedan bivsi korisnik ovog foruma :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 feb 2018, 17:54

skoroalen je napisao/la:Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
Zato da je stavio Sabanovica ili Herica,Mujakica nbt,prica bi isla ovako :
"Ne daje se prilika u ovakvim utakmicama"
""momci mogu samo izgoriti",
"jebote juniori kad ganjas titlulu"
"Musemicu sto ti nije igrao npr Bekic,Adukor,Sofranac,juniori se prepali"
"juniorima se treba davati prilika protiv VIteza,Celika ,Goska itd itd."
Da je stavio bilo kojeg omladinca i da se sve ovako isto desilo ovo bi bili komentari.Znam ja nas **** ti nas.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 20 feb 2018, 17:59

Lik je napisao/la:
fks74 je napisao/la:
Ma nije to odmah predaja, puno smo kiksali ove sezone puta da se mozemo nadati necemu. Ja bih volio da se zaj.ebem debelo :D
Ne sekirajte se, falit će nam 5 bodova do prvog mjesta i nakon 32og kola ovdje će se pisati joj GOŠK joj Krupa...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.