Ja se sječam dečka još iz omladinskih selekcijaRUDARSKA2 je napisao/la:http://****.ba/vijest/22691
emir omerovic vjerovatno pojacava slobodu , bivsi igrac slobode nekada nosio dres hofenhajma .....
p.s. svako ima svoje misljenje , ja se drzim svog ... malo ko u slobodi vrijedi 5 000 KM
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
tuzlanska Sloboda
Mrkva je bio dobar, jedan od boljih u onoj ekipi sa Jaganjcem u napadu i Mesanovic je tu igrao ja msm. On igra lijevog beka ja msm 

-
- Moderator
- Kontakt:
Najvjerovatnije vas pojačava i Brčkalić iz Gradine.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Već je objavljen spisak s prozivke na kojem se nalazi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Najvjerovatnije vas pojačava i Brčkalić iz Gradine.
nesto ne vidim imena pojacanja iz radnickog?????Casp3r je napisao/la:Već je objavljen spisak s prozivke na kojem se nalazi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Najvjerovatnije vas pojačava i Brčkalić iz Gradine.

Emir Hodžić (golman) i Mirhad Mehanović (desni bek) su jedini koji su ostali na Tušnju i imaju u sklopu prozivke.nesh je napisao/la:nesto ne vidim imena pojacanja iz radnickog?????Casp3r je napisao/la:Već je objavljen spisak s prozivke na kojem se nalazi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Najvjerovatnije vas pojačava i Brčkalić iz Gradine.
pise mirsad mehanovic....no, jasno je da je to migi....ok.nesh je napisao/la:nesto ne vidim imena pojacanja iz radnickog?????Casp3r je napisao/la:Već je objavljen spisak s prozivke na kojem se nalazi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Najvjerovatnije vas pojačava i Brčkalić iz Gradine.
eto, ni predsjednik nije "optimista" .. znači, ne treba imati velika očekivanja ako se stvari drastično ne promjene, a teško da hoće
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nego, neko reče da je sve sa Efendićem završeno, ispravite me ako griješim, ali njega nisam vidio na listi ovih imena sa prozivke?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nesto vise o Brcaklicu tom, kakav je, sta igra, sta se REALNO moze ocekivati od njeg , da li je pojacanje itd itd...isto to i o Mirnesu Smajlovicu zvuci mi strasno poznato al se nesto ne mogu sjetit.
-golmane smo rijesili.
-imamo dva bocna, Mirhad i Omerovic . Tu bi jos Efendic sjeo.
-centralni vezni nije nuzda
treba nam hitno jedan ofanzivni vezni i najmanje jedan dobar stoper i jos jedan napadac. JOs 3-4 provjerena igraca nam fale po ovom spisku koji ja vidim da to bude tim koji se moze borit za vrh. Ustvari to zavisi od toga kakav je ovaj Bascalic i Smajlovic , sta se od njih moze ocekivat?.
dal ce bit PL ne znam , al uporedim ovo i februar- bolje je puno.
-golmane smo rijesili.
treba nam hitno jedan ofanzivni vezni i najmanje jedan dobar stoper i jos jedan napadac. JOs 3-4 provjerena igraca nam fale po ovom spisku koji ja vidim da to bude tim koji se moze borit za vrh. Ustvari to zavisi od toga kakav je ovaj Bascalic i Smajlovic , sta se od njih moze ocekivat?.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
pa doso vam je trumic kao centralni vezni...????ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto vise o Brcaklicu tom, kakav je, sta igra, sta se REALNO moze ocekivati od njeg , da li je pojacanje itd itd...isto to i o Mirnesu Smajlovicu zvuci mi strasno poznato al se nesto ne mogu sjetit.
-golmane smo rijesili.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
spominje se, al ne vidjo ga na spisku. Dokle ne bude 100% zvanicno on i Efendic do tad navodim da nam trebaju igraci na tim mjestima. Jedino ako nije bio danas a nama promako
.
ako dodju vjerujem da ce biti pojacanja ali sad me zanima vise informacija o ovom sto su vec tu : Bascalic, Smajlovic..za golmane su potvrdili da su ok kvalitet, da vidimo prvo jesul oni pojacanja, a ove sto se spominju cemo ocjenjivat kad dodju. Da nam Grado nije otisao ja bih bio zadovoljan kako za sad stvari teku. Ovako je rupa u odbrani.
kako god ako bude sve kako predsjednik kaze, daj polusezonu zavrsit sa ne vise od 5-6 b iza lidera, onda bi na zimu kao i uvijek legla prava pojacanja. Tako je uvijek bilo sa Slobodom.

ako dodju vjerujem da ce biti pojacanja ali sad me zanima vise informacija o ovom sto su vec tu : Bascalic, Smajlovic..za golmane su potvrdili da su ok kvalitet, da vidimo prvo jesul oni pojacanja, a ove sto se spominju cemo ocjenjivat kad dodju. Da nam Grado nije otisao ja bih bio zadovoljan kako za sad stvari teku. Ovako je rupa u odbrani.
kako god ako bude sve kako predsjednik kaze, daj polusezonu zavrsit sa ne vise od 5-6 b iza lidera, onda bi na zimu kao i uvijek legla prava pojacanja. Tako je uvijek bilo sa Slobodom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kod nas je bio prvo polusezonu u tek završenoj sezoni... Namašao se zicera realno, uvijek sam govorio vjerovatno je dobar igrač pošto ga mnogi hvale, ali kod nas nije ama baš ništa pokazao, u Gradini je meni se čini dao i neki gol sad pred kraj prvenstva u PL, ali opet kažem kod nas je ostao nedorečen. Realno mislim da vama on nije pojačanje, možda uz nekog dobrog igrača na njegovoj poziciji da bude zamjena, ali ovako teško - osim ako nije samo u Radničkom onako lošu epizodu imao.ultrasstyle_tz je napisao/la:nesto vise o Brcaklicu tom, kakav je, sta igra, sta se REALNO moze ocekivati od njeg , da li je pojacanje itd itd..
@nesh Trumić nije danas bio na prozivci Slobode, a mislim da ćemo večeras saznati i zašto.
Ako pričamo o Smajloviću koji je debitirao sa 17god za Sarajevo, a poslije igrao u Žepču...ja se sječam kako je sam pobjeđivao Želju i Širokog u Žepču.
Kažu da je par zadnjih gopdina proveo na Islandu..ako je tamo igrao mislim da može biti od velike pomoći
Kažu da je par zadnjih gopdina proveo na Islandu..ako je tamo igrao mislim da može biti od velike pomoći
tuzlanska Sloboda
Komsije najdraze
gdje vam je Trumic na prozivci? Sta se desava sa njim?

On je završio izgleda u Banovićimasodaacm je napisao/la:Komsije najdrazegdje vam je Trumic na prozivci? Sta se desava sa njim?
Komsije najdraze
gdje vam je Trumic na prozivci? Sta se desava sa njim?
On je završio izgleda u Banovićima
Veoma zanimljivo,,,hvala na informaciji ak je tacna

On je završio izgleda u Banovićima
Veoma zanimljivo,,,hvala na informaciji ak je tacna

-
- Kontakt:
Ne mirise mi ovo na dobro kao sto i predsjednik rece mora grad stati uz klub aa ne pojavise se ni pantic,trumic,bekric,efendic,mujic sta je s njima i niko sa iskustvom nije dosao sve je ovo tanko
Klubovi propadaju i sa 50.000KM, pa i 100.000KM koje dobivaju od gradskih vlasti. Mi preživljavamo sa 6-7 hiljada KM, što je samo po sebi veliki uspjeh. Dok ne otjeramo ovog načelnika, nema uspjeha. Bila je prilika na izborima, ali su se pravi Tuzlaci "iskazali".
Ruku na srce, nije bilo ni toliko kandidata koji su nudili konkretan plan, strategiju, program, al' od ovog i njegovog odnosa i zamazivanja očiju prema sportu mi je muka.
Nadam se da će Azmir naći dostojne sponzore, koji će finansirati Slobodu. Drukčije ne ide, općinska tranša je dovoljna nedovoljna za plate igračima. Kanton ništa ne daje već godinama, na to smo se navikli. A daju zato Budućnosti, Zvijezdi itd. Sad bi svašta rek'o, al' ne dobiva mi se ban. Tako da ću prešutjeti daljnji dio.

Nadam se da će Azmir naći dostojne sponzore, koji će finansirati Slobodu. Drukčije ne ide, općinska tranša je dovoljna nedovoljna za plate igračima. Kanton ništa ne daje već godinama, na to smo se navikli. A daju zato Budućnosti, Zvijezdi itd. Sad bi svašta rek'o, al' ne dobiva mi se ban. Tako da ću prešutjeti daljnji dio.
evo ni Trumic nije prisustvovao prozivci a licno sam s njim razgovarao! ovo ostalo osim Mirhada je cisti prosjek i tesko da mozemo nesto vise napraviti nego prosle sezone, daj boze da grijesim pa da u narednim danima dodje nekoliko provjerenih igraca.
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.