Nije bilo potrebe za tim
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Simon Rožman. Jelešković kondicioni, ne znam za ostatak stožera.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:29Zrinjski trener??? Znal se šta, baš neobićna situacij njih?
Kod nas su procvjetali igrači koji su dolazili iz Sarajeva, Nemanja, Todor, Vučina, Muminović, pa i Ramić. Nemanja nije direktno došao iz Sarajeva, ali je kod nas postao ikona. Valjda će i sa Simonom tako biti.
Zadnja izmjena: NJAZRI, dana/u 14 jun 2026, 18:04, ukupno mijenjano 3 puta.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jelešković dobar.NJAZRI je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:44Simon Rožman. Jelešković kondicioni, ne znam za ostatak stožera.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:29Zrinjski trener??? Znal se šta, baš neobićna situacij njih?
Kod nas su procvjetali igrači koji su dolazili iz Sarajeva, Todor, Vučina, Muminović, pa i Ramić. Valjda će i sa Simonom tako biti.
Rožman je dobar ako mu svlaćionica bude funkcionisala, ako se razjebu igrači međusobno i bude nekih klanova tu je donji, raspad sistema. Nema taj neki faktor, samo profesionalizam a to baš kod nas samo nije dovoljno.
Ono po ćemu ga ja pamtim jeste kad je rekao da će se nogomet igrati i nakon derbija i u Osjeku kad je rekao, nakon što su ga nakantali Dinamo, Rijeka i Hajduk "za nas tek sad prvenstvo poćinje"
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Neki dan je ubačen još 1 milion, zbog ne predviđenih troškova.Vanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:01Ja mislim da ce Jug kostati jedno 26 miliona KM...svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:51
Ministre - ovoj Zenickoj firmi treba izgleda još novca da se završi tribina
Te pare što si dao tom slasticaru prebaci ovoj Zenickoj firmi - oni imaju investitora šta ce njima budžetski novac KS
METROPOLA MORA IMAT MODERAN FUDBALSKO - NOGOMETNI STADION
Do sad je 12 atepenica kostalo 6,5 milki KM...![]()
![]()
![]()
![]()
Prvoligas Brazila sjetio se prijateljske utakmice protiv veliko Željezničara
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bolje da su vam poslali dva litra benzina da pokosite stadion, ako ostane još par dana onako trebat će vam kombajn.
Doktor za retardaciju.
Kone, ne morate vi ni dovoditi trenera, zamolicemo Zekica, kad ima par slobodnih sati da bar dva puta sedmicno odrzi neki trening...

Duska sta da pratimo sad, sta se desava
Šta rade ljudi u Želji...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Vala drug, volim se zezati, malo zahebavati, nemam nista protiv ni kad uzvratite, to je vazda ono bilo nase medjusobno, ali na sta vi naletistete, ni sam se ne mogi nacuditi...
Ne znam ni kako cete se iscupati, jer ovog fudbal ocigledno ne zanima, cini mi se da mu je cilj bio da stadion, sa onom platformom iz USA renta...
Kako bolan Nodi reko od koncerata sve ide u kamp, kosarkaski klub, rukometaski klub, zapad hoteli pomocni tereniVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:22Vala drug, volim se zezati, malo zahebavati, nemam nista protiv ni kad uzvratite, to je vazda ono bilo nase medjusobno, ali na sta vi naletistete, ni sam se ne mogi nacuditi...
Ne znam ni kako cete se iscupati, jer ovog fudbal ocigledno ne zanima, cini mi se da mu je cilj bio da stadion, sa onom platformom iz USA renta...
Ma NoDi je neozbiljan forumas, on pise snove na forumu...bvsic je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:24Kako bolan Nodi reko od koncerata sve ide u kamp, kosarkaski klub, rukometaski klub, zapad hoteli pomocni tereniVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 21:22Vala drug, volim se zezati, malo zahebavati, nemam nista protiv ni kad uzvratite, to je vazda ono bilo nase medjusobno, ali na sta vi naletistete, ni sam se ne mogi nacuditi...
Jasta nego zvanicna, tu pise President licno i osobno a zvanicnu vodi senat ali senatori trenutno rade od kuce
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ma drug, sve dok imaju pomocni kakav imaju ovo ce im se desavat. To je njihov najveci teret. Da imaju postene ljude u Upravi, prodaju pomocni, od tih para naprave negdje trening kamp i srede prostore na istoku i sjever, oni bi prodisali. Ovako ce ih samo probat izradit, ko god da im dodje, samo da im uzmu pomocni. Pogan smo mi narod.
since 1973
- Threeplanetrees
Najveći kancer Želje su botovi kao onaj degenerik što je pisao za holanđane. Kaže zabijao za U-21 PSV vidio na transfermarktu pa ih u crno zaviše. Sa drugog profila Hazre botovao za onog malog iz Austrije što ne zna hodati. Lik već dvije godine spinuje masu umjesto da mu neko J**+ majku zbog toga. Da su se prije otvarale oči šta se radi možda se ne bi doveli do ovoga. Mada više mislim da šupljiraju sastavit će oni solidnu ekipu samo što će se još više zavaliti. Do kada će tako moći samo je pitanje
Priča se po brijačnicama da je SD Marić dig'o sidro 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
.png)