Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ja prvi nemam ništa protiv dječurlije ako su talentirana i pametna, recimo meni je srce bilo ko Jupiter kad sam gledao kako Chambo izdominira Milan, kako je sam Jack Wilshere držao konce protiv Xavija, Inieste i Buskeca, izdominiro ih, takodjer veliki je užitak bio gledati Vojčeka kako pravi odbrane kojih se i Casillas može postidjet, fino je bilo gledati Thea kako sa 17 godina kara Chelsea u finalu kojeg smo doduše izgubili.
ALI, pogledajte samo naše ekipe pod vodstvom Wengera koje su uzele titule i pogledajte im prosjek godina. Tu djeteta skoro nije bilo u prvih jedanaest. Sa djecom se titula ne može osvojiti.
ALI, pogledajte samo naše ekipe pod vodstvom Wengera koje su uzele titule i pogledajte im prosjek godina. Tu djeteta skoro nije bilo u prvih jedanaest. Sa djecom se titula ne može osvojiti.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
To je to, Santi je naš. Robine sada možeš i da ideš, ko te yebe, nismo mi ambiciozni ali zato novci Arapa i Amerikanaca jesu.
http://www1.skysports.com/football/news/11670/7954704/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmoooooooooo

http://www1.skysports.com/football/news/11670/7954704/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajmoooooooooo
Prema pisanju uglednog Sky Sportsa Arsenal je postigao dogovor sa Malagom oko transfera Santi Cazorle. Očekuje se da će ovaj sjajni Španjolac potpisati u idućih 48 sati za Topnike čim završi medicinski pregled.
ovoo mi mLogo svidjaa
i evo citam ovo za Persijaa ode u Juventus..Nek nam daju nekih 30 miliona i mi sebi fino kupimo Sakha i onda smo zaraaa
ovoo mi mLogo svidjaa

i evo citam ovo za Persijaa ode u Juventus..Nek nam daju nekih 30 miliona i mi sebi fino kupimo Sakha i onda smo zaraaa

- frankqqqqq
- Kontakt:
DERIIIIIIIIIIIIIIIIII
CAZORLA<3
CAZORLA<3
Cazorla je beton i svaka cast Gunerri. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
sad jos Sakho ,Mvilla ,Milo (kako već onaj arnelinhov
) ili Capoue i to je to

miger_man je napisao/la:Prema pisanju uglednog Sky Sportsa Arsenal je postigao dogovor sa Malagom oko transfera Santi Cazorle. Očekuje se da će ovaj sjajni Španjolac potpisati u idućih 48 sati za Topnike čim završi medicinski pregled.
ovoo mi mLogo svidjaa![]()

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
http://www1.skysports.com/football/news ... d-Wilshere" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo da nam se on vrati, ostalo bi bilo mnogo lakse
Samo da nam se on vrati, ostalo bi bilo mnogo lakse

