Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Husika
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Husika » 21 feb 2015, 22:23

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 21 feb 2015, 22:50

Nisam gledao Mahmutovica ali gol i asistencija ne zvuci lose. Boga mi napadaci poceli da deru sve redom. Proslo kolo
Djuric i Zec a sada Dzeko i Mahmutovic. Jos je i Vedo asistirao. Zvuci predobro, ajde samo da nastave ovako.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 21 feb 2015, 23:39

dubrovnik je napisao/la:Nisam gledao Mahmutovica ali gol i asistencija ne zvuci lose. Boga mi napadaci poceli da deru sve redom. Proslo kolo
Djuric i Zec a sada Dzeko i Mahmutovic. Jos je i Vedo asistirao. Zvuci predobro, ajde samo da nastave ovako.
Sigurno da je to ohrabljujuce, ali bez obzira na malu minutazu dosta igraca i njihovu formu, ja vjerujem da cemo sa novim selektorom pregaziti Andoru i dobiti Austriju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 feb 2015, 23:41

Samo još da veznjaci pročepe :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 feb 2015, 23:42

Sve osim pomalo naivno promasenih zicera (bilo ih je minimum 3), bio je odlican. Jako agilan, ima i jako dobru kontrolu lopte, i sto je najvaznije, zna i sam sebi kreirati sansu. Najvaznije je da sebi zacementira mjesto u prvih 11 Plzena.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 feb 2015, 23:43

Goalgetter je napisao/la:Sve osim jeftino promasenih zicera, bio je odlican. Jako agilan, ima i jako dobru kontrolu lopte, i sto je najvaznije, zna i sam sebi kreirati sansu. Najvaznije je da sebi zacementira mjesto u prvih 11 Plzena.
Uz Dzeku jedini takav napadac. Opasan i van 16m, to je odlicno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2015, 00:05

Goalgetter je napisao/la:Sve osim pomalo naivno promasenih zicera (bilo ih je minimum 3), bio je odlican. Jako agilan, ima i jako dobru kontrolu lopte, i sto je najvaznije, zna i sam sebi kreirati sansu. Najvaznije je da sebi zacementira mjesto u prvih 11 Plzena.
Dobro zvuci, pogotovu sto se golovi evo i ponavljaju. Steta sto nije ranije uveden u repku mozda bi imali vise koristi od njega a i on od repke. Ali kao sto sam jednom prije rekao o svemu se moze pricati ali kad momak reseta nema tu vise sta puno da se prica. Ako nastavi u ovom ritmu legitiman cetvrti napadac nase repke.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 feb 2015, 00:06

dubrovnik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Sve osim pomalo naivno promasenih zicera (bilo ih je minimum 3), bio je odlican. Jako agilan, ima i jako dobru kontrolu lopte, i sto je najvaznije, zna i sam sebi kreirati sansu. Najvaznije je da sebi zacementira mjesto u prvih 11 Plzena.
Dobro zvuci, pogotovu sto se golovi evo i ponavljaju. Steta sto nije ranije uveden u repku mozda bi imali vise koristi od njega. Ali kao sto sam jednom prije rekao o svemu se moze pricati ali kad momak reseta nema tu vise sta puno da se prica. Ako nastavi u ovom ritmu legitiman cetvrti napadac nase repke.
Ko je treci?

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2015, 00:12

Sabinho je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Dobro zvuci, pogotovu sto se golovi evo i ponavljaju. Steta sto nije ranije uveden u repku mozda bi imali vise koristi od njega. Ali kao sto sam jednom prije rekao o svemu se moze pricati ali kad momak reseta nema tu vise sta puno da se prica. Ako nastavi u ovom ritmu legitiman cetvrti napadac nase repke.
Ko je treci?
Raspored nije bitan zna se koji je prvi. Ostala trojica Ibisevic, Djuric i Mahmutovic ili Mahmutovic, Djuric i Ibisevic kako got hoces. To su 4 napadaca a Mesa ce ovisno o protivniku odluciti koji ce mu trebati. Na moju zalost onaj kojeg ja stvarno najvise zelim u repci od ovih novih se uopce ne spominje a ti dobro znas tko je to. Oponirat Mahmutovicu ako ovako nastavi moze samo lud covjek iako ja bas nisam pristalica debitanata od 28-29 godina. Ali kao sto sam vec i napisao forma je ipak prvi uvjet a tek onda sve drugo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 feb 2015, 00:16

Za tog tvog ima vremena. Sigurno ga ni Svedi nece pozivati dok se ne stabilizuje. Ono sto je sigurno da bi i sa njim dobili jednu novu sirinu u napadu, a to je onaj drugi napadac a u formaciji 4-2-3-1. Naravno, on bio igrao desetku kao City kad igra sa dva spica, nesto povucenije od klasicnog napadaca te nesto ofanzivnije od klasicne desetke. Nadam se da razumijes o cemu govorim. To sam recimo ocekivao od Zeca jer je u Genceru dvije tekme uzastopno zabijao te imao po jednu asistenciju, kasnije kad se njihova desetka oporavila onda ga opet na krilo poslao i satrao ga.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2015, 00:34

