Nista od cenera, matori je prno u fenjer.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Eto mu sad moze ici u svicu da muze krave milke sa Shaqirijem i Behramijem i da pravi kokakolju i bozu! 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Imao je dobar servis u ovom setu i to je to. Ništa, nit zna napasti nit se zna odbraniti. Samo cekanje da ovaj pogrijesi.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Šteta. Očito bježi od novaka. Neće još jedan poraz u finalu 
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
U petak finale prije finala znaci.
Jos jedan klasik Noleta i Nadala u najavi.
Jos jedan klasik Noleta i Nadala u najavi.
STEVIE GERRARD
- BeyKopites
- Kontakt:
Pisao sam već poslije Stuttgarta da nisam zadovoljan igrom uopce, u Halleu se provlačio do finala, evo na Wimbledonu ni do polufinala.
Malo se obrukao realno, ne jer je sramota ispasti od danas odličnog Andersona, nego zbog igre u zadnjih mjesec dana a propustio je cijelu šljaku da bi se pripremio za ovo, e jes se pripremio svaka mu čast xd
Više sreće dogodine.
Malo se obrukao realno, ne jer je sramota ispasti od danas odličnog Andersona, nego zbog igre u zadnjih mjesec dana a propustio je cijelu šljaku da bi se pripremio za ovo, e jes se pripremio svaka mu čast xd
Više sreće dogodine.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Sad možeš na miru pogledati finale.Edin TM87 je napisao/la:Znaci slijedi rasplet, Federer, Djokovic i Nadal odlicni sva trojica ne znas koji je bolji, sigurno je da cemo imat 1 super mec na ovom Wimbledonu nakon godinu i po dana, a mozda i da 2 ako Djokovic i Nadal prodju u 1/2 a Federer u finale. Federer ganja svoj rekord po uzastopnim setovima na Wimbledonu koji je ujedno i GS rekord, ako dobije sutra 3:0 postavlja novi rekord, Anderson je mozda najnezgodniji igrac i bit ce tesko ali ako babuka ovako nastavi servirat ne i nemoguce. 92% Federer osvaja poena na prvi servis sto je bolesno, brine malo sto je trave sve manje i sto su duge razmjene sve cesce i cesce, to odgovara Rafi i Djoki itekako. Novak se zvanicno vratio na svoje staze, nasao je bas ovaj turnir ali sta je tu je, mislim da ce on u finale e sad da li spreman da ide preko Rafe i Rogera kao 12. nosioc i da li je dovoljno spreman psihicki i fizicki pitanje je, ali igrom sigurno jeste, igra kao 2015. ovaj Wimbledon.
Jel' moguce da ce se poklopit finale W i SP? Finale W pocne oko pola 4 uvijek, finale SP u 5stvarno mi je nemoguce da jedno kaci drugo, nadam se da ce Englezi uc u finale i pomjerit Wimbledon barem dva sata ranije inace cu morat propustit fudbal
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ybg ovo je mozda i kraj bitke za br 1 na kraju godine. Slab Roger da ne moze slabiji biti, popusiti 2-0 od Andersona na GS-u na kojem si najjaci je sramota. Vidjelo se prije Wimbledona na ova dva turnira da je Roger nedovoljno dobar ove sezone na travi i to se potvrdilo danas.
VGS je napisao/la:Ybg ovo je mozda i kraj bitke za br 1 na kraju godine. Slab Roger da ne moze slabiji biti, popusiti 2-0 od Andersona na GS-u na kojem si najjaci je sramota. Vidjelo se prije Wimbledona na ova dva turnira da je Roger nedovoljno dobar ove sezone na travi i to se potvrdilo danas.
to je to ...ni sjena prosle godine mada mozda nas iznenadi na US OPENU
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Razocaran sam jarane skrozdelinjo je napisao/la:VGS je napisao/la:Ybg ovo je mozda i kraj bitke za br 1 na kraju godine. Slab Roger da ne moze slabiji biti, popusiti 2-0 od Andersona na GS-u na kojem si najjaci je sramota. Vidjelo se prije Wimbledona na ova dva turnira da je Roger nedovoljno dobar ove sezone na travi i to se potvrdilo danas.
to je to ...ni sjena prosle godine mada mozda nas iznenadi na US OPENU![]()
Kad vidim Nadala na sljaci kao da igra protiv mene a babuka bez po muke pusi 2:0 na wimbliju, lose skroz.
Sa pasivnom igrom, nikad do meča.
Ako Federeru uzmeš (ili sam sebi oduzme) najjače oružje, a to je napadačka igra - dobićeš ga.
Neforsirane greške, zatim pasivnost, loši returnovi, kilometrima van izbačene loptice.. ne možeš tako dobiti meč da si sa nebesa pao, a ne da si Roger Federer.
Nadam se da postoji još zrno one igre iz 2017te godine, inače..to bi trebao biti kraj.
A ja ga zadnji u penziju šaljem, i smatram da je sposoban odrati 90% današnjeg ATPa.
Ako Federeru uzmeš (ili sam sebi oduzme) najjače oružje, a to je napadačka igra - dobićeš ga.
Neforsirane greške, zatim pasivnost, loši returnovi, kilometrima van izbačene loptice.. ne možeš tako dobiti meč da si sa nebesa pao, a ne da si Roger Federer.
Nadam se da postoji još zrno one igre iz 2017te godine, inače..to bi trebao biti kraj.
A ja ga zadnji u penziju šaljem, i smatram da je sposoban odrati 90% današnjeg ATPa.
Rafael Nadal i Đoker pokazuju šampionsku igru
"We need to suffer. And we need to fight."
Ma kakva penzija ima Roger jos 2 godine tenisa gdje ce se vrtiti u top 3-5, ali ako se Nole vrati na staro stanje mogli bi gledati opet tamburanje sirotinje bez osvajanja GS.
Falilo mi je ovo majke mi, dugo nije bilo ovih komentara o penziji i dobijanju samog sebe, nastavite. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
RollsRoyce
- Kontakt:
RollsRoyce je napisao/la:Buraz ja sam veći navijač Federera nego ti i tvoja kompletna familija i prijatelji, pregledao sam stotine čovjekovih mečeva, i kao dijete maštao da igram s njim, to što igra loše, i ja to napišem, nema nikakve veze sa tvojim insinuacijama, fakat neki navijači se ponašaju ko kultisti, a prvi ćete ga pljuvati kad' izgubi, i zazivati penzije.
Jadno.
Samo da se citiram...
Bravo majstore, kakva prognozaRollsRoyce je napisao/la:RollsRoyce je napisao/la:Buraz ja sam veći navijač Federera nego ti i tvoja kompletna familija i prijatelji, pregledao sam stotine čovjekovih mečeva, i kao dijete maštao da igram s njim, to što igra loše, i ja to napišem, nema nikakve veze sa tvojim insinuacijama, fakat neki navijači se ponašaju ko kultisti, a prvi ćete ga pljuvati kad' izgubi, i zazivati penzije.
Jadno.
Samo da se citiram...
Nadal djeluje nekako bas samouvjeren da uzme Wimbledon. Delpo je imao sansu i prokockao, sad ocekujem 30 za Nadala, steta.
Nole definitivno ima igru za Rafu i na travi bi trebao da bude u blagoj prednosti. Eh sada se postavlja pitanje, ima li Nole psihicke i fizicke snage da se pobije sa ovako jakim Nadalom?! Nadam se da je spreman za 4-5 sati jakog tenisa.
Titula na Wimbledonu poslije svih problema koje je imao zadnje dvije godine bi bila pocetak mozda i jos jedne dominacije u naredne 2-3 sezone, a tada ni Rogerovih 20 ne bi bilo daleko.
Glede Rogera, mislim da on vise nije sposoban uzeti GS, tim prije jer se i Nole vratio a i Marej je tu, sve ce mu teze biti a bioloski sat kuca li kuca.
Nole definitivno ima igru za Rafu i na travi bi trebao da bude u blagoj prednosti. Eh sada se postavlja pitanje, ima li Nole psihicke i fizicke snage da se pobije sa ovako jakim Nadalom?! Nadam se da je spreman za 4-5 sati jakog tenisa.
Titula na Wimbledonu poslije svih problema koje je imao zadnje dvije godine bi bila pocetak mozda i jos jedne dominacije u naredne 2-3 sezone, a tada ni Rogerovih 20 ne bi bilo daleko.
Glede Rogera, mislim da on vise nije sposoban uzeti GS, tim prije jer se i Nole vratio a i Marej je tu, sve ce mu teze biti a bioloski sat kuca li kuca.
Zadnja izmjena: memija38, dana/u 11 jul 2018, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
STEVIE GERRARD
Ne vjerujem da bi ovakav Rodjo mogao Rafu dobiti tako da je bolje zbog h2h sto je ispao.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Delpo rutinski.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
jeb.ali vas i rafa i roger ... idemo delpooooooooooo, kad pogledamo rezultat na poluvremenu nek to bude gotovo u četiri! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.