AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: AC Milan
cestitke, ovo veceras je licilo na pravi Milan...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- francobaresi
- Kontakt:
Sad ovu igru iz LP-a prenijeti na travnjake Serie A.
I večeras se vidjelo da ova ekipa ima kuveta, i da može. Ali u ligaškim utakmicama nešto opasno ne štima.
I večeras se vidjelo da ova ekipa ima kuveta, i da može. Ali u ligaškim utakmicama nešto opasno ne štima.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo Milan,to se od vas trazi i u Seriji A.
Nadam se da ce nam ovo podici motiv i zelju za igrom.
Forza Milan!!
Nadam se da ce nam ovo podici motiv i zelju za igrom.
Forza Milan!!
hvala druze puno.... napokon da proradimo kako trebaContentissimo je napisao/la:cestitke, ovo veceras je licilo na pravi Milan...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
The Sky Italia viewers voted Kakà as the Man of the Match.
Očekivano.
A kad se sjetim ciničnih komentara nakon što se Kaka vratio. Ne znam kako su ljudi mogli sumnjati u kvalitet ovakve igračine.
Očekivano.
A kad se sjetim ciničnih komentara nakon što se Kaka vratio. Ne znam kako su ljudi mogli sumnjati u kvalitet ovakve igračine.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mislim da samo postoje igraci koji kvare harmoniju u ekipi, a pod tim igracima mislim na Muntarija i Matrija. Jedan konstantno tusi i usporava igru, a drugi ima minimalno hemije sa suigracima da je to tuzno gledati. Uvijek je na krivom mjestu, lopta na jednu, on na drugu stranu. Jednostavno-ne funkcioniraju u zajednici.
Hvala bogu pa se Saravi vraca, on ce uveliko ubrzati igru, a usput i izbaciti jednog panja. On i Balotelli u formi je velika stvar, pogotovo sa raspolozenim Kakom iza ledja.
Hvala bogu pa se Saravi vraca, on ce uveliko ubrzati igru, a usput i izbaciti jednog panja. On i Balotelli u formi je velika stvar, pogotovo sa raspolozenim Kakom iza ledja.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da ovako igramo u seriji A , bili bi u top3. Ovako se borimo za opstanak.

Sloboda Tuzla !!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Allegi je poput Fidela Castra. Ovaj je prezivio 5553 puta atentat, Allegri isto toliko puta otkaz. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Milan ima dva lica, dok u CL pružaju dobre partije u ligi se ne mogu sastaviti sa loptom.Zadnje kolo meč odluke sa Ajaxom mislim da ne bi trebalo biti problema al' opet kad je u pitanju Milan čovjek nikad nije siguran. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- _forzamilan_
- Kontakt:
Da neće ko i 2007. biti, u Seriji a patnja dok u CL-u lagano Atena i finale protiv Livpoola i legenda Inzaghi 
Kaka respect. 2007. deja vu. Tada se pričalo da je prešao nekih 60m za nešto sitno sekundi evo ga i sad ko momak
EDIT: poginu navijač Ajaxa protiv kojeg se igra odlučujuća utakmica.. Neka mu je laka zemlja
Kaka respect. 2007. deja vu. Tada se pričalo da je prešao nekih 60m za nešto sitno sekundi evo ga i sad ko momak
EDIT: poginu navijač Ajaxa protiv kojeg se igra odlučujuća utakmica.. Neka mu je laka zemlja
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Steta Bgmi za navijaca,slavis gol,padnes sa tribine i pogines
Odat mu pocast na San Siru u zadnjem kolu.
Jedva cekam klip Tiziana Crudelija
EDIT:
[youtube][/youtube]
Jedva cekam klip Tiziana Crudelija
EDIT:
[youtube][/youtube]
Forma je trenutna klasa je vjecna Rickyyyyyyyyyyyy
,hvala Bogu pa se nisu pojedinci sa ovog foruma pitali oko njegovog povratka GRANDE RICKYYYYYYY!!!!!
@LegendKiller +1
Zasto bi omladinci i jako talentovani igraci skupljali dragocjeno iskustvo i razvijali se dalje,nema potrebe daj ovih panjeva.........ali eto nadajmo se da ce doci neko novi na klupu koji ce izbrusiti ove momke u prave igrace jer sigurno imaju potencijal da to postanu.
@LegendKiller +1
Zasto bi omladinci i jako talentovani igraci skupljali dragocjeno iskustvo i razvijali se dalje,nema potrebe daj ovih panjeva.........ali eto nadajmo se da ce doci neko novi na klupu koji ce izbrusiti ove momke u prave igrace jer sigurno imaju potencijal da to postanu.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 26 nov 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
kako je lijepo vidjeti naseg goldena boya da je sve bolji i bolji, ako ce nas iko dignuti iz pepala to ce biti on....nadamo se da su ovi neki znaci da idu bolji dani za nas sa sto manje nerviranja 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako su ih pocijepali, lagano. Nisam se pokajao što sam gledao tu utakmicu umjesto ove na federalnoj. Znao sam da će Napoli izgubiti. Jbg i njih mi je žao, jer ispadoše, a zaslužuju prolaz dalje.
Standing ovation za Kaku večeras, momenat za pamćenje.
Standing ovation za Kaku večeras, momenat za pamćenje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Contentissimo je napisao/la:cestitke, ovo veceras je licilo na pravi Milan...
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Veceras smo igrali u toj famoznoj formaciji "bozicno drvo" i moze se reci da je bilo poprilicno uspjesno. Ustvari, ne znam da li je do toga ili neceg drugog, ali vrijedilo bi pokusavati dalje sa ovim. Cisto eksperimentalno.
To bi nekako ovako od januara izgledalo:
honda-de jong-monto
kaka-faraon
balo
Doduse, ne znam kako bi se pojedinci snasli u nekim ulogama i kako bi to uopste izgledalo, po meni bi nam najbolje lezala 4231, ali bi bilo kakva promjena dobro dosla.
To bi nekako ovako od januara izgledalo:
honda-de jong-monto
kaka-faraon
balo
Doduse, ne znam kako bi se pojedinci snasli u nekim ulogama i kako bi to uopste izgledalo, po meni bi nam najbolje lezala 4231, ali bi bilo kakva promjena dobro dosla.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Drago mi je sto ste dobili, al ostaje ona ubleha na klupi
cestitam na pobjedi 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ma ubleha svakako ostaje tako da se tu više nema čemu nadati nego da napokon dignu formu i u prvnenstvu. On ostaje do kraja sezone a onda vjerovatno dolazi Sedorf.
Il Club più titolato al mondo!
Ništa, valja se pomiriti s činjenicom da će Allegri ostati na klupi. Svaka čast momcima na pobjedi, nisam očekivao da će Celtic biti doslovno isprašen. Ipak, igra i dalje ima mnogo nedostataka, koje ublehaš neće moći ispraviti za svoga mandata.
hehe znaci druze pomirio si se sa cinjenicom da allgri ostaje najmanje do ljeta, a kad se ne posvadjasmo oko njegamuxa je napisao/la:Ma ubleha svakako ostaje tako da se tu više nema čemu nadati nego da napokon dignu formu i u prvnenstvu. On ostaje do kraja sezone a onda vjerovatno dolazi Sedorf.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.