BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Mirza, cestitke! 
Cestitke i od mene Mirza! Pre kasno je to bilo za moj ukus, pratio sam do kraja drugog seta i prijatno sam iznenadjen bio kad sam se probudio! Cak sam se i pribojavao da pogledam rezultat haha... Sve u svemu svaka cast! Iskoristio si sansu koja je se morala iskoristit!
SRETNO LJILJANI!
SRETNO LJILJANI!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ja neki dan pregledao ponovo historijske stranice ove teme, oplakao
Svaka čast Mirzi, napokon, idemo se sad kvalitetno pobiti za 2. kolo

Svaka čast Mirzi, napokon, idemo se sad kvalitetno pobiti za 2. kolo
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam još gledao i bilo me strah otvorit rezultate, možda je bila greška kod duple.sajo10 je napisao/la:Cestitke i od mene Mirza! Pre kasno je to bilo za moj ukus, pratio sam do kraja drugog seta i prijatno sam iznenadjen bio kad sam se probudio! Cak sam se i pribojavao da pogledam rezultat haha... Sve u svemu svaka cast! Iskoristio si sansu koja je se morala iskoristit!
SRETNO LJILJANI!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisi jedini druze, i ja sam posle prvog seta svaki put kad otvorim livescore znoj me oblije hahahUnofficialpage je napisao/la:Ja sam još gledao i bilo me strah otvorit rezultate, možda je bila greška kod duple.sajo10 je napisao/la:Cestitke i od mene Mirza! Pre kasno je to bilo za moj ukus, pratio sam do kraja drugog seta i prijatno sam iznenadjen bio kad sam se probudio! Cak sam se i pribojavao da pogledam rezultat haha... Sve u svemu svaka cast! Iskoristio si sansu koja je se morala iskoristit!
SRETNO LJILJANI!
Edit. Jes ovaj Berdych naporan covjek...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pratio sam mec preko live score I zaspo ,kad sam se probudio pogledam I vidi cuda Mirza je u MD po prvi put!!!

Da to sam mislio, lapsus linguae, ilitiga lapsus tipkaeshminka je napisao/la:Nije, samo prvi put na GSuEffenberg je napisao/la:Bravo Mirza! Jel ovo njemu prvi put na ATP-u da je uletio u main draw?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma daj ljudi ohladite malo sta se lozite pa lik je dobio 3 igraca koji su losije rangirani od njega..ja i dalje ne mogu da vjerujem da je uspio vezati 3 pobjede iako su igraci losiji od njega al ipak je to sve bilo jedva posebno ovaj zadnji mec..
Imam pitanje za 90% STRUCNJAKA ovog dijela foruma koji pisu da on ima sansu i da moze pobjediti hasea a znaju da ne moze i da nema nikakvu sansu..da li to samo pisu da bi se ulizali drugim forumasima jer ovdje niko ne smije napisati nista protiv nasih bisera ma kako god da biseri igrali a znamo kako igraju
.. i zasto jednostavno ne iznesete svoje misljenje nego vam drugi namecu njihovo misljenje..
@Effenberg@shminka@BosnaSTL@sajo10@Unofficialpage@samirr@Forster@SlevinKelevra@AsharaK@QUARTERBACK@AnkleBreaker@badel62@hm59@esprit24
likovi oznaceni u crveno su oni koji se uvlace masovno svima.. a plavom u ovom slucaju samo jedan lik znaci nema svoje misljenje nikako on je ovdje samo da bi trazio razloge i opravdanja za poraze bisera jedna velika 0 od covjeka bez karaktera znaci 0..

