Nek' ti kaže sky kad sam mu rekao za Luku, ako nisam i tebi tad rekao
Nema na čemu FK "Sloboda" Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Nek' ti kaže sky kad sam mu rekao za Luku, ako nisam i tebi tad rekao
Prije 2 sedmice.simonknows je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:20Nek' ti kaže sky kad sam mu rekao za Luku, ako nisam i tebi tad rekao![]()
Nema na čemu FK "Sloboda" Tuzla![]()
Koliko je realno da dođe Luka koji je 99,9% naš novi igrač, (ono 0,1% dok ne potpiše zvanično), a odbio pola lige uz "neću da igram ovu ligu, imam ponude vani).
simonknows je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:26Pljunuli smo ozbiljne pare za ovu zahebanciju zvanu Luka Merdović.
To bi bilo nešto kao da Ziljkić ne prekuca PLSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:28simonknows je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:26Pljunuli smo ozbiljne pare za ovu zahebanciju zvanu Luka Merdović.![]()
Zamisli ne pokaže se dobrim hahaha. Mada trebao bi biti dobar...![]()
Ma nekad baš takvi se ne snađu, ali da ne baksuziramo, da bude još bolji.simonknows je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:30To bi bilo nešto kao da Ziljkić ne prekuca PLSky9 je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:28simonknows je napisao/la: ↑27 avg 2023, 21:26
Pljunuli smo ozbiljne pare za ovu zahebanciju zvanu Luka Merdović.![]()
Zamisli ne pokaže se dobrim hahaha. Mada trebao bi biti dobar...![]()
![]()
Pokazao prošle sezone u jednoj prosjek ekipi da sa krila može zabiti 15 komada u 25 utakmica, plus neke asistencije... Zamisli kod nas tek
Ma sjeo bi nam samo tako, mada više bih volio Kapeta, zbog godišta.
Bas skup roster imate za ovaj nivo, trebali bi lagano u PL odmah. I Nalic je sigurno duplo skuplji od ostalih trenera, ne bi trebali imati neku konkurenciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.