Niko sa nasih prostora
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- jasonstatham
- Kontakt:
Uspio sam iskopati. DAZN Eleven 1.
Poluprazno.

Poluprazno.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
						- jasonstatham
- Kontakt:
Sranje. Araujo izašao. Povreda. Ne zna se koliko je ozbiljno.
A odbrana je kita. Roberto katastrofa. Očajno, očajno je potreban desni bek. Makar i od papira.

A odbrana je kita. Roberto katastrofa. Očajno, očajno je potreban desni bek. Makar i od papira.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
						- NisamInSajder
- Kontakt:
Loše. Naprijed jako malo stvorili, nazad šuplji. Araujo mora igrati centralnog štopera, Garcia grize, ali izgleda da uvijek stavi pogrešne krampone, prokliže prije svakog gola. 
Tottenham lako dolazi do šansi, naši teško centra prelaze.

Tottenham lako dolazi do šansi, naši teško centra prelaze.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
						suti moj djecace plavi
Dok su god na terenu degenerici poput Garcije, Roberta, Alonsa i sl. Barca ce primati golove, to je zagarantovano.

- jasonstatham
- Kontakt:
Jako loše prvo. Gavi nema ulogu u timu, Roberto kao muha bez glave. Igra bez smisla i cilja.
A ostali bez želje, žara, zalaganja.

A ostali bez želje, žara, zalaganja.
						- NisamInSajder
- Kontakt:
Au, au, au.. Pa ovo iz minuta u minut izgleda gore, totalno neorganizovano sada igraju. Oriol Romeu je sporiji od Busquetsa   .
. 
Za nadati se da će ovo izmjene trgnuti ekipu malo.

.
. Za nadati se da će ovo izmjene trgnuti ekipu malo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
						suti moj djecace plavi
xavi mi strasno ide na ****, najprije s forsiranjem dodatnog veznog igraca, a onda i s ovakvim tretiranjem ansua fatija
olos(i) ga bukvalno pokusava(ju) otjerati iz kluba

olos(i) ga bukvalno pokusava(ju) otjerati iz kluba
ansu fati i ferran djeluju dobro u predsezoni, vidjecemo kako ce to djelovati kad krene sezona
yamal mora imati minutazu ove sezone, ali, ne treba ga forsirati
nadam se da ce xavi protiv getafea, staviti ansua fatija ili ferrana od pocetka

yamal mora imati minutazu ove sezone, ali, ne treba ga forsirati
nadam se da ce xavi protiv getafea, staviti ansua fatija ili ferrana od pocetka
Yamal, lagani ples po terenu. Ohrabruju partije napadačkog dijela u toku priprema. Fermín isto treba imati minute.

Brko iz druge galaksije!
						- jasonstatham
- Kontakt:
Jeste da ih je Tottenham pustio da pobjede, jeste da mu je jedva 16, ali vjerujem da smo Yamalom riješili pitanje krila.
Gavi je igrač manje. Gundogan je to pokazao. Ansu i Ferran djeluju svježe, raspoloženo i fokusirano.

Gavi je igrač manje. Gundogan je to pokazao. Ansu i Ferran djeluju svježe, raspoloženo i fokusirano.
						- NisamInSajder
- Kontakt:
Na svježinu rekao bih. Naši zarotirali gotovo čitavu ekipu, ovi 4-5 igrača. Ilkay odličan. Yamal, dva gola praktično namjesti, potencijal, polako ga uvoditi ovu sezonu, manje utakmice bez pritiska. Fati i Ferran odlična predsezona, dokazali su da mogu i da žele. Mislim da bi nam njih dvojica u formi bili najveća pojačanja u narednoj sezoni. 
Zbog pobjede i zadnjih nekoliko minuta ne treba zaboraviti, zaista teških i loših 70tak minuta. Ovo sa Romeuom, daj da izdobri.

Zbog pobjede i zadnjih nekoliko minuta ne treba zaboraviti, zaista teških i loših 70tak minuta. Ovo sa Romeuom, daj da izdobri.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
						suti moj djecace plavi
- jasonstatham
- Kontakt:
I dalje smatram da on nema kvalitet za Barcelone i ne bih da se citiram s ranijim izjavama.
Bude li mu igrao u kombinaciji sa Gavijem, gube u nedjelju.
						- NisamInSajder
- Kontakt:
I ja smatram. Pogotovo što je Braca imala Nica u rosteru, potencijal je, može napredovati, a sigurno da je i trenutno bolji igrač od Romeua. Realno, dovoljan dokaz, bio je u dva velika kluba, Barca i Chelsea, pa onda Valencia, Stuttgart, Southampton, nekoliko vrlo kvalitetnih trenera i uvijek je ispadao iz prve, gotovo da velike utakmice nije ni igrao. Nemoguće da je svih ovih godina takvim trenerima promicala njegova kvaliteta.jasonstatham je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:39I dalje smatram da on nema kvalitet za Barcelone i ne bih da se citiram s ranijim izjavama.
Bude li mu igrao u kombinaciji sa Gavijem, gube u nedjelju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
						suti moj djecace plavi
- jasonstatham
- Kontakt:
Pronašao se i ostao 7 godina u Southamptonu. Sve dovoljno govori.

