U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
Kako moze igrati opet Cavar i Muste a Djokanovic ne moze.
Opet nam igra stoper iz Osijek II, u prošlom ciklusu Radeljić a sad Barišić
Marić je brat onog preletača koji je igrao za BiH pa za Hrvatsku.

Gdje nam to igra kapiten? Koliko utakmica je odigrao ove godine za svoj klub?
Pa ovo je uzas.. ja ne znam po cemu se biraju igraci za prvih 11
Pa ovo je uzas.. ja ne znam po cemu se biraju igraci za prvih 11
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Biraju se po tome koliko utakmice imas za rep. dres i koliko si selekcija prosao. To ti ozbiljno govorim. A zbog toga naprimjer trenutno igraju ili bolje receno clanovi su U21 igraci poput Cavara i Mustedanagica. Pidro je tu takodjer iz nekog razloga od 1-2 godine unazad kada je bio hajpovan. Ove sezone pokazao veliku nulu. I tako dalje i tako dalje. Mozes za 2/3 ovi igraca jedno te isto navesti, zasto su tu. Ali zbog nekog kvaliteta ne bas.
Ponizavajuce i sramota je da nasa savez u x godina unazad nije doveo nijednog potencijalnog igraca iz dijaspore u U21 reprezentaciju. Pa makar on i flop bio na kraju a la Sead Hajrovic, ali barem da su nesto pokusali. Nop.
@igrajlopte 🐦
Doveli bi mozda oni,ali kad ovi iz dijaspore odmah hoce u A repku.Slucaj Omeragic.Realno momak nije trenutno kalibar za A reprezentaciju...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala na odgovoru!
Pidro je imao tezu povredu, pa zbog toga nije nikako u formi, polako se vraca.. ostalo stoji
Ma tu vlada lopovluk druze.. uopste se i ne trude za takve stvari.. a ima dosta kvalitetnih mladih igraca van BiH.
Pidro je imao tezu povredu, pa zbog toga nije nikako u formi, polako se vraca.. ostalo stoji
Ma tu vlada lopovluk druze.. uopste se i ne trude za takve stvari.. a ima dosta kvalitetnih mladih igraca van BiH.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Tri najbolja igrača koja su otputovala za Moldaviju su na klupi: Đokanović, Bradonjić i Hadžić.
- ASD
- Kontakt:
Koga dovesti, a da želi igrati za mladu repku?ReX je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:54Biraju se po tome koliko utakmice imas za rep. dres i koliko si selekcija prosao. To ti ozbiljno govorim. A zbog toga naprimjer trenutno igraju ili bolje receno clanovi su U21 igraci poput Cavara i Mustedanagica. Pidro je tu takodjer iz nekog razloga od 1-2 godine unazad kada je bio hajpovan. Ove sezone pokazao veliku nulu. I tako dalje i tako dalje. Mozes za 2/3 ovi igraca jedno te isto navesti, zasto su tu. Ali zbog nekog kvaliteta ne bas.
Ponizavajuce i sramota je da nasa savez u x godina unazad nije doveo nijednog potencijalnog igraca iz dijaspore u U21 reprezentaciju. Pa makar on i flop bio na kraju a la Sead Hajrovic, ali barem da su nesto pokusali. Nop.
Inače, jedan loš transfer se desio. Viktor Grbić iz kadeta Borca, u17 reprezentativac prešao u kadete FSV Frankfurta.
Nije loš igrač, ali ovaj transfer mi ima jedino logike ako momak nema fudbalskih ambicija.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 08 sep 2020, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je zadnji put bio neki kamp u regijama dijaspore? Mislim da se nije nikad ni pricalo sa dosta od tih igraca koji bi mogli igrati za nase mlade selekcije. Evo u Danskoj nastupa Tarik Ibrahimagic za Dansku u19, vjerujem da ga nije niko ikad kontaktirao. Tako i u drugim drzavama imas x igraca koja se ne prate. Nemamo strukture u Savezu za te stvari, a to bi trebalo ba bude osnovno. Onda dodas amatere od korumpiranih trenera i odma smo na gubitku.ReX je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:54Biraju se po tome koliko utakmice imas za rep. dres i koliko si selekcija prosao. To ti ozbiljno govorim. A zbog toga naprimjer trenutno igraju ili bolje receno clanovi su U21 igraci poput Cavara i Mustedanagica. Pidro je tu takodjer iz nekog razloga od 1-2 godine unazad kada je bio hajpovan. Ove sezone pokazao veliku nulu. I tako dalje i tako dalje. Mozes za 2/3 ovi igraca jedno te isto navesti, zasto su tu. Ali zbog nekog kvaliteta ne bas.
- ASD
- Kontakt:
Ma na tim kampovima se mahom škart okuplja iz nižih liga.
Za talente bi se trebalo znati. Tipa, vidiš da igra za kadete nekog normalnog kluba, kontaktirati ga, a ne ovako da dođe ko hoće.
Za talente bi se trebalo znati. Tipa, vidiš da igra za kadete nekog normalnog kluba, kontaktirati ga, a ne ovako da dođe ko hoće.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko zna i ko je zaduzen za ovo? Mi osnovno nemamo. Moras imati skauta koji je zaduzen za ova pitanja, full time covjek, ide prati, vrbuje.
Penal za Belgiju a vani bilo 

