Safet Sušić - Pape

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 28 apr 2014, 21:27

drummer je napisao/la:Ako savez produzi ugovor sa ovim prevarantom sigurno je da se vracamo u blato u kojem smo bili i iz kojeg smo se jedva iscupali.Covjek ce unistiti sve,rastjerati nam mlade igrace koji su nasa buducnost,do kraja urusit medjuljudske odnose u reprezentaciji svojim stalnim lazima i spletkama,nepotizmom,nedosljednoscu,gazenju vlastitih rijeci itd.a sve sto se lola ni kriv ni duzan dokopao pozicije koju nicim nije zasluzio,privatizovao je i pretvorio u licnu i porodicnu filijalu za razvijanje biznisa i prodaju propalih igraca na ustrb slabljenja reprezentacije.
I da,nismo se mi plasirali u Brazil zahvaljujuci njemu,mi smo se plasirali uprkos tome sto je on bio selektor i uprkos tome sto je trenerska neznalica i nula od covjeka a zahvaljujuci grupi sjajnih igraca i sjajnih momaka koji su uprkos njegovom neznanju na kraju ipak uspjeli.
Svako ko moze napisati nesto,mediji pogotovo,ko ima nacin da se suprotstavi ovome covjeku i njegovom bezobrazluku a to ne uradi,ili ko to presucuje i gura pod tepih, neprijatelj je ove reprezentacije.
Fuj.
X

Nejasno mi je malo novinarstvo u drzavi, jos nisam vidio nekoga da je Susica oprao..razumijem kontrolu medija, to je kod nas normalno, ali je jako cudno da mu podilaze, i hinjavo sute o svemu.

Press konferencija izgleda tako da ga se boje pitati nesto, a on se ponasa u najmanju ruku kao da je oslobodio zemlju.

Boze sacuvaj!
Stanje oko BH fudbala je losije nego u periodu Muniba i ekipe, samo je sve zamaskirano, i medijski je samo pozitivno plasirano.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

adisice
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adisice » 28 apr 2014, 21:51

Daj zaključajte ovu temu :tokralju:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 apr 2014, 22:08

adisice je napisao/la:Daj zaključajte ovu temu :tokralju:

X :urnebes:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 apr 2014, 22:14

Da nas hoce preuzeti Vaha, pa Barbarez da se i njima ovi nasi forumski znalci i strucnjaci familje da ne kazem sta pa da budemo rahat.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 28 apr 2014, 22:20

4 milona selektora,znaš ti nas,hebo ti nas :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 28 apr 2014, 22:45

Haha drummer prekuco temu sa zadnjim komentarom svaka cast :) cuj o'kle im video haha, sta ce im video kad ionako pape pojma nema
Rođeni brato

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 28 apr 2014, 23:00

Uskoro će i taj spisak...jedva čekam da vidim reakcije na forumu kad Pape pozove Tinki-Vinkia,Vršajevića i Kvržića koji u ozbiljnoj repki ne bi bili ni blizu,ali eto to su čari našeg Safeta :tokralju: :clap:
Naravno ko je kriv Prciću što je igrač utakmice protiv PSG-a,nije u tom velikom Hajduku :cool:
Nadam se samo da mi Pape neće toliko pokvariti prvi nastup repke na Mundijalu,ipak je to nešto posebno :nedam:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 apr 2014, 23:02

Mislim da se Susic i Kvrzic nece naci na spisku, Avdija ce biti na spisku, to je moja neka prognoza. Isto tako, mislim da je Anel Hadzic isto blizu toga da upane na spisak. Vidjecemo kad ga objavi 5. Maja. Sve u svemu, uz ove standardne, ocekujem poziv Besicu.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 29 apr 2014, 00:10

Ja mislim da će biti svi iz Germanije na onom spisku od 30 igrača,al da će takođe svi otpasti kad bude 23,a Avdija je mislim siguran za Mundijal :D Al mislim da nece dobiti ni minute na tom istom MUNDIJALU,ako sta zakoci U VEZI Mujdze,prije ce Pape stavit Bešića na DR,neg Avdiju :D Moje neko misljenje :D :bih:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 apr 2014, 03:57

Puno nekih stvari mi nije jasno na forumu, a jedna od njih je da se Susic napada radi "pozvanih" igraca. Zar nije logicno da se diskutuje o tome kada lista bude procitana na nekoj press konferenciji ili se nadje na stranici saveza? Mislim, tad se moze o necemu pricati i misljenje reci, dok je trenutno prica bas bezveze.

Hocete li ga opet zvati budalom da se na listi nadju Besic i Prcic? Sacekajte malo pa onda trazite greske, svako ih ima pa tako i Susic, ali brate dragi pretjerujete i sa pricom i sa vrijedjanjem.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 apr 2014, 04:05

Safet Susic je i u bivsoj Jugoslaviji slovio kao zatucani Bosanac koji nema kap mozga, i ne zna igrati za ekipu..i egoisticnim pristupom igri, uz odredjenu dozu kvaliteta u tehnickom smislu se prezentirao kao kvalitetan igrac, na sto je veliki dio javnosti aplaudirao.