Sabinho je napisao/la:Za tog tvog ima vremena. Sigurno ga ni Svedi nece pozivati dok se ne stabilizuje. Ono sto je sigurno da bi i sa njim dobili jednu novu sirinu u napadu, a to je onaj drugi napadac a u formaciji 4-2-3-1. Naravno, on bio igrao desetku kao City kad igra sa dva spica, nesto povucenije od klasicnog napadaca te nesto ofanzivnije od klasicne desetke. Nadam se da razumijes o cemu govorim. To sam recimo ocekivao od Zeca jer je u Genceru dvije tekme uzastopno zabijao te imao po jednu asistenciju, kasnije kad se njihova desetka oporavila onda ga opet na krilo poslao i satrao ga.
E pa slusaj i ja njega vidim kao drugog napadaca iza Dzeksona nekada u blizoj buducnosti :D. Zna momak opalit dobro a boga mi i podvaliti loptu, drugog formacijski a ne na nekoj imaginarnoj listi. Da ne bi bio krivo shvacen :D . Jedino bi ja tako igrao sa 2 napadaca ono sto je bivsi selektor radio sa Dzeksonom i Ibisevicem mi se nikada nije svidjalo ali sada nije bitno da bi i tu temu otvarali. Znam da ti se ne svidja. Ja stvarno volim kad u repku uleti mladi igrac koji ima par godina vremena da raste i stasava sa prokusanim igracima prije nego sto uleti u tim da igra glavne uloge. Vjeruj mi da je meni vazno samo da taj igrac potpise promjenu sportskog drzavljanstva a minute koje ce igrati u repki i nisu toliko bitne u ovom momentu. Hebi ga ja na to tako gledam. Ali nista protiv Mahmutovica nadam se da me razumijes jer kad bi drugacije mislio ja se ne bi smatrao normalnim. Svaki igrac koji je u formi i koji moze pomoci je i vise nego dobro dosao.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 feb 2015, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 22 feb 2015, 00:35

Bojim se da Mesa nece zvati Mahmutovica, Dzeko je kapiten, Vedo je ispisao historiju i bice pozvan radi ranijih zasluga, Djuric se nametnuo, a Mahmutovic je ipa k4 napadac ;)
Limvo Likce

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 feb 2015, 00:36

Sabinho je napisao/la:Od potencijalnih danas nastupaju:
17:45h Sion-St.Gallen -Vero Salatic
18:15h Mallorca-Osasuna - Kenan Kodro
19:30h Otelul-Dinamo Bukurest -Marcel Avdic-domaci, Gordan Bunoza-gostujuci tim
20:!5h Plzen-Budejovice -Aidin Mahmutovic
17h Teplice-Ostava -Admir Ljevakovic
17h Mlada Boleslav- Hradec Kralove- Mirzad Mehanovic, Jasmin Scuk
17h Bohemians- Jihlava - Haris Harba, Muris Mesanovic
17h Brno- Dukla Prag - Aldin Cajic
20h Kortrijk- Westerlo - Faris Handzic
Eto ima ovih poznatih a ima i manje poznatih.
Salatic- igrao, mec prekinut kod 0-0.
Kodro- odigrao pola sata u porazu 0-3.
Harbba usao upravo umjesto Mesanovica koji je pozutio par minuta prije toga, 0-0 zavrsilo.
Avdic- nije nastupio, Bunoza- citavu utakmicu odigrao.
Mahmutovic......
Ljevakovic- 90 minuta standardno uz zuti karton.
Scuk 90 minuta uz zuti karton, Mehanovic nije nastupio dok je Elmir Halilovic u istom mecu odigrao za goste 90 minuta.
Cajic- presjedio na klipi pobjedu 1-0 u gostima.
Handzic- usao u 87. minuti kod rezultata 0-6 kako je i ostalo do kraja meca.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2015, 00:41

bagra je napisao/la:Bojim se da Mesa nece zvati Mahmutovica, Dzeko je kapiten, Vedo je ispisao historiju i bice pozvan radi ranijih zasluga, Djuric se nametnuo, a Mahmutovic je ipa k4 napadac ;)
Neka on zabije jos koji gol i dobit ce poziv i nije toliko bitno da odma dobije poziv. Jedno je sigurno da Bazdarevic nece ignorirati njegove golove. Makar se meni u ovom momentu tako cini.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2015, 00:45

