FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

cesc4
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:29

Komsije mozel vase misljenje o Sadikovicu (posto su komsije iz Lukavca trazile o Crkicu ) sad meni treba o Sadikovicu ,ako nije problem :D
www.nkbratstvogracanica.com

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 jul 2013, 15:39

cesc4 je napisao/la:Komsije mozel vase misljenje o Sadikovicu (posto su komsije iz Lukavca trazile o Crkicu ) sad meni treba o Sadikovicu ,ako nije problem :D
Ako mislimo na istog trenera Denisa, onda cu ti reci da je on šupak od trenera, taj gleda samo gdje ce gurnut svoj nos ali tamo gdje treba i gdje ce dobro proci sa lovom.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 15:41

fukara87 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Komsije mozel vase misljenje o Sadikovicu (posto su komsije iz Lukavca trazile o Crkicu ) sad meni treba o Sadikovicu ,ako nije problem :D
Ako mislimo na istog trenera Denisa, onda cu ti reci da je on šupak od trenera, taj gleda samo gdje ce gurnut svoj nos ali tamo gdje treba i gdje ce dobro proci sa lovom.
Mislimo na istog,taj je novi trener Bratstva.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 15:45

Sadiković kao trener je sasvim ok, ako je neki trener poslije Soka za Slobodu bio ok, to je onda Sadiković .. a sad što je on šupak i što uzima pare, to je drugi par cipela .. da je nama sada Sadiković, a ne ovaj Karić .. što reče @ ultrasstyle, pregazilo ga vrijeme kad su u pitanju mediji, tehnika, itd .. sav je nekakav tih, povučen, baš mi djeluje kao seljačić u velikom gradu

Sadiković je sigurno za nas bolji od Ibrakovića, Crnke, Karića, Vojvode i ostalih vedeta :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 01 jul 2013, 15:51

Sadikovic je dobar trener i strateg a sad sto je supcina od covjeka to je druga stvar! uglavnom svjetlosnu godinu ispred Karica, Crnkica.....
Sloboda Tuzla

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 01 jul 2013, 15:58

Bas je uspio u trenerskoj karijeri, to dovoljno govori kakav je trener.
Nije se nigdje duze od 2 mjeseca zadrzao.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2013, 16:08

nije jos vrijeme za paniku, pripreme su tek pocele. Sjetimo se februara. ;) Klub djeluje stabilnije, a vjerovatno ce biti i igracki jaci. Sad me zanimaju ovaj Smajlovic i Brckalic sta se moze od njih ocekivat. Kako ja skonta nekog iz Lukavca sto je pisao da je momak igrao za gradinu ovu polusezonu, znaci ne dolazi nam neka rezerva? Igra haman desno krilo dje se moze mijenjat sa malim Mirnesom... Valjda ovi iz Srebrenika mognu rec jos nesto vise.

Smajlovic je spic, kazem opet zvuci mi strasno poznato. 31 god, valjda i o njemu neko kaze jos nesto. A ne sumnjam da ce biti jos pojacanja.Predsjednik je rekao kljucnu stvar "premijer liga, ali kako?" Ne moze se ba ovako kad niko ne da banke a tuzlake boli q za Slobodom. Kad se sve to uzme u obzir ja za sad nisam nezadovoljan do nivao da dizem paniku. Pomirio sam se s tim da ovaj grad nije za premijerligasa osim ako se nesto ne promijeni RADIKALNO. A sto se tice prve lige nazire se vec sad stabilan tim i uz jos dva-tri pojacanja sigurno daleko jaci nego proslosezonski. Vec sad smo jaci na golmanu, bocnim pozicijama, krilu i napadu neg sto smo bili prosle god. Slabiji smo na stoperima i to znacajno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:13

šta bi sa Halila, reče neko da će i on u Slobodu :roll: vjerovatno i on traži puno kao i Grado :?

NON MOLLARE MAI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 jul 2013, 16:15

JTS je napisao/la:šta bi sa Halila, reče neko da će i on u Slobodu :roll: vjerovatno i on traži puno kao i Grado :?
Daleko im kuća bila od nase avlije.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:18

jebga, treba napraviti spoj mladosti i iskustva .. još kad bi nekako Pejića uspjeli vratiti :D da nam je naći brzih igrača, jer ovdje po njivama tehnika ne dolazi do izražaja :D da se trče kontrice :mrgreen:

NON MOLLARE MAI

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jul 2013, 16:21

pa to je ono sto ja kazem, cekaj dok svi probaju dje ima bolje pa ako ne nadju eto njih Slobodi. A sad zavisi kako se pokaze Omerovic da li uopce ima i potrebe za lijevim bekom. Ako se on super pokaze onda imamo dosta bekova ( Nezic, Mehidic, Mehanovic i Omerovic) za obje strane. Plus Efendic ako potpise, i on zatvara oba beka al bi i on tu morao naprijed igrat.

kriticne pozicije su :Stoper, Playmaker, napadac, krilni napadac. Bas tim redom. Steta sto Jogeta nisu testirali ili Cerica kad bi moglo se vratit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 01 jul 2013, 16:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:nije jos vrijeme za paniku, pripreme su tek pocele. Sjetimo se februara. ;) Klub djeluje stabilnije, a vjerovatno ce biti i igracki jaci. Sad me zanimaju ovaj Smajlovic i Brckalic sta se moze od njih ocekivat. Kako ja skonta nekog iz Lukavca sto je pisao da je momak igrao za gradinu ovu polusezonu, znaci ne dolazi nam neka rezerva? Igra haman desno krilo dje se moze mijenjat sa malim Mirnesom... Valjda ovi iz Srebrenika mognu rec jos nesto vise.

