FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Moj Husrefe dabogda ti Hebibovic i Krste donosili rucak pa svaki put promasili adresu gdje stanujes. Ebali te oni neznam gdje su toliki kredit zaradili

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- HzHercegovac
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Neka, i treba nam. Krećeš sa jedim desnim bekom kojeg stavljaš na klupu u prvoj utakmici. Krećeš sa jednim stoperom koji odma propušta drugu utakmicu radi prehlade. Krećeš sa jednim lijevim bekom koji odma drugu utakmicu propušta radi prehlade. Krilo stavljaš na beka. Zadnjeg veznog stavljaš na stopera i koji drugu utakmicu dobija crveni karton i koji će odma propustiti 2-3 naredne utakmice. Opet na silu stavljaš Velkoskog na krilo koji na toj poziciji ne može doprinijeti igri, a kako igra, nijedna pozicija mu ne odgovara. Imaš jednog napadača, dovedeš još jednog kojeg već drugu utakmicu nema ni na klupi.
Od minus šest odnosno minus pet bodova u odnosu na prvog i drugog, nakon samo dvije utakmice spao si na četvrtu poziciju sa zaostatkom od jedanaest, deset i šest bodova u odnosu na prvog, drugog i trećeg.
Sezona izgubljena, do kraja se možemo samo još više i više sramotit, naravno, tjerat će se treneri i igrači, uprava će se biti prozvana malo i to je to i opet sljedeće sezone će biti ista priča i ponovo sramoćenje i borba za evropu.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!
Od minus šest odnosno minus pet bodova u odnosu na prvog i drugog, nakon samo dvije utakmice spao si na četvrtu poziciju sa zaostatkom od jedanaest, deset i šest bodova u odnosu na prvog, drugog i trećeg.
Sezona izgubljena, do kraja se možemo samo još više i više sramotit, naravno, tjerat će se treneri i igrači, uprava će se biti prozvana malo i to je to i opet sljedeće sezone će biti ista priča i ponovo sramoćenje i borba za evropu.
UPRAVA NAPOLJE!!!!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- muhamedhulk
- Kontakt:
napredak. bod.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
"Ovo je maksimum što smo mogli izvući. I bod nam je prevelik i na kraju možemo biti zadovoljni jer se Radnik dobro snašao", poručio je Husref Musemić.
Husfer zadovoljan - ja zadovoljan.
Husfer zadovoljan - ja zadovoljan.
FK Sarajevo
Diskonekcija na duzi period, ne mogu ja vise....
Gdje ste ratnici u usta vas yebem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
bordobijeli
- Kontakt:
ko je uopste uprava ?? volim Husrefa al me razocarao u ove dvije utakmice nikakvog plana nista ,katastrofa . recimo prosle godine s Čalom smo puno bolje igrali bilo je kikseva i promasaja al bolje smo izgledali .BordoSarajevo je napisao/la:E sad će opet Husfer biti glavni krivac. Jest krivac i on, naravno, pravi iste greške kao i prethodnici ali ovaj put tjerat treba upravu, treba im yebat svima mater redom, od prvog do zadnjeg pa tek onda mjenjati trenere i igrače!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Faruk Ihtijarević, Sabrina, Hujić, Elvir, Valentin...bordobijeli je napisao/la:ko je uopste uprava ?? volim Husrefa al me razocarao u ove dvije utakmice nikakvog plana nista ,katastrofa . recimo prosle godine s Čalom smo puno bolje igrali bilo je kikseva i promasaja al bolje smo izgledali .BordoSarajevo je napisao/la:E sad će opet Husfer biti glavni krivac. Jest krivac i on, naravno, pravi iste greške kao i prethodnici ali ovaj put tjerat treba upravu, treba im yebat svima mater redom, od prvog do zadnjeg pa tek onda mjenjati trenere i igrače!
Da hoće doć AlfredNobel da naproji jedno 7-8 naših igrača koji su najbolji u ligi
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 25 feb 2018, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
-
ajdohordas
- Kontakt:
Koliko su igraci krivi toliko je i Husref kriv. J*** vam mater više, i bezidejnu igru i izmišljanje pozicija i kiks i sve !
SARAJ'VO SE VOLI I.KAD GUBI I KAD VODI!!!
Zayebavam se mrs
Zayebavam se mrs
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- LegendKiller
- Kontakt:
I ovaj me Husref počeo nervirati sa vadionama bolestan ovaj bolestan onaj, pa zašto igra ako je bolestan, nije mesi da nema zamjene. Sarić lafo bolestan a igra bez unutrašnje majice i rukavica.
Težak teren, a u prošlom kolu po normalnom terenu ista igra bila. Kako mrzim ove trenere koji za sve loše uvijek nađu neki vanjski faktor krivice, nikada nije do njih.
Težak teren, a u prošlom kolu po normalnom terenu ista igra bila. Kako mrzim ove trenere koji za sve loše uvijek nađu neki vanjski faktor krivice, nikada nije do njih.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Cala amater? Sta je onda Husref? Sa njim idemo prema nazad, dok smo prosle sezone bili u igri za dva trofeja do kraja (automatski europa osigurana). Morao sam.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Sta vam je,imal iko ista normalnije da napise,
Ne kontam bolide koji dodju na forum da napisu"J*** vam mater svima",ili da sami po sebi pljuju i da sami sebe podjebaju.
Napisite misljenje jbt,a ne samo **** ovo **** ono i "naprijed divevi"

Ko da sam na prepucavanjima u p.m.
Ne kontam bolide koji dodju na forum da napisu"J*** vam mater svima",ili da sami po sebi pljuju i da sami sebe podjebaju.
