ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Fils je presirov još uvijek. Mogu shvatiti da ti je jedina opcija ići za udarac više protiv Carlosa na šljaci, ali ovo je nekontrolisano skroz.. Opet siguran sam da nijedan favorit ga neće željeti u istom dijelu žrijeba na RG. Kad imaš onakvu publiku iza sebe kao Francuz, teren ti je 20cm širi i duži nego protivniku.
Carlos brutalan, ali vazda se levatski mode može upaliti.
Upalio se. Uspio je i od Runea da izgubi.CAGarfia je napisao/la: ↑19 apr 2025, 17:37Fils je presirov još uvijek. Mogu shvatiti da ti je jedina opcija ići za udarac više protiv Carlosa na šljaci, ali ovo je nekontrolisano skroz.. Opet siguran sam da nijedan favorit ga neće željeti u istom dijelu žrijeba na RG. Kad imaš onakvu publiku iza sebe kao Francuz, teren ti je 20cm širi i duži nego protivniku.

- superFrankie
- Kontakt:
Vidio sam da je imao neki medicinski problem, jel zna neko sta je u pitanju
Groin injurysuperFrankie je napisao/la: ↑20 apr 2025, 18:13Vidio sam da je imao neki medicinski problem, jel zna neko sta je u pitanju
Steta jer prvi set je bio odlican,moglo je biti zanimljivo finale.
Ma ništa ozbiljno, samo umor. Osjetilo se tokom početka drugog seta da je počeo igrati u safe modeu. Rune masterclass.superFrankie je napisao/la: ↑20 apr 2025, 18:13Vidio sam da je imao neki medicinski problem, jel zna neko sta je u pitanju
očito ipak jeste, zadnja loža ili nešto slično
- superFrankie
- Kontakt:
Vraćaju se za Rim i on i Sinner.superFrankie je napisao/la: ↑24 apr 2025, 18:33Nazalost, steta sto ce propustiti Madrid. Nadam se da nece duze odsustvovati

Vjerujem da je neka greska u prevodu. Ltrain zna spanski pa nek nam kaze sta je rekao.

L-Train je napisao/la: -
Znam samo portugalski

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Patnja je ovo što trenutno radi Novak. Nema potrebe da uništava ugled, vakat je za penziju. Nije više bitan faktor u tenisu i samo će da tone dublje i dublje. On trenutno rutinski gubi mečeve, bez ikakve šanse da išta napravi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nema veze,gazi Djumhur do finala 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Nakon sto je Dopingas uhvacen Novax iz straha smanjio sa nedozvoljenim sredstvima. 

- superFrankie
- Kontakt:
Stvarno ogroman pad Noleta nakon Olimpijskih igara
trebao je tada jednostavno ištekati kabl i odjahati u suton …
ali ne ide to tako, on je fanatik kome je ekstremno bitno da ga slave i hvale, neće taj popustiti dok ne prestigne court i skupi 100 turnira …ili dok se ne sruši. vidjećemo šta će se od toga prvo desiti. mislim da mu je wimbledon najveća šansa, ako je uopšte i ima
ali ne ide to tako, on je fanatik kome je ekstremno bitno da ga slave i hvale, neće taj popustiti dok ne prestigne court i skupi 100 turnira …ili dok se ne sruši. vidjećemo šta će se od toga prvo desiti. mislim da mu je wimbledon najveća šansa, ako je uopšte i ima
Ma tesko i Wimbledon, tamo ga je Carlos vec dva puta odpuhao sa terena. Zdrav Carlos i odmorni Sinner su favoriti na iducim turnirima.jestamaji je napisao/la: ↑27 apr 2025, 11:49trebao je tada jednostavno ištekati kabl i odjahati u suton …
Shvatio je Novak da je kraj blizu, sto se vidi i na njegovoj izjavi nakon meca. Kraj jos jedne ere je blizu
evo otkazao je i rim … možda mu dođe u vušugla mada nevjerujem
Otkazan Rim (u njegovom slučaju) znači vrlo vjerovatno da neće igrati RG.
All in na Wimbledon se čini.
All in na Wimbledon se čini.
Ma to je previse odmora. Ja bi rekao da njemu treba meceva ako misli da nadje igru. Pa svakako ispada u prvim rundama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.