FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A inace se uvijek igrac registrovao za 24h.
Meni bi bilo cudno da su svi registrovani. Ovo mi je trenutno normalna situacija.
Meni bi bilo cudno da su svi registrovani. Ovo mi je trenutno normalna situacija.
Nije inace, ali u situaciji kad nemas dugova, i nemas prepreke, onda je ne normalno da cekas zadnji momenat. Osim ako ne znas svoj posao...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Do mene,jeste upravu si

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sad su sve žene u administraciji i u klubu tako da više decko nemoze zakazatNazorUso je napisao/la: ↑19 feb 2022, 12:19A sto je neko tetkica ako se brine da nece igraci biti registrovani na vrijeme ?! I lani se kasnilo s istim stvarima nakon saniranja dugova ! Zakazao je decko iz administracije i opravdan je strah da nece i sada ponoviti gresku...fera je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:34Ma tetkice i jesu i to one toksicne sto su za vrijeme Cernobila odrasle na radioaktivnom mlijeku.GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:19I sitnica se jedva čeka, samo da se krene srrati. Isto tetke kakve..

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije uopste poenta sad u ovoj situaciji sa registracijom nego u tome da se konstantno uvijek trazi i najmanja negativnost od strane pojedinaca da se pljuje po klubu i nesto ismijava. Nije samo ovdje na forumu tako nego i na drustvenim mrezama.NazorUso je napisao/la: ↑19 feb 2022, 12:19A sto je neko tetkica ako se brine da nece igraci biti registrovani na vrijeme ?! I lani se kasnilo s istim stvarima nakon saniranja dugova ! Zakazao je decko iz administracije i opravdan je strah da nece i sada ponoviti gresku...fera je napisao/la: ↑19 feb 2022, 11:34Ma tetkice i jesu i to one toksicne sto su za vrijeme Cernobila odrasle na radioaktivnom mlijeku.GalileoGalilei je napisao/la: ↑18 feb 2022, 23:19I sitnica se jedva čeka, samo da se krene srrati. Isto tetke kakve..
You are someone else I am still right here
Dizdarevic, Pidro, Dupovac, Trako, Hebibovic, Kapic, Secerovic, Varešanović, Kobiljar, Velkoski, Cmiljanic
Fin sastav, nek se danas ispucaju i pripreme za Trebinje
Fin sastav, nek se danas ispucaju i pripreme za Trebinje

Sarajevo ljubavi moja.
- f0rest1946
- Kontakt:
Rekli su do 200 rijeci

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Evo prilike za lingviste na birou
- feniksptica
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dizdarević, Mujakić, Dupovac, Pidro, Hebibović, Đokanović, Kapić, Čataković, Suljić, Kobiljar, Bagarić
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da. Prema mojim info Fanimo ce produžiti ugovor, onda može Fanimo desno, Avram na AM kad bude spreman, Hamza na spica, Bagarić može s klupe uci.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 19 feb 2022, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bojim se da ne bih stigao sve pored obaveza na master studiju, a svakako mozda jednog dana odlucim da konkurisem za takvu neku poziciju.
Ono sto mi je malo krivo jeste da sam u proteklih mjesec dana cini mi se uputio nekoliko mailova marketing sluzbi i da nisam dobio nikakvu povratnu informaciju, cak i Poturi direktno jucer pisao, medjutim vidim da je negdje na odmoru ako se ne varam. Ne znam, za sada ne bas pozitivno iskustvo, sa gospodinom Farukom sam ostvarivao prije puno bolju komunikaciju..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ovaj sastav ce 99% igrati u TrebinjuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 13:48Dizdarević, Mujakić, Dupovac, Pidro, Hebibović, Đokanović, Kapić, Čataković, Suljić, Kobiljar, Bagarić
Mozda jedina izmjena Dupovac-Lazic
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 feb 2022, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
od Fanima nema nista, a ni timske kolege ga ne zele u ekipiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 13:51Da. Prema mojim info Fanimo ce produžiti ugovor
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde vidjet cemo, ima i ta verzija, a ima i da će produziti. Većinom mi ovaj izvor nije fulao sto mi je rekao da će produziti, ali sve je moguce. Ocekujem da nas Kepcija iznenadi sa desnim krilom pred kraj prelaznog roka , u slucaju ako je fakat tako kako ti kazes.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.