Napisite misljenje jbt,a ne samo **** ovo **** ono i "naprijed divevi"
Ko da sam na prepucavanjima u p.m.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mi smo tragikomedija od mentaliteta, od 7og do 15og kola med i mlijeko, uprava se nije spominjala, isto kao što će se prestati spominjati nakon 3-4 dobra rezultata. Shvatam zaista da trebamo samo sebe gledati, ali komparacije radi, konkurenti ovakve utakmice pobjeđuju i u gorim izdanjima. Yebeš ga, nemaju Hebiba. Više nemam živaca ni da se nerviram...BordoSarajevo je napisao/la:E sad će opet Husfer biti glavni krivac. Jest krivac i on, naravno, pravi iste greške kao i prethodnici ali ovaj put tjerat treba upravu, treba im yebat svima mater redom, od prvog do zadnjeg pa tek onda mjenjati trenere i igrače!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
"Ovo je maksimum što smo mogli izvući. I bod nam je prevelik i na kraju možemo biti zadovoljni jer se Radnik dobro snašao", rekao je Musemić, te dodao:
"U sljedećem kolu idemo u Krupu. Čeka nas teška utakmica, ali moramo se nositi s tim iako imamo problema sa igračkim kadrom. Ne ide nam u prilog ni ovaj crveni karton Adukora".
1.Zasto se evo vec drugu utakmicu protivnik bolje snalazi vec mi i gdje je nestala igra iz prvog dijela sezone i sa priprema?
2.Ko je kriv Husrefe sto imamo problema sa igrackim kadrom? Ko je kriv za to sto je i onako slaba odbrana dodatno oslabljena odlascima nekoliko igraca,a adekvatne zamjene nisu dovedene?
3.Ko je kriv sto nemamo bekove,ko je kriv sto nam krila igraju bekove,a vezni stopere?
4.Ko je kriv sto nijedno 'pojacanje' nije opravdalo taj epitet?
5.Cime su pojedinci zasluzili stalno mjesto u prvih 11,unatoc tome sto je jasno da to ne zasluzuju i ne opravdavaju?
Itd.,ima jos toga za pitati,ali evo ja bi ga samo ovo pitao nakon ove izjave.
"U sljedećem kolu idemo u Krupu. Čeka nas teška utakmica, ali moramo se nositi s tim iako imamo problema sa igračkim kadrom. Ne ide nam u prilog ni ovaj crveni karton Adukora".
1.Zasto se evo vec drugu utakmicu protivnik bolje snalazi vec mi i gdje je nestala igra iz prvog dijela sezone i sa priprema?
2.Ko je kriv Husrefe sto imamo problema sa igrackim kadrom? Ko je kriv za to sto je i onako slaba odbrana dodatno oslabljena odlascima nekoliko igraca,a adekvatne zamjene nisu dovedene?
3.Ko je kriv sto nemamo bekove,ko je kriv sto nam krila igraju bekove,a vezni stopere?
4.Ko je kriv sto nijedno 'pojacanje' nije opravdalo taj epitet?
5.Cime su pojedinci zasluzili stalno mjesto u prvih 11,unatoc tome sto je jasno da to ne zasluzuju i ne opravdavaju?
Itd.,ima jos toga za pitati,ali evo ja bi ga samo ovo pitao nakon ove izjave.
hus jebote djanker makedoski stoti igra kakovas nije sramota **** sunce obolijo sam odvas hem me komsije zajebaju pitaju jesamli nalozijo -12 kazu dobroje pasu blagi jos ivi nemoze te radnik pobijedit jeli dotoga doslo husrefe odlezacu vas aldinami rekosam necu pisat alsam doso daim J*** majku odlazi te svi iti amidza strinu tijebem usta fujjjj
menstrual
Halo psihijatrijaaaa haloooo ovdje opet jaaa 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Igraci su amateri i nisu oni krivi sto ne znaju. Husrefova jedina krivica je to sto se uhvatio corava posla, sa ovim uhljupima iz uprave i na taj nacim im spasio guzzice.ajdohordas je napisao/la:Koliko su igraci krivi toliko je i Husref kriv. **** vam mater više, i bezidejnu igru i izmišljanje pozicija i kiks i sve !
Mozemo mi jos deset trenera promjeniti, ali sve ce na kraju isto biti.
Doslo je vrijeme da se druge srvari mijenjaju.
Ovo postaje sve gore i gore.
-
bordobijeli
- Kontakt:
isto su bili Dino,Edis,Hurtic pa dosli sabrina,faruk ,valentin pa ce ih opet promjenit doci ce Refija, Zijo ,Mirso i sta smo dobili . ispricana prica 100 puta problem je funkcionisanje kluba a za ova dva poraza iskljucivi krivci Husref i igraci .BordoSarajevo je napisao/la:Faruk Ihtijarević, Sabrina, Hujić, Elvir, Valentin...bordobijeli je napisao/la:ko je uopste uprava ?? volim Husrefa al me razocarao u ove dvije utakmice nikakvog plana nista ,katastrofa . recimo prosle godine s Čalom smo puno bolje igrali bilo je kikseva i promasaja al bolje smo izgledali .BordoSarajevo je napisao/la:E sad će opet Husfer biti glavni krivac. Jest krivac i on, naravno, pravi iste greške kao i prethodnici ali ovaj put tjerat treba upravu, treba im yebat svima mater redom, od prvog do zadnjeg pa tek onda mjenjati trenere i igrače!
Da hoće doć AlfredNobel da naproji jedno 7-8 naših igrača koji su najbolji u ligi