Sabinho je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Od potencijalnih danas nastupaju:
17:45h Sion-St.Gallen -Vero Salatic
18:15h Mallorca-Osasuna - Kenan Kodro
19:30h Otelul-Dinamo Bukurest -Marcel Avdic-domaci, Gordan Bunoza-gostujuci tim
20:!5h Plzen-Budejovice -Aidin Mahmutovic
17h Teplice-Ostava -Admir Ljevakovic
17h Mlada Boleslav- Hradec Kralove- Mirzad Mehanovic, Jasmin Scuk
17h Bohemians- Jihlava - Haris Harba, Muris Mesanovic
17h Brno- Dukla Prag - Aldin Cajic
20h Kortrijk- Westerlo - Faris Handzic
Eto ima ovih poznatih a ima i manje poznatih.
Salatic- igrao, mec prekinut kod 0-0.
Kodro- odigrao pola sata u porazu 0-3.
Harbba usao upravo umjesto Mesanovica koji je pozutio par minuta prije toga, 0-0 zavrsilo.
Avdic- nije nastupio, Bunoza- citavu utakmicu odigrao.
Mahmutovic......
Ljevakovic- 90 minuta standardno uz zuti karton.
Scuk 90 minuta uz zuti karton, Mehanovic nije nastupio dok je Elmir Halilovic u istom mecu odigrao za goste 90 minuta.
Cajic- presjedio na klipi pobjedu 1-0 u gostima.
Handzic- usao u 87. minuti kod rezultata 0-6 kako je i ostalo do kraja meca.
Ovaj Bunoza je bio strasan igrac u Karlovcu pa i u Poljskoj ligi je igrao vrlo dobro. Imao sam priliku da ga gledam uzivo par puta i stvarno sam zelio da nekad bude isproban u repki. Karijera mu je krenula nizbrdo i zavrsio je u Rumunjskoj. E da hoce Sarajevo ovog momka dovesti. Slicno kao Zukanovic moze igrati lijevog beka i centralnog branica. Ozivljavanje karijere ovom mladicu bi im mogli koji milijuncic staviti u dzep.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 22 feb 2015, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 feb 2015, 00:48

Pa ne znam nisam ga pretjerano gledao, pisalo se puno o njemu i mnogi su ga hvalili. Ne mora apsolutno nista znaciti sto trenutno igra u Rumuniji, to se lako promjeni za par mjeseci. Sad mislim da bi i njemu bilo glupo da dolazi u FKS recimo jer on nema problema sa minutazom u Dinamu tako da i odatle moze odskociti ako bude briljirao.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 feb 2015, 00:50

bagra je napisao/la:Bojim se da Mesa nece zvati Mahmutovica, Dzeko je kapiten, Vedo je ispisao historiju i bice pozvan radi ranijih zasluga, Djuric se nametnuo, a Mahmutovic je ipa k4 napadac ;)
Konstantno se pricaju price o nekom trecem napadacu, ljudi moji pa nama ne treba samo treci napadac nego i cetvrti i peti... ne vidim razlog zasto ne bi uz Dzeku i Vedu dobili poziv i Djuric i Mahmutovic
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 22 feb 2015, 00:51

Imamo napadaca :problem:

Kvrzic.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 feb 2015, 00:55

Sabinho je napisao/la:Pa ne znam nisam ga pretjerano gledao, pisalo se puno o njemu i mnogi su ga hvalili. Ne mora apsolutno nista znaciti sto trenutno igra u Rumuniji, to se lako promjeni za par mjeseci. Sad mislim da bi i njemu bilo glupo da dolazi u FKS recimo jer on nema problema sa minutazom u Dinamu tako da i odatle moze odskociti ako bude briljirao.
Sarajevo ako ovako nastavi vrlo brzo ce dovoditi igrace iz takvih klubova a koliko znam upravo je na toj poziciji tanko za neki veci iskorak. Ovaj momak bi rijesio 2 relativno uz golmana najlosije pokrivene pozicije u timu. Mislim da bi vam bolje dosao nego Misimovic. Ovo je samo komentar, repka bi mogla dobro profitirati od takvih poteza. Ove godine ako budete imali srece mogli bi i EL igrati.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 feb 2015, 00:59

dubrovnik je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pa ne znam nisam ga pretjerano gledao, pisalo se puno o njemu i mnogi su ga hvalili. Ne mora apsolutno nista znaciti sto trenutno igra u Rumuniji, to se lako promjeni za par mjeseci. Sad mislim da bi i njemu bilo glupo da dolazi u FKS recimo jer on nema problema sa minutazom u Dinamu tako da i odatle moze odskociti ako bude briljirao.
Sarajevo ako ovako nastavi vrlo brzo ce dovoditi igrace iz takvih klubova a koliko znam upravo je na toj poziciji tanko za neki veci iskorak. Ovaj momak bi rijesio 2 relativno uz golmana najlosije pokrivene pozicije u timu. Mislim da bi vam bolje dosao nego Misimovic. Ovo je samo komentar, repka bi mogla dobro profitirati od takvih poteza. Ove godine ako budete imali srece mogli bi i EL igrati.
Znam da bi pokrio stopersku poziciju i po potrebi lijevu stranu ali sigurno ima i ugovor sa Dinamom a mi jos ne placamo obestecenja. Krupan bi to zalogaj bio ali sigurno Ibrakovic vreba slucajeve poput njega ako bi recimo ostao bez ugovora itd. Sto se tice nas navijaca mi bi ga (pretpostavljam 95%) odmah vidjeli u FKS ali eto, nikad se ne zna. :P Sad sam bas malo na nasoj temi diskutovao o toj EL, i to je pokrupno i misljenja sam da nam treba jos vremena, kvaliteta i SRECE koja je po meni najbitnija (protivnici, kriticni momenti). :thumbup:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.