Premijer liga BiH - aktuelno

blap
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la blap » 15 jun 2026, 06:44

Mi smo tvoja brana... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Brana inteligenciji. :lolno:
AMAR OSIM

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 jun 2026, 07:34

SamLake je napisao/la:
15 jun 2026, 01:19
Vanja8 je napisao/la:
14 jun 2026, 21:22
SamLake je napisao/la:
14 jun 2026, 21:00

A i nismo za bolje, Muharema mi. Kakav putujući cirkus NE PISMENOG facebook usera.
Vala drug, volim se zezati, malo zahebavati, nemam nista protiv ni kad uzvratite, to je vazda ono bilo nase medjusobno, ali na sta vi naletistete, ni sam se ne mogi nacuditi...
Ne znam ni kako cete se iscupati, jer ovog fudbal ocigledno ne zanima, cini mi se da mu je cilj bio da stadion, sa onom platformom iz USA renta...
Svašta je moguće, možda baš i to što spominješ, evo demantovao je za direkora, ako uopšta zna za koga ga pitaju. Možda na Dinu Pekića misli. Mene je strah kada bude odlazio i lupi cifru da smo mu dužni 9 miliona recimo, ko može garantovati da nismo, ili da jesmo. Ko vodi bilo kakvu evidenciju. Ukratko ozbiljan užas.
Ko zna drug, mozda se to na kraju i izdobri...

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 jun 2026, 08:14

Pitari vazda pišu kad je loše u želji, a nikad kad mu je dobro. Piččke Pitarske

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 15 jun 2026, 09:02

MostarskiSin je napisao/la:
15 jun 2026, 00:34
Velez je dobio 2 zvanicne ponude za Karica prosle sedmice. Jedna je iz Holandije, a druga je, vjerovali ili ne, stigla sa Grbavice i iznosi 250.000€. Odakle pare? Garant Mirvic planira da ga preproda i namakne Zelji laksih para.
Kakvih 250.000€ i da ide bilo gdje u BiH... Vani moze, ali za 400-500.000€... ili neka brani kod nas do kraja ugovora...

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 15 jun 2026, 09:08

Vanja8 je napisao/la:
14 jun 2026, 16:54
svrakino1921 je napisao/la:
14 jun 2026, 16:34
Velež sutra pali motore: Glavni dio priprema za Rođene u Sarajevu

Nakon uspješne sezone i ostvarenog plasmana na evropsku scenu, pred Fudbalskim klubom Velež nalazi se novo poglavlje i novi izazovi.

Rođeni će u ponedjeljak zvanično započeti pripreme za sezonu 2026/27, a trening je zakazan za 17 sati na stadionu Rođeni.

Period odmora polako ostaje iza igrača i stručnog štaba, a fokus se sada u potpunosti usmjerava prema onome što slijedi u narednim mjesecima.

Pred ekipom je zahtjevno ljeto tokom kojeg će se raditi na fizičkoj spremi, taktičkom uigravanju i stvaranju ekipe koja će biti spremna odgovoriti svim izazovima domaćih i evropskih takmičenja.

Mostar će biti domaćin priprema samo tokom prva dva dana, nakon čega ekspedicija našeg tima 17. juna putuje u Sarajevo, odnosno na Ilidžu, gdje će boraviti do 27. juna.

Upravo će glavni dio priprema biti odrađen u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, gdje će stručni štab imati idealne uslove za rad i podizanje forme ekipe pred početak nove sezone.

Kao i svakog ljeta, očekuju se određene promjene u igračkom kadru.

Šef stručnog štaba Rođenih Ibro Rahimić zajedno sa svojim pomoćnicima intenzivno radi na formiranju ekipe za narednu sezonu pa će u narednim sedmicama biti poznato više informacija o eventualnim odlascima, ali i dolascima novih igrača koji bi trebali pojačati konkurenciju u timu.

Kada su u pitanju prijateljske utakmice, za sada su potvrđena dva kvalitetna testa.

Posljednjeg dana boravka na Ilidži, 27. juna, Rođeni će odmjeriti snage sa ekipom Sarajeva, što će biti odlična prilika za provjeru trenutne forme i stepena uigranosti.

Generalna proba pred početak nove sezone zakazana je za 4. juli, kada će protivnik Rođenim biti ekipa Širokog Brijega.

Posebnu draž predstojećim pripremama daje činjenica da će Velež ovog ljeta ponovo predstavljati našu zemlju na evropskoj sceni.

Navijači s velikim nestrpljenjem očekuju evropske utakmice, a već u utorak Rođeni će saznati ime protivnika u prvom pretkolu UEFA Konferencijske lige.

Prva utakmica na rasporedu je 9. jula, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije.

😭🤣😭😭😭😭🤣🤣😭😭

Ovi nemaju ni za kifle
Jel i ovi u poljoprivredno dobro KS -GRATIS - Neka naredio - jadne naše krave KS

slika

slika
Je li ovo Sanin u kapi... :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bira pojacanja za Selju :roll:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rule_hz i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []