Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- robertkosar
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Za koga ce ovaj Garza zaigrati???
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Djedovic se vraca.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zakljucio po par instagram story-ja, izmedju ostalog jednu je podijelio i sam Mirza. Ali eto sacekajmo.
Call the coroner!
Odlucio nakon sto smo se kvalifikovali.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
ta dva crnca ,abass i biligha su rođeni u italiji,i logicno je da igraju za italijuslusalica je napisao/la: ↑01 dec 2020, 08:50Ili sjeti se Italije u zadnje vrijeme. Nekoliko crnaca iz domace lige, pa onda nekoliko Amerikanaca italijanskog porijekla, i svi u repki.Ghuraba je napisao/la: ↑30 nov 2020, 18:45Kako ce se onda Biberovic voditi kao Turcin, a igrao je za nasu kadetsku reprezentaciju i niko od roditelja mu nema nikakve veze s Turskom?! Bojim se da ni Avdic ne poznaje bas najbolje ta 'pravila'. Nije mi jasno zbog cega postoji razlika ako jedan ili oba roditelja imaju nas pasos, tj. kako bas to moze igrati presudnu ulogu u ovome.Mada, da budem iskren, ja se ne nadam ni da ce se ovo oko Alibegovica rijesiti. Momak se vrti oko seniorskog tima vec godinama, sve vrijeme se vodio kao stranac i eto oni ce se sad potruditi da to kvalitetnim argumentima rijese. Pa, sta ste dosad radili?!
Uglavnom, ako je sve ovako kako je Samir rekao, onda Garzu komotno mozemo otpisati za sva vremena. Nama naturalizovani centar u narednih 10-15 godina sigurno nece trebati. Steta, ja bih radije da se pozitivno rijesi njegov nego Amarov slucaj (ako bi se vec moralo birati), ali bojim se da je Luka definitivno izgubljen za nas...
Nejasno mi je. Opet se ponavljaju neke nase stare boljke, pa ne treba Avdic da prica na tu temu, kamoli Mirza, zar je moguce da ne postoji pismen pravnik koji se muva oko saveza da prouci te FIbine pravilnike?![]()
neka mirza angazuje pravnika i eto ga, rijesena stvar.
ali nece covjek da se zahmeti iko svog posla...vjerovatno je u behutu sto mu je propao pokusaj sa minicentralama....zaradio 40-50 miliona i opet mu malo, hoce da izmijeni prirodu.
ne znam sta je s gegom...i on je rodjen u stuttgartu. ima li njihov pasos.
ali nece covjek da se zahmeti iko svog posla...vjerovatno je u behutu sto mu je propao pokusaj sa minicentralama....zaradio 40-50 miliona i opet mu malo, hoce da izmijeni prirodu.
Danasnja izjava
Nihad Đedović? Da li je izgubljen za našu reprezentaciju?
"Onoga dana kad je istupio iz državljanstva BiH Nihad je izgubio status. Nihad Đedović ne može nastupati za našu reprezentaciju zbog toga. To je jedina istina i prava informacija bez obzira koliko se to činilo nevjerovatno. On je rođen u Višegradu, ali zbog administrativnih razloga ne može nastupati za našu reprezentaciju", kazao je Avdić
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ne znam šta tu ima biti nevjerovatno,kako to spominje avdić,čovjek nema nase drzavljanstvo i logicno je da ne moze nastupati z nas,ne moze niko ko nema nase drzavljanstvo,ne samo on
Kod Bahe je rekao da mu samo treba pasos, izgleda da ovi iz saveza ocigledno ne zele da on igra vise.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
kako ih nije stid moljakat gordica...nek ih je popisao
Al je kao iznio mogućnost da postoji neki specijalni nacin da se dobije i dvojno državljanstvo i da će na tome raditi, a baho je potvrdio da će se i on angažirati maksimalno. U tom lajvu je nihad rekao da jedva čeka da ponovo zaigra za bih.
nema potpisa
od toga je prošlo pola godine pretpostavljam,mislim i da je prošla godina otkad je teletoić izjavio da će đedović ubrzo imati pravo igrati za nas,evo samir avdic,ozbiljan covjek izjavi danas sta je vec izjavio,nema potrebe ponavljati,đedović će ako se nekim ogromnim čudom desi da dobije nase drzavljanstvo a ne odrekne se njemackog na eurobasketu biti uweliko u 33. godini,ne znam koji će nam tad klinac,ne znam koji ve nam klinac uopće,treba se sva drzava dignuti da mu se omoguci da odigra tri tekme a sam sranje napravioAdmir_Sa je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:14Al je kao iznio mogućnost da postoji neki specijalni nacin da se dobije i dvojno državljanstvo i da će na tome raditi, a baho je potvrdio da će se i on angažirati maksimalno. U tom lajvu je nihad rekao da jedva čeka da ponovo zaigra za bih.
Kolasinac ima dvojno ..Brko mislim ne ispunjava sve da bi dobio,mada sada mu samo treba BIHfilip13 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:39od toga je prošlo pola godine pretpostavljam,mislim i da je prošla godina otkad je teletoić izjavio da će đedović ubrzo imati pravo igrati za nas,evo samir avdic,ozbiljan covjek izjavi danas sta je vec izjavio,nema potrebe ponavljati,đedović će ako se nekim ogromnim čudom desi da dobije nase drzavljanstvo a ne odrekne se njemackog na eurobasketu biti uweliko u 33. godini,ne znam koji će nam tad klinac,ne znam koji ve nam klinac uopće,treba se sva drzava dignuti da mu se omoguci da odigra tri tekme a sam sranje napravio

Nema gega njemacki pasos. Evo neko spominje Italijane, imaju onog pleja sto je igrao na Arizoni, majka mu Italijanka i to mu je jedina veza i bez problema je zaigrao za njih. Imaju sad jos jednog malca u srednjoj koji ce da bude top 5 pick, stari mu Italijan, majka crnkinja i vec su mu izganjali Italijani papire da igra.AirRamiz je napisao/la: ↑01 dec 2020, 11:44neka mirza angazuje pravnika i eto ga, rijesena stvar.
šta je značenje te zastave na kraju,ne kontam,to što đedović već 5-6 godina ne igra za nas, pa ti drago ili šta?lumani je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:55Kolasinac ima dvojno ..Brko mislim ne ispunjava sve da bi dobio,mada sada mu samo treba BIHfilip13 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:39od toga je prošlo pola godine pretpostavljam,mislim i da je prošla godina otkad je teletoić izjavio da će đedović ubrzo imati pravo igrati za nas,evo samir avdic,ozbiljan covjek izjavi danas sta je vec izjavio,nema potrebe ponavljati,đedović će ako se nekim ogromnim čudom desi da dobije nase drzavljanstvo a ne odrekne se njemackog na eurobasketu biti uweliko u 33. godini,ne znam koji će nam tad klinac,ne znam koji ve nam klinac uopće,treba se sva drzava dignuti da mu se omoguci da odigra tri tekme a sam sranje napravio![]()
To je znak, sta mu samo treba..Nek preda Njemacku,ako mu se igra na E.P...
Njega i Gordica ne bih zvao, taman da nam garantovano donose 40 poena u paketu na svakoj utakmici prvenstva.