Smajlovic je spic, kazem opet zvuci mi strasno poznato. 31 god, valjda i o njemu neko kaze jos nesto. A ne sumnjam da ce biti jos pojacanja.Predsjednik je rekao kljucnu stvar "premijer liga, ali kako?" Ne moze se ba ovako kad niko ne da banke a tuzlake boli q za Slobodom. Kad se sve to uzme u obzir ja za sad nisam nezadovoljan do nivao da dizem paniku. Pomirio sam se s tim da ovaj grad nije za premijerligasa osim ako se nesto ne promijeni RADIKALNO. A sto se tice prve lige nazire se vec sad stabilan tim i uz jos dva-tri pojacanja sigurno daleko jaci nego proslosezonski. Vec sad smo jaci na golmanu, bocnim pozicijama, krilu i napadu neg sto smo bili prosle god. Slabiji smo na stoperima i to znacajno.
Brćkalić je igrao u Gradini pa u Omladincu,Jedinstvu,Lukavcu..Većinom je igrao Prvu ligu u ekipama koje se nisu borile za vrh tabele..onako,solidan igrač za Prve lige a sad dal je kalibar koji može pomoć za prvo mjesto...moje mišljenje da nije..momak je iz Srebrenika,može putovat sa busom,nemorate mu plaćat stan.. :)
Damir Smajlović je igrao kod vas..neznam kako neznaš o kojem se igraču radi..napisao sam o njemu više na temi Bratstva pošto i oni pričaju da njima dolazi..
OFK Gradina Srebrenik

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:31

dobri si ti rekao, pojačani smo na određenim pozicijama (golman, bekovi, napadač)

sjetimo se samo proljetnog djela prvenstva, kako smo naglo krenuli naprijed, zaigrali bolje, zaprijetili Vitezu (istina, imali su oni loših partija), al' opet kad na to dodaš sada ove igrače što su došli (golman, bekovi, napadač), a smatram da su te pozicije bile kritične, to je već napredak .. Nezić mi ne ulijeva povjerenje, desni bek također, a napadača nismo ni imali, Riba i Velagić ništa, Mićo zabio par golova, al' ne može on kao napadač, tanak je ovako fizički :mrgreen:

lijepo si rekao, te pozicije smo sada jači, a trebaju nam stoperi prije svega, a već će doći i neki vezni, jer Musić mi ne ulijeva povjerenje uopšte .. Omić je ok :D

NON MOLLARE MAI

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 jul 2013, 16:32

Mislim da se ne trazi misljenje o Damiru Smajlovicu, nego o Mirnesu Smajlovicu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 jul 2013, 16:34

@Brcko87
pobrko si Smajloviće, momak ne piše o Damiru :D.

Ako nismo jači duplo spram prošle sezone ljudi moji onda nismo nikako. Ne mogu reći da sam zadovoljan ovim igračkim kadrom ali mi je ovo sasvim OK za prozivku i početak priprema (računam da će doć barem još 3-4 igrača). Btw kao što neko napisa samo da se zadrži korak do zimske pauze za vodećim, ionako se u ovoj ligi rješava sve u drugom dijelu prvenstva bez obzira na bodovne zaostatke :mrgreen:
075

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:38

ma ja mislim da ove sezone neće biti dominantne ekipe kao što je to bio Vitez prošle .. tako da očekujem borbu dvije, tri izjednačene ekipe za prvo mjesto .. Sloboda, Rudar i neki treći :D

NON MOLLARE MAI

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 jul 2013, 16:40

JTS je napisao/la:ma ja mislim da ove sezone neće biti dominantne ekipe kao što je to bio Vitez prošle .. tako da očekujem borbu dvije, tri izjednačene ekipe za prvo mjesto .. Sloboda, Rudar i neki treći :D
Neka bude Bratstvo :mrgreen:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 01 jul 2013, 16:46

JTS je napisao/la:ma ja mislim da ove sezone neće biti dominantne ekipe kao što je to bio Vitez prošle .. tako da očekujem borbu dvije, tri izjednačene ekipe za prvo mjesto .. Sloboda, Rudar i neki treći :D
po meni netreba ni Gošk otpisati..pravo su mutni..:) Tu bi mogli možda još bit i Iskra Bugojno pa možda čak i Jedinstvo Bihać..aa moguće čak da bude neko lijevi od koga se to neočekuje kao što je bio slučaj sa Gradinom kad je ušla pa i ove godine sa Vitezom..
OFK Gradina Srebrenik

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 01 jul 2013, 16:48

moguće, al' ono, stvarno ne vidim tu sad neku ekipu da je izraziti favorit', Vitez je imao pare očigledno, igrači su zato i igrali dobro .. tek su počele pripreme za ekipe, vidjeti ćemo do početka sezone da l' će neko iskočiti, al' ne vjerujem

zato naši moraju zapet' u Lukavcu, Banovićima, Srebreniku, Orašju, Gračanici, ovim bližim gostovanjima :D

NON MOLLARE MAI

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 01 jul 2013, 16:52

Ako uzmemo da u ovo doba prošle godine je Vitez bio pred istupanjem iz lige jer nisu imali novce za kotizaciju... Možda analogno tome treba i ove godine tražiti favorita... koćegaznati.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.