Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitao i lažni Mirvic da i njemu stave sankcije, kaže taman bi dobro došlo.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Znamo mi da se sve kao bumerang vraca, jos niste iskihali sve kupljene trofeje. Plavi degenuSamLake je napisao/la: ↑16 jun 2026, 17:32I jedni i drugi posvetili sezonu ismiajvanju Željezničara umjesto da se bave svojim klubovima. Rezultat pijačarima pobjeglo sve što je vrijedno iz ekipe, pripreme u mrskom šeher Sarajevu dok krezubi ibro nacionalista poput kera u kafićima čeka igrače nižih liga.Ne pomaže ni neka više.
95% profila manjeg sarajevskog kluba se raduje svakom problemu u želji, kojih ima pun **** a zaboravlja brigu o sebi.
Ovo je jedan od milion takvih postova. Definicija bordo debila.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:41Kakva panika kod komsinica na temi, milina i da vam potraje![]()
Nadam se da vam je jasno da se sve kao bumerang vraća, topla braćo po UEFA banu.
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Brez panike, nije ovo nista. Ajla ima sve licence, igracete romb kao Bajern Minken. 
AMAR OSIM
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nema boljih botova od pitarskih, ljudi svaki fening zarade. Kaze davno je ovo rijeseno - ljudi im danas opalili kaznu.
Ja i vjerujem da cete rijesiti, ali isto slijepi. Pa ljudi fino napisali kazna tece od 16. juna, znaci od danas. Ali jok kaze, davno smo mi platili.
Ja i vjerujem da cete rijesiti, ali isto slijepi. Pa ljudi fino napisali kazna tece od 16. juna, znaci od danas. Ali jok kaze, davno smo mi platili.
Jesu li ovo oni 3 stranice na svojoj temi komentarisali nasu kaznu 
Sarajevo i velez saznali protivnike u evropi, seljescar sazno za nova zaduzenja
Možeš ti to definisati kako hoćeš, ali ovo je velika sramota za naš fudbal, a još veća sramota je to što naše institucije šute. SIPA je davno trebala uletiti u te prostorije i oduzeti svu dokumentaciju, uz sve ostale prekršaje trebali su pročešljati i plaćanje doprinosa, kazniti prevarante i izbaciti ih u niži rang takmičenja.
Da se ovo desilo mom klubu, ja bih prvi bio najveći kritičar i zagovornik da se sve izvede na čistac i kazne odgovorni. Kakva god da je cijena. Makar nas izbacili u kantonalnu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Al jedno je sigurno, otkako ste postali njihova filijala stizu vas i slicne kazne. Nadam se samo da necete poceti stetiti drzavi utajom poreza i raznim finansijskim malverzacijama po uzoru na divove sa Kobilje glave.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Samo prati zvaničnu, ne sekiraj sejurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:02Pitao i lažni Mirvic da i njemu stave sankcije, kaže taman bi dobro došlo.
Mogao si ovo napisat i sa prvog profila, bezveze mjenjas.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:24Al jedno je sigurno, otkako ste postali njihova filijala stizu vas i slicne kazne. Nadam se samo da necete poceti stetiti drzavi utajom poreza i raznim finansijskim malverzacijama po uzoru na divove sa Kobilje glave.
since 1973
Spletkarosi i muljatori napokon uhvaceni.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:02Pitao i lažni Mirvic da i njemu stave sankcije, kaže taman bi dobro došlo.
Dosta vise isplata na ruke i preko divljih kartica, druga godina za redom kako se prikazuju cirkusi od plata.
I treba vas suspendovati, za bolje niste.
Interesantno je da i juzni pitari idu istim putem.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sarajevo ispoštovalo odluku FIFA, ukida se suspenzija na transfere!
FIFA će u narednim danima ukinuti suspenziju FK Sarajevo koja je trebala da ograniči klub u registraciji novih igrača, čime će bordo tim ponovo dobiti mogućnost da normalno dovodi i prijavljuje pojačanja u narednom periodu.

FIFA će u narednim danima ukinuti suspenziju FK Sarajevo koja je trebala da ograniči klub u registraciji novih igrača, čime će bordo tim ponovo dobiti mogućnost da normalno dovodi i prijavljuje pojačanja u narednom periodu.
Dzabe se cetalji radovali

https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... ifa/524092
dzaba ste se radovali
dzaba ste se radovali
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahaha o kako je lepo biti glupbhsport je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:27Spletkarosi i muljatori napokon uhvaceni.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:02Pitao i lažni Mirvic da i njemu stave sankcije, kaže taman bi dobro došlo.
Dosta vise isplata na ruke i preko divljih kartica, druga godina za redom kako se prikazuju cirkusi od plata.
I treba vas suspendovati, za bolje niste.
Interesantno je da i juzni pitari idu istim putem.![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pa mora li ih baš svako posrati?Turo je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:30Sarajevo ispoštovalo odluku FIFA, ukida se suspenzija na transfere!
![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Iskreno, nisam očekivao da će to biti ovako brzo
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Idi prati zvaničnu ide sad izvlaćenje za Mitropa KupArma00 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:25Samo prati zvaničnu, ne sekiraj sejurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:02Pitao i lažni Mirvic da i njemu stave sankcije, kaže taman bi dobro došlo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:34Idi prati zvaničnu ide sad izvlaćenje za Mitropa KupArma00 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:25Samo prati zvaničnu, ne sekiraj sejurisicduska je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:02Pitao i lažni Mirvic da i njemu stave sankcije, kaže taman bi dobro došlo.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

.png)