Njemačka gubi od Belgije, ne ide nam to nikako na mlin, doduše imamo igrati s Belgijom kući mada teško da ćemo doći do baraža. U Njemačkoj nemamo šta tražiti u Zenici su izdominirali u prvoj utakmici
Zadnja izmjena: 72220, dana/u 08 sep 2020, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
Belgija vodi protiv Njemacke ponovo i na dobrom putu da uzme tri boda. Sto bi znacilo de facto (ne bas ali..) kraj kvalifikacija za nas dio. Trebalo bi jedno veliko cudo da na kraju se dodje do drugog mijesta.
Nazalost ova Njemacka nije nista specijalno, puno je tu igraca iz Zweite. Bili su itekako zreli za uzimanje boda/bodova na Bilinom prosle godine ali Marinoviceva ultra defanzivno pichkasta taktika nas je kostala tada. Ni krivi ni duzni su odnijeli tri boda iz Zenice. Sve zahvaljujuci nasem bivsem magu na klupi.
Vise srece drugi ciklus I guess.
Zivjela menadzerska prcija zvana reprezentacija BiH (svi uzrasti)
Nazalost ova Njemacka nije nista specijalno, puno je tu igraca iz Zweite. Bili su itekako zreli za uzimanje boda/bodova na Bilinom prosle godine ali Marinoviceva ultra defanzivno pichkasta taktika nas je kostala tada. Ni krivi ni duzni su odnijeli tri boda iz Zenice. Sve zahvaljujuci nasem bivsem magu na klupi.
Vise srece drugi ciklus I guess.

Zivjela menadzerska prcija zvana reprezentacija BiH (svi uzrasti)

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 08 sep 2020, 17:20, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Ako danas dobijes utakmicu onda imas sve u svojim rukama.
mi smo beznadezno kriminalizirana zemlja...sve tri nacije po vertikali dirigiraju i plivaju u kriminalu, pokrivajuci jedni druge. glavonje znaju da bi trebali dobiti moldaviju i sa drugim timom, pa racunaju da u tim okolnostima njihovi prosvercani puleni nece biti ogoljeni kao skart roba....tako se nekad radilo i u A timu sa anelkom, tinkijem i mnogim drugima
navijam za moldaviju,da im se poseru u racunicu
navijam za moldaviju,da im se poseru u racunicu
- ASD
- Kontakt:
Pa valjda selektor i njegov stručni štab. Možda i skauting igrača.
Mada, ako ćeš iskreno, skautinga nema ni kod nas. Niko ne ide na tekme omladinskih liga.
Većinom se to ide tako što imaš te kampove i na osnovu toga krojiš spisak. Par ih otpada, par dodaješ itd.
Srbija je tri nivoa iznad nas.
Ja gledao meč naših kadeta protiv njihovih prijateljsku. Kod nas se igra, ali ima dosta njihovih fudbalskih radnika, fudbalskih menadžera i ostalih koji prate repku, a prijateljska je u pitanju.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 08 sep 2020, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Što će nam dva golmana na klupi?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 6 gostiju.