Imam pitanje za 90% STRUCNJAKA ovog dijela foruma koji pisu da on ima sansu i da moze pobjediti hasea a znaju da ne moze i da nema nikakvu sansu..da li to samo pisu da bi se ulizali drugim forumasima jer ovdje niko ne smije napisati nista protiv nasih bisera ma kako god da biseri igrali a znamo kako igraju
@Effenberg@shminka@BosnaSTL@sajo10@Unofficialpage@samirr@Forster@SlevinKelevra@AsharaK@QUARTERBACK@AnkleBreaker@badel62@hm59@esprit24
likovi oznaceni u crveno su oni koji se uvlace masovno svima.. a plavom u ovom slucaju samo jedan lik znaci nema svoje misljenje nikako on je ovdje samo da bi trazio razloge i opravdanja za poraze bisera jedna velika 0 od covjeka bez karaktera znaci 0..
Bas je fino da imamo dva igraca u MD tako jakog turnira .Nemogu dusmani da mrze koliko mozemo da volimo .Mrznja I sprdanje sa nekim je ozbiljna bolest !Mirza I Damir su nas ponos kako god .
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Danasnjim maestralnim trijumfom Mirze Basica zavrsena je druga sedmica u 2016.
Nastupi nasih tenisera i teniserki i narednoj sedmici :
* Damir Dzumhur (Australia Open MD)
* Mirza Basic (Australia Open MD)
*Tomislav Brkic (ITF Futures Turska)
* Nerman Fatic (ITF Futures Turska)
*Dea Herdzelas ( Wesley Chapel USA $25 000)
* Ema Burgic Bucko( prijavljena na isti turnir kao alternativa )
* Jovan Zeljkovic ( alternativa na ITF Fututresu u USA 10 000$)
Sretno svim nasim predstavnicima.
Nastupi nasih tenisera i teniserki i narednoj sedmici :
* Damir Dzumhur (Australia Open MD)
* Mirza Basic (Australia Open MD)
*Tomislav Brkic (ITF Futures Turska)
* Nerman Fatic (ITF Futures Turska)
*Dea Herdzelas ( Wesley Chapel USA $25 000)
* Ema Burgic Bucko( prijavljena na isti turnir kao alternativa )
* Jovan Zeljkovic ( alternativa na ITF Fututresu u USA 10 000$)
Sretno svim nasim predstavnicima.
BosnaE
Ladecima, prije svega hvala što si me obojio u plavu boju. Što se tiče sutrašnjih mečeva, mislim da obojica gube. Teško će i jedan i drugi više od jednog seta uzeti.
Imam ideju, hajmo napraviti ligu...prognoziranje mečeva Bašića i Džumhura u toku sezone...vrlo jednostavno, prognozira se da li gube ili dobijaju meč...pogodjena prognoza nosi jedan bod...da vidimo ko će biti najbolji na kraju sezone
Možemo otvoriti novu temu, samo nam treba neko ko će sabirati sve to
Imam ideju, hajmo napraviti ligu...prognoziranje mečeva Bašića i Džumhura u toku sezone...vrlo jednostavno, prognozira se da li gube ili dobijaju meč...pogodjena prognoza nosi jedan bod...da vidimo ko će biti najbolji na kraju sezone
Možemo otvoriti novu temu, samo nam treba neko ko će sabirati sve to
Na to treba dodati jos nesto, da bude zanimljivija liga, mada ni to nije lose.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Pa može i gadjanje tačnog rezultata, što donosi dodatni bod...ne znam šta bi se još moglo dodati, ako imaš ideju...pucaj
Jesi i ovdje moderator ili samo na Tenis podforumuUnofficialpage je napisao/la:Ja sam još gledao i bilo me strah otvorit rezultate, možda je bila greška kod duple.sajo10 je napisao/la:Cestitke i od mene Mirza! Pre kasno je to bilo za moj ukus, pratio sam do kraja drugog seta i prijatno sam iznenadjen bio kad sam se probudio! Cak sam se i pribojavao da pogledam rezultat haha... Sve u svemu svaka cast! Iskoristio si sansu koja je se morala iskoristit!
SRETNO LJILJANI!
Usput, čestitam, zasluženo, želim dug i uspješan rad
Banuj ove debile odmah u startu, zagriješ se
Po ovome 3 boda max: 1 prognoza, 1 tacan rezultat, 1 tie-breakNpr:
Rezultat: - : - (ujedno i prognoza)
Tie-break u mecu: Da/Ne
I ostali nek bace koju ideju, nesta dodati ili nesta umjesto ovoga...
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
@shminkeru ja sam treba to napraviti..
@la decima ajd molim te objasni mi kome se uvlacim i kakvu korist imam od tog uvlacenja
@la decima ajd molim te objasni mi kome se uvlacim i kakvu korist imam od tog uvlacenja
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Na onom MTF se igra nešto slično, Tennis Tipping, samo se tamo tipuju svi turniri.UltraSA je napisao/la:Po ovome 3 boda max: 1 prognoza, 1 tacan rezultat, 1 tie-breakNpr:
Rezultat: - : - (ujedno i prognoza)
Tie-break u mecu: Da/Ne
I ostali nek bace koju ideju, nesta dodati ili nesta umjesto ovoga...
Pa ću ja kopirati nešto slično:
Pobjednik 1 bod
Rezultat u setovima 2 boda
Pogođen rezultat određenog seta 3 boda
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treb'o bi valjda da sam na svim temam za tenis. Ovdje još ne mogu ništa.Forster je napisao/la:Jesi i ovdje moderator ili samo na Tenis podforumuUnofficialpage je napisao/la:Ja sam još gledao i bilo me strah otvorit rezultate, možda je bila greška kod duple.sajo10 je napisao/la:Cestitke i od mene Mirza! Pre kasno je to bilo za moj ukus, pratio sam do kraja drugog seta i prijatno sam iznenadjen bio kad sam se probudio! Cak sam se i pribojavao da pogledam rezultat haha... Sve u svemu svaka cast! Iskoristio si sansu koja je se morala iskoristit!
SRETNO LJILJANI!![]()
Usput, čestitam, zasluženo, želim dug i uspješan rad![]()
Banuj ove debile odmah u startu, zagriješ se
Hvala.
@shminka odlična ideja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.