Nakon igracke karijere, rata u Jugoslaviji, povukao se i nije stavljao ni na ciju stranu, nije zauzeo stav da je BH patriota kao Osim (ja ne mogu biti selektor dok se ovo desava mojoj zemlji, mom gradu, i narodu), nego se hinjavo povukao u Pariz, i na prici o tome da je njihova legenda egzistirao.

Kad je skontao da se vremena mijenjaju, da je dolar u kojemu je bio placen sve manje vrijedan, pogotovo sto ugovori u ta doba nisu ni blizu danasnjim, okrenuo se trenerskoj karijeri u kojoj je bio vise nego neuspjesan, jer jednostavno nije dovoljno znati igrati lopte, nego i citati igru, protivnika, i na kraju krajeva biti inteligentan.

Kad u klupskom nogometu nije uspio, skontao je da u NSBiH sjede ljudi koji su klasicni ratni profiteri, i kriminalci, dosao je u kontakt s njima, i na racun imena koje i danas kotira kao veliko igracko, preuzeo u talu sa istim kormilo reprezentacije, na sto se niko nije bunio, jer zapravo to je "nasa igracka legenda Safet Susic".
Dobio je ugovor, i platu koju mu niko ne bi dao, bez obzira sto je to u odnosu na trenerska imena mizeran iznos, ali je cinjenica da je njegov trenerski kvalitet i preplacen.

Preuzeo je ekipu koju je Ciro, inace ubleha svjetska, kreirao, i napao baraz...
Ekipa je sazrijevala iz dana u dan, i uz neosporan individualni kvalitet, pitanje vremena je bilo kad ce se napraviti iskorak, a to je veliko takmicenje.

U grupi za SP dobijemo najlakse moguce protivnike, ekipa dobije na samopouzdanju, zainati se, navijaci daju bezrezervnu podrsku na putu ka Brazilu, ukida se suspenzija kao jedan od bitnih faktora citave price, i definitivno selektor ima najmanju mogucu ulogu u svemu.

Selektor nam je taraba, nepismen, elokvencija uzasna, provincijalac...sve sto je stariji sve vise dominira taj gen male sredine, prkosi, inati se, duri se, i ne zna se ponasat.
U ulozi selektora se gubi, ali mu se tolerise jer su i u NSBiH slicni profili krezubih nacionalhipokrata koji sute, i chukaju pare samo zato sto su ovi, ili oni, i u citavoj prici mi iskreni, istinski navijaci najvise gubimo.

Zalosno, ali istinito.

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 29 apr 2014, 04:15

velez_mostar je napisao/la:Safet Susic je i u bivsoj Jugoslaviji slovio kao zatucani Bosanac koji nema kap mozga, i ne zna igrati za ekipu..i egoisticnim pristupom igri, uz odredjenu dozu kvaliteta u tehnickom smislu se prezentirao kao kvalitetan igrac, na sto je veliki dio javnosti aplaudirao.

Nakon igracke karijere, rata u Jugoslaviji, povukao se i nije stavljao ni na ciju stranu, nije zauzeo stav da je BH patriota kao Osim (ja ne mogu biti selektor dok se ovo desava mojoj zemlji, mom gradu, i narodu), nego se hinjavo povukao u Pariz, i na prici o tome da je njihova legenda egzistirao.

Kad je skontao da se vremena mijenjaju, da je dolar u kojemu je bio placen sve manje vrijedan, pogotovo sto ugovori u ta doba nisu ni blizu danasnjim, okrenuo se trenerskoj karijeri u kojoj je bio vise nego neuspjesan, jer jednostavno nije dovoljno znati igrati lopte, nego i citati igru, protivnika, i na kraju krajeva biti inteligentan.

Kad u klupskom nogometu nije uspio, skontao je da u NSBiH sjede ljudi koji su klasicni ratni profiteri, i kriminalci, dosao je u kontakt s njima, i na racun imena koje i danas kotira kao veliko igracko, preuzeo u talu sa istim kormilo reprezentacije, na sto se niko nije bunio, jer zapravo to je "nasa igracka legenda Safet Susic".
Dobio je ugovor, i platu koju mu niko ne bi dao, bez obzira sto je to u odnosu na trenerska imena mizeran iznos, ali je cinjenica da je njegov trenerski kvalitet i preplacen.

Ekipa je sazrijevala iz dana u dan, i uz neosporan individualni kvalitet, pitanje vremena je bilo kad ce se napraviti iskorak, a to je veliko takmicenje.

U grupi za SP dobijemo najlakse moguce protivnike, ekipa dobije na samopouzdanju, zainati se, navijaci daju bezrezervnu podrsku na putu ka Brazilu, ukida se suspenzija kao jedan od bitnih faktora citave price, i definitivno selektor ima najmanju mogucu ulogu u svemu.

