Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Pa kad je fašistički klub u kojem mogu igrati samo katolici. Ko će im igrati drugo?zlo87 je napisao/la:Sad sam negdje pročitao da je Široki igrao sa šest igrača iz svoje škole. To je ta razlika.skoroalen je napisao/la:Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
Nigdje ja nisam rekao da optužujem Husrefa. U svijetu postoje treneri koji rade s mladim igračima (Wenger, Klopp, pa i Zidane od novijih), i oni koji to ne trpe i kupuju izgrađena pojačanja, tipa Mourinha il' Ancelottija. Niko ne kaže da su jedni bolji od drugih. Mi se moramo pomirit da se u Husrefovom mandatu nećemo nagledat omladinaca, on nije takav trener. U svakom slučaju radije biram trofeje, a ako uprava hoće da promoviše akademce, nek narednom treneru u ugovor stave da ih mora ubacivat, kao filozofiju kluba, i ćao. Samo su naša prepucavanja ovdje bezveze, daj ovog, daj onog, djeca će ginut... i da ginu, Husref se neće kockat s njima sigurno.mma_hz je napisao/la:Zato da je stavio Sabanovica ili Herica,Mujakica nbt,prica bi isla ovako :skoroalen je napisao/la:Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
"Ne daje se prilika u ovakvim utakmicama"
""momci mogu samo izgoriti",
"jebote juniori kad ganjas titlulu"
"Musemicu sto ti nije igrao npr Bekic,Adukor,Sofranac,juniori se prepali"
"juniorima se treba davati prilika protiv VIteza,Celika ,Goska itd itd."
Da je stavio bilo kojeg omladinca i da se sve ovako isto desilo ovo bi bili komentari.Znam ja nas **** ti nas.
sarajevo46 je napisao/la:Pa kad je fašistički klub u kojem mogu igrati samo katolici. Ko će im igrati drugo?zlo87 je napisao/la:Sad sam negdje pročitao da je Široki igrao sa šest igrača iz svoje škole. To je ta razlika.skoroalen je napisao/la:Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
MortemHz je napisao/la:Široki Brijeg - Sarajevo
A gdje su onda ti trofeji?skoroalen je napisao/la:Nigdje ja nisam rekao da optužujem Husrefa. U svijetu postoje treneri koji rade s mladim igračima (Wenger, Klopp, pa i Zidane od novijih), i oni koji to ne trpe i kupuju izgrađena pojačanja, tipa Mourinha il' Ancelottija. Niko ne kaže da su jedni bolji od drugih. Mi se moramo pomirit da se u Husrefovom mandatu nećemo nagledat omladinaca, on nije takav trener. U svakom slučaju radije biram trofeje, a ako uprava hoće da promoviše akademce, nek narednom treneru u ugovor stave da ih mora ubacivat, kao filozofiju kluba, i ćao. Samo su naša prepucavanja ovdje bezveze, daj ovog, daj onog, djeca će ginut... i da ginu, Husref se neće kockat s njima sigurno.mma_hz je napisao/la:Zato da je stavio Sabanovica ili Herica,Mujakica nbt,prica bi isla ovako :skoroalen je napisao/la:Utakmica u Lištici je dokaz da se na Šabanovića ne trebamo oslanjat. Isto tako priliku neće dobit Herić, Mujakić, ne bi je dobio ni Hadžić, Sadiku... budimo realni, prije će Hebib i Mićo zaigrat bekove nego ti omladinci. Može pričat ko šta hoće al Husref je trener koji će s momcima rizikovat samo u situacijama gdje 'ne može' izgubit utakmicu (Vitez, Čelik, Radnik...). Ne krivim Musemića, takav je kakav je, prolazi mu taj pristup godinama i čovjek jednostavno hoće formirane igrače u ekipi.
"Ne daje se prilika u ovakvim utakmicama"
""momci mogu samo izgoriti",
"jebote juniori kad ganjas titlulu"
"Musemicu sto ti nije igrao npr Bekic,Adukor,Sofranac,juniori se prepali"
"juniorima se treba davati prilika protiv VIteza,Celika ,Goska itd itd."
Da je stavio bilo kojeg omladinca i da se sve ovako isto desilo ovo bi bili komentari.Znam ja nas **** ti nas.
Svi mi biramo trofeje naravno. Ali na zalost, trofeja nema.skoroalen je napisao/la:@Evander ja kažem da biram trofeje bez obzira na način. Ne zanima me hoće l' ih uzet polovnjacima iz Srbije, akademijom il' kapitalcima. To što je uprava nesposobna da dovede bekove i boljeg napadača od Altiparmakovskog, to je drugi par cipela. Htio sam reći da nisam neko ko bi slijepo slijedio jednu filozofiju, nek dođu do trofeja kako znaju i umiju.

trebao bi!BelminM23 je napisao/la:Razmišljam da prestanem biti simpatizer Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Idi al odmahzlo87 je napisao/la:trebao bi!BelminM23 je napisao/la:Razmišljam da prestanem biti simpatizer Fudbalskog Kluba Sarajevo.
dok se premisljas, trebao bi.BelminM23 je napisao/la:Razmišljam da prestanem biti simpatizer Fudbalskog Kluba Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Hordas1990, Proximic, Tatamata1946 i 35 gostiju.