Barca nema para za ozbiljnije igrace, to se treba shvatiti.
Sjetimo se kako je islo sa zamjenom za Busija.
Xavi je prvo trazio Kimicha - ne može, pa je tražio Zubimendija - ne može, pa onda Amrabata - ne može ni on.
I na kraju mu doveli Romeua za 3,4 miliona da zakrpi tu poziciju. Eto, toliko su mogli platiti novog DMF. Cijenkaju se oko Fresnede iz drugoligaša Valjadolida, ne mogu platiti 15 miliona otkupa pa ne mogu da registriju ni ove sto su doveli besplatno, Gundogana i Iniga.
   pa ne mogu da registriju ni ove sto su doveli besplatno, Gundogana i Iniga.
To je trenutno stanje Barce i njene kupovne moci. Sve se dalo na novi stadion i novu dvoranu.
Doveden je Romeu za sicu, da bude neki ball winner, da odradi sezonu-dvije, da zakrpi tu poziciju i to je to. On moze biti samo pozitivno iznenađenje.

Sjetimo se kako je islo sa zamjenom za Busija.
Xavi je prvo trazio Kimicha - ne može, pa je tražio Zubimendija - ne može, pa onda Amrabata - ne može ni on.
I na kraju mu doveli Romeua za 3,4 miliona da zakrpi tu poziciju. Eto, toliko su mogli platiti novog DMF. Cijenkaju se oko Fresnede iz drugoligaša Valjadolida, ne mogu platiti 15 miliona otkupa
 pa ne mogu da registriju ni ove sto su doveli besplatno, Gundogana i Iniga.
   pa ne mogu da registriju ni ove sto su doveli besplatno, Gundogana i Iniga.To je trenutno stanje Barce i njene kupovne moci. Sve se dalo na novi stadion i novu dvoranu.
Doveden je Romeu za sicu, da bude neki ball winner, da odradi sezonu-dvije, da zakrpi tu poziciju i to je to. On moze biti samo pozitivno iznenađenje.
E jeste i otkrili toplu vodu sa Romeuom. 
I opet nista sto nismo znali vezano za Roberta i Garciju. Valjda ovom prvom ne produze ugovor.
Nakon ovih priprema djeluje da je vise potreban desni bek nego bilo sta drugo.
I ne znam kad planiraju zavrsiti ove registracije. Getafe vec za vikend.
Po meni treba prvo zavrsiti sa registracijama. Onda zaganjati desnog beka. Napad zakrpiti sa Abdeom i Yamalom, eventualno neka posudba bez obaveznog otkupa.

I opet nista sto nismo znali vezano za Roberta i Garciju. Valjda ovom prvom ne produze ugovor.
Nakon ovih priprema djeluje da je vise potreban desni bek nego bilo sta drugo.
I ne znam kad planiraju zavrsiti ove registracije. Getafe vec za vikend.
Po meni treba prvo zavrsiti sa registracijama. Onda zaganjati desnog beka. Napad zakrpiti sa Abdeom i Yamalom, eventualno neka posudba bez obaveznog otkupa.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bice dobar mali Džemo, dijete je praktično i za razliku od  vecine mladih krila on igra mozgom,vidi se odmah fudbalska inteligencija,nije samo ono brzina i prodornost,bas razmislja fino i brzo zna kad treba driblati,kad dodati i to
Treba ga forsirati i pravilno dozirati i vrlo brzo bice to igracina

Treba ga forsirati i pravilno dozirati i vrlo brzo bice to igracina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Izgleda uspjeli su povuci novu ekonomsku polugu. Prodano je 49% Barca Studiosa kompaniji iz Meksika za 180 miliona. Liga je odobrila polugu, tako da bi to trebalo rijesiti pitanje registracija.
Roque bi mogao vec sada doci buduci da su eliminisani iz Cope.

Roque bi mogao vec sada doci buduci da su eliminisani iz Cope.
					Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 avg 2023, 11:05, ukupno mijenjano 1 put.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
						2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Yamala  obavezno prebaciti  u   prvi tim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.