Selektor nam je taraba, nepismen, elokvencija uzasna, provincijalac...sve sto je stariji sve vise dominira taj gen male sredine, prkosi, inati se, duri se, i ne zna se ponasat.
U ulozi selektora se gubi, ali mu se tolerise jer su i u NSBiH slicni profili krezubih nacionalhipokrata koji sute, i chukaju pare samo zato sto su ovi, ili oni, i u citavoj prici mi iskreni, istinski navijaci najvise gubimo.

Zalosno, ali istinito.
Kakav post, nevjerovatno, covjek je sve savrseno objasnio, od prvog do zadnjeg slova se slazem sa tobom, svaka cast

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 apr 2014, 05:36

Sloozu se jedan sa drugim :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 apr 2014, 07:06

harishp je napisao/la:Sloozu se jedan sa drugim :lol:
Hare izgleda ti si glavni šaldžija :mrgreen: u svom selu, pun si pošalica :crazy:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 apr 2014, 07:18

Murga je napisao/la:Puno nekih stvari mi nije jasno na forumu, a jedna od njih je da se Susic napada radi "pozvanih" igraca.
Spisak je postao nebitan, jer kakav god da bude, naći će se jedan ili dva igrača zbog kojih će svijet da se ruši. Napisao sam bezbroj puta, mi smo jedina reprezentacija gdje su važniji 21, 22 i 23. igrač u odnosu na ostalih 20.

Samo je nevjerovatan fenomen da 90% ljudi koji ga kritikuju, da ne kažem mrze - dolaze iz Mostara, i oni su glavni kreatori ove forumaške hajke.

Paradoks je u tome što mu pripisuju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, a podržavali su ovog čovjeka, deklarisanog kockara, čovjeka koji je postao hit na Youtube i koji je sramota za sve nas,

[youtube][/youtube]

Sad vi meni recite ko je nepismen...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 29 apr 2014, 08:05

velez_mostar je napisao/la:Safet Susic je i u bivsoj Jugoslaviji slovio kao zatucani Bosanac koji nema kap mozga, i ne zna igrati za ekipu..i egoisticnim pristupom igri, uz odredjenu dozu kvaliteta u tehnickom smislu se prezentirao kao kvalitetan igrac, na sto je veliki dio javnosti aplaudirao.

Zalosno, ali istinito.

Realno boli :( ali istina.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 29 apr 2014, 09:03

Virtu4l je napisao/la:
Murga je napisao/la:Puno nekih stvari mi nije jasno na forumu, a jedna od njih je da se Susic napada radi "pozvanih" igraca.
Spisak je postao nebitan, jer kakav god da bude, naći će se jedan ili dva igrača zbog kojih će svijet da se ruši. Napisao sam bezbroj puta, mi smo jedina reprezentacija gdje su važniji 21, 22 i 23. igrač u odnosu na ostalih 20.

Samo je nevjerovatan fenomen da 90% ljudi koji ga kritikuju, da ne kažem mrze - dolaze iz Mostara, i oni su glavni kreatori ove forumaške hajke.

Paradoks je u tome što mu pripisuju neke stvari koje nemaju veze sa fudbalom, a podržavali su ovog čovjeka, deklarisanog kockara, čovjeka koji je postao hit na Youtube i koji je sramota za sve nas,

[youtube][/youtube]

Sad vi meni recite ko je nepismen...
Joj ne smijem ni zamisliti sta bi bilo da je Pape ovako pokusao da prica Engleski :lol: . Baka je kockar, alkoholicar, to mu je i sjebalo fudbalsku karijeru, uz to je i nepismen, pa i sarlatan, ali eto, on je bolji od Papeta jer je gradsko dijete, dok je Pape iz manjeg grada, pa ce ti isti reci da je sa sela, jer su dovoljno nepismeni da ne znaju gradove BiH :lol: . Takodjer, postoji ona: "nije seljak onaj kome je slama pred kucom, nego kome je slama u glavi", a izgleda da je ovdje mnogima slama u glavi cim nazivaju nekog seljakom jer je iz manjeg mjesta.

Sto bi veliki gradjanin i covjek jednom rekao:"Aj tinks its rezultat real"...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 29 apr 2014, 09:20

Samo naprijed Pape!! Jedini selektor koji je BiH odveo na neko veliko takmicenje i najbolji igrac u historiji. Sitnih dusa i pljuvaca ce uvijek biti, ali kada je lava zanimalo sta mis brabonja. Otresi i nastavi naprijed. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 29 apr 2014, 09:45

Cigri je napisao/la:

Zalosno, ali istinito.

Realno boli :( ali istina.
a hajde onda objasni zasto ga Osim najvise brani?! (po ovom kvazi-tekstu i Osim je "krezub nacionalhipokrata").
bijedno da bijednije nemoze biti! nije ni cudo sto nase sportske legende bjeze iz bih, jer smo puni zatucenih isfrustriranih bijednika koji u zivotu