U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ima on viška godinu za juniora.
Pretprošle godine je na dobrom putu bio. Prošle godine je bio zapostavljen.
Pretprošle godine je na dobrom putu bio. Prošle godine je bio zapostavljen.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 07 sep 2020, 20:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Teško će on u prvi tim AEK-a.
Rezerva je bio u Dinamu U19 youth league, rezerva je bio u Dinamu II.
Ne vidim kako bi upao u njihov prvi tim? Ok, možda će trenirat sa seniorima.
Pa potpisat ce za prvi tim a la Sabanadzovic, ali koliko ce igrati i sta vec je druga stvar.
@igrajlopte 🐦
Ma ide ko slobodan igrač...ok, neka ga i nek mu je sretno. možda ga i krene.
Protiv Velsa je najveće razočarenje bio Beganović. Po njegovoj strani je igrao fudbaler kojeg Velšani smatraju najopasnijim u U21 i nikako ga nije mogao čuvati, prolazio ga je sa lakoćom i stvarao prilike. Taj fudbaler igra za Everton U23 i ima jedan nastup za prvi tim. Od kapitena Slobode sa 63 nastupa u Premijer ligi sam očekivao da bude među najboljim, a ne među najgorim na terenu.
Beganovic jeste obecavao ali novi ugovor i kapitenska traka Slobode ga je unistila. On je morao otici kad se digla hajka oko njega i bilo je klubova koji su ga zeljeli. Al hajd nije ni prvi koji ce na kraju napraviti solidnu karijeru finansijski ali da nece biti kalibar za repku.
@igrajlopte 🐦
Tarik Ibrahimagic dobio priliku za Odense protiv Midtjyllanda u zadnjoj prijateljskoj utakmici prije pocetka nove sezone u Danskoj. 19 godina, i clan Danske u19, tako da mislim da ce dobiti svoju priliku u novoj sezoni.
prenosi li iko danas?
Utakmicu nažalost neće prenositi nijedna TV kuća koja se nalazi u ponudi kablovskih operatera u BiH, te će se susret moći gledati samo na kanalu Sport 2 Ukrajina.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima ovde
Samo da ne igra Cavar i ja sretan.. Ne ide mi u glavu kako on moze igrati od prve minute, a Djokanovica ostavlja na klupi, koji je u top formi i igra svaku utakmicu u Sarajevu.
Najbolje staviti Salcina kao ofanzivnog veznog, krila Resic i Bradonjic, defanzivni vezni Djokanovic i Mustedanagic.
Najbolje staviti Salcina kao ofanzivnog veznog, krila Resic i Bradonjic, defanzivni vezni Djokanovic i Mustedanagic.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma kakav Mustedanagić, propalitet.Bordo23 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:05Samo da ne igra Cavar i ja sretan.. Ne ide mi u glavu kako on moze igrati od prve minute, a Djokanovica ostavlja na klupi, koji je u top formi i igra svaku utakmicu u Sarajevu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- PAULUS1234
- Kontakt:
Cavar je imao par dubinskih ekstra pasova ovu zadnju
Dijelimo misljenje, slabo igra u zadnje vrijeme, ali koga staviti umjesto njega? Pise se da Kovac zbog povrede nece igratiBazinga12345 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:18Ma kakav Mustedanagić, propalitet.Bordo23 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:05Samo da ne igra Cavar i ja sretan.. Ne ide mi u glavu kako on moze igrati od prve minute, a Djokanovica ostavlja na klupi, koji je u top formi i igra svaku utakmicu u Sarajevu.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Njemacka izjednacila sa igracem manje. Hajde svabe preokrenite ovo!
@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.