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Marsal
- Kontakt:
Jena.neo je napisao/la:miger_man je napisao/la:Prema pisanju uglednog Sky Sportsa Arsenal je postigao dogovor sa Malagom oko transfera Santi Cazorle. Očekuje se da će ovaj sjajni Španjolac potpisati u idućih 48 sati za Topnike čim završi medicinski pregled.
ovoo mi mLogo svidjaa![]()
i evo citam ovo za Persijaa ode u Juventus..Nek nam daju nekih 30 miliona i mi sebi fino kupimo Sakha i onda smo zaraaamaraka ?
Sto je AW poludio sa parama ali cisto sumljam da ce jos dovesti igraca mozda jos M'Villa i to je to moje misljenje.Rosicky je napisao/la:sad jos Sakho ,Mvilla ,Milo (kako već onaj arnelinhov) ili Capoue i to je to
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- Marsal
- Kontakt:
M'Villa i da niko osim Persija ne ode i to je najbolji prijelazni rok u zadnjih 7-8 godina za Arsenal.RedDevilS je napisao/la:Sto je AW poludio sa parama ali cisto sumljam da ce jos dovesti igraca mozda jos M'Villa i to je to moje misljenje.Rosicky je napisao/la:sad jos Sakho ,Mvilla ,Milo (kako već onaj arnelinhov) ili Capoue i to je to
Također ali od prodaje RVP-a i Chamacka koja je sve izgledanija dobili bi nekih 30 M a ni jedan od ovih igrca nebi trebao biti skuplji od 12,13MRedDevilS je napisao/la:Sto je AW poludio sa parama ali cisto sumljam da ce jos dovesti igraca mozda jos M'Villa i to je to moje misljenje.Rosicky je napisao/la:sad jos Sakho ,Mvilla ,Milo (kako već onaj arnelinhov) ili Capoue i to je to
Možda vam ova pojačanja pomognu da ne primate u prosjeku 2 gola i to još od ekipe koja se zove Kuhinja.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Marsal
- Kontakt:
Možda.Henderson je napisao/la:Možda vam ova pojačanja pomognu da ne primate u prosjeku 2 gola i to još od ekipe koja se zove Kuhinja.
Možda i vama Joe Allen, Ramirez i slični igrači pomognu da osigurate LP.
Možda.
Marsal je napisao/la:Možda.Henderson je napisao/la:Možda vam ova pojačanja pomognu da ne primate u prosjeku 2 gola i to još od ekipe koja se zove Kuhinja.
Možda i vama Joe Allen, Ramirez i slični igrači pomognu da osigurate LP.
Možda.
Možda vi sa svojim PojačaNJEM osigurate da ne budite jačine swansea i wba,mozda
Gunneri pustite vi redse sto bezveze trolaju, vi ce te uglavnom zavrsiti bolje od njih na tabeli i puno srece pred pocetak EPL. 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Kevin Love @kevinlove
Heard #arsenal might be looking for a new striker...the next RVP? http://instagr.am/p/NyX6X8M95t/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kevin Love je fan Arsenala
Heard #arsenal might be looking for a new striker...the next RVP? http://instagr.am/p/NyX6X8M95t/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kevin Love je fan Arsenala

Rizo jes vidio šta je dobar dil?, uzeše ljudi Kazorlicu za 17.5m a vi platite i duplo više za raznorazne flopove , pa gdje su im oči bileHenderson je napisao/la:Možda vam ova pojačanja pomognu da ne primate u prosjeku 2 gola i to još od ekipe koja se zove Kuhinja.

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Gledam sad tekmu iz 97-98, jednom od najboljih sezona Arsenala, protiv Leicestera, kad je Berkamp postigao hat-trick, kako je samo Arsenal bio jak tada, armirani beton, mada nekažem da je i sada slab
inace ta tekma je zavrsila 2-3 za Gunnerse, i slabo koji stariji navijac Arsenala je se nesjeća...

ne vjerujem da ce Chamakh, Park i van Persie otici, marokanac ce ostati kao treca opcija... u suprotnom smo prisiljeni kupiti jos jednog ovo ljeto
a to bi znacilo da smo kompletan napad izmjenili
Cazorla je odlican deal i mislim da ce unaprijediti igru. Nije bezveze u rosteru reprezentacije Španije. Dobro, nije se baš naigrao ali kad' znam da Arteta nema mjesta u tom timu, a koliko je prosle sezone uticao na igru ekipe mislim da ovaj transfer ne moze biti fula.
Do kraja prelaznog roka mislim da necemo odbranu pojacavati, AW ce cini mi se pored Vermalena, Kossa i Pera zadrzati jos i Djouroua i Bartleya, a na bekovskim pozicijama su Sagna, Jenkinson, Santos i Gibbs. Vjerovatno ce se Wenger osloniti desno na Koscielnya kao trecu opciju, a Verminatora na lijevoj.
U sredini jedino mozemo dovesti nekoga na DM-u, a za napad sam vec gore rekao.
Sve u svemu odlican je ovo prelazni rok. A i kad' realno sagledamo nismo previse ni potrosili.

Cazorla je odlican deal i mislim da ce unaprijediti igru. Nije bezveze u rosteru reprezentacije Španije. Dobro, nije se baš naigrao ali kad' znam da Arteta nema mjesta u tom timu, a koliko je prosle sezone uticao na igru ekipe mislim da ovaj transfer ne moze biti fula.
Do kraja prelaznog roka mislim da necemo odbranu pojacavati, AW ce cini mi se pored Vermalena, Kossa i Pera zadrzati jos i Djouroua i Bartleya, a na bekovskim pozicijama su Sagna, Jenkinson, Santos i Gibbs. Vjerovatno ce se Wenger osloniti desno na Koscielnya kao trecu opciju, a Verminatora na lijevoj.
U sredini jedino mozemo dovesti nekoga na DM-u, a za napad sam vec gore rekao.
Sve u svemu odlican je ovo prelazni rok. A i kad' realno sagledamo nismo previse ni potrosili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.