Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari se na svaki moguci nacin trude da omalovaze mozda i najpozitivniju pricu u bosanskohercegovackom fudbalu u novije vrijeme.
Ali treba ih i shvatiti, godine milionskih ulaganja silne provale, neuspjesi i promasaji. I kad se osvoji nesto osvoji se na nacin da im najomrazeniji klubovi to poklone.
Pogresno uvjerenje u vlastitu superiornost plus frustracija od neuspjeha plus ova prirodna neinteligencija pojedinih i dobije se upravo ovo.
Teski sizofrenicari!
Ali treba ih i shvatiti, godine milionskih ulaganja silne provale, neuspjesi i promasaji. I kad se osvoji nesto osvoji se na nacin da im najomrazeniji klubovi to poklone.
Pogresno uvjerenje u vlastitu superiornost plus frustracija od neuspjeha plus ova prirodna neinteligencija pojedinih i dobije se upravo ovo.
Teski sizofrenicari!
Srce, čast i ponos!
-
Nulatridva
- Kontakt:
Mi smo svjesni da nam je borba za opstanak, al boj ne bije oružje nego srce u junaka...Hordas1990 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:27Ti si potvrdio ovo sta ja govorim. Zamisli mi sa nasim budzetom smo treci.ludilompredozirani je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:06Vidimo da u ovoj ligi budzet nista ne znaci,vi najvise ulazete a postigli ste 3. mjesto i 20 bodova od 1. mjesta. Pogledaj prvo sebe drug.Hordas1990 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:55
U pravu si. Dolazi klub sa budzetom negdje GOSK-a dok je igrao ovu ligu. Saberi se malo drug.Ako neko misli da Borac i Zrinjski imaju puno manji budzet vara se to je tu negdje. Odmah iza Zeljo i onda Velez.
Znaci tu je najmanji budzet nekih 8 miliona i to su ekipe koje igraju za Europu i trofeje. Tako da itekako budzet znaci kao i u svakoj ligi.
Celik sa svojim resurima realno ce da se bori za opstanak i to da se dobro oznoji. To im je trenutno prirodna pozicija. Manje kurcenja, vise realnosti.
Tako da sve to pada u vodu, a lopta je okrugla.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma ovaj Truhlo i slicni lupa glupostiNulatridva je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:31Mi smo svjesni da nam je borba za opstanak, al boj ne bije oružje nego srce u junaka...Hordas1990 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:27Ti si potvrdio ovo sta ja govorim. Zamisli mi sa nasim budzetom smo treci.ludilompredozirani je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:06
Vidimo da u ovoj ligi budzet nista ne znaci,vi najvise ulazete a postigli ste 3. mjesto i 20 bodova od 1. mjesta. Pogledaj prvo sebe drug.Ako neko misli da Borac i Zrinjski imaju puno manji budzet vara se to je tu negdje. Odmah iza Zeljo i onda Velez.
Znaci tu je najmanji budzet nekih 8 miliona i to su ekipe koje igraju za Europu i trofeje. Tako da itekako budzet znaci kao i u svakoj ligi.
Celik sa svojim resurima realno ce da se bori za opstanak i to da se dobro oznoji. To im je trenutno prirodna pozicija. Manje kurcenja, vise realnosti.
Tako da sve to pada u vodu, a lopta je okrugla.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ljudi ce srcani fasovat kad im Sarajevo i Zeljo dodju...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da neko ovom Konjhodzicu kaze da press konferencija nije isto sto i podkast.
Ne mora upadati u rijec nakon sto postavi pitanje i dobacivati, izgleda strasno neprofesionalno.
Inace nelos novinar.
Ne mora upadati u rijec nakon sto postavi pitanje i dobacivati, izgleda strasno neprofesionalno.
Inace nelos novinar.
Barba halali sto smo sumnjali.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ja robije, vidi se da ste pobudalili ovih godina u cvajti , ima da vas svi karaju i expresno cete se vratiti tamo gdje vam je i mjesto
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Wwin fukarešćina strahuje od invazije sociosa 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Više pitare obradovao povratak slavnog legendarnog Čelika iz Zenice u premijer ligu nego navijače Čelika. Mislim ono jasno, sad pored Grbavice i Želje imaju još Bilino i Čelik da se lože danima i dolaze u stotinama u odnosu na ostale klubove i gostovanja
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Vise ce raje biti na ovoj slici nego vas kroz par mjeseci. 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Spasio je njih Gico već jednom prije 2-3 sezone kada su mu se prodali kao najveće male plave ****. Vjerujem da će opet.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 16:13Kakvo izvlaćenje još ne zna ni ko će igrati ligu
Ćelik, BSK, Leotar nemaju licence. Rudar i Posušje još ništa ne poduzimaju rade normalno kao da će igrati Wwin ligu, evo sad je i Željezničar upitan za narednu sezonu.
Upitnika milion.
Željezničar nije upitan. Smanjite trolanje.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Kao njima nije derbi bio u Zenici a sve se karte rasprodaju za dan 

E cuj, navijaci Borca tvrde da Zeljo nije upitan, da li oni znaju nesto sto mi ostali ne znamo...

Što je upitan?
[/quote]
[/quote]
Brzo zaboravljate da vam je isto vico poklonio 2 kupa i korona ligu binde pitarskeinsimadop je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:08Spasio je njih Gico već jednom prije 2-3 sezone kada su mu se prodali kao najveće male plave ****. Vjerujem da će opet.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 16:13Kakvo izvlaćenje još ne zna ni ko će igrati ligu
Ćelik, BSK, Leotar nemaju licence. Rudar i Posušje još ništa ne poduzimaju rade normalno kao da će igrati Wwin ligu, evo sad je i Željezničar upitan za narednu sezonu.
Upitnika milion.
A sto nije upitan ?
Pa dobili su licencu na prvostpenoj.
[/quote]
[/quote]
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Daj sliku najslabije brojke HZ na Kosevu i najbolju brojku Robijasa na jugu Bilinog i vidjeces da je to tu negdje.
A ta gostovanja su nesto drugo. Mi razocarani u rezultate i podijeljeni medjusobno a kod Robijasa euforija i prikljuce im se i ostali navijaci Celika. Tako se i nama prikljuce ostali sa istoka i zapada kad je euforija
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Izdrziavanti003 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:19Brzo zaboravljate da vam je isto vico poklonio 2 kupa i korona ligu binde pitarskeinsimadop je napisao/la: ↑11 jun 2026, 19:08Spasio je njih Gico već jednom prije 2-3 sezone kada su mu se prodali kao najveće male plave ****. Vjerujem da će opet.DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jun 2026, 16:13
Kakvo izvlaćenje još ne zna ni ko će igrati ligu
Upitnika milion.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Marokanci58, svrakino1921, Vanja8, Venom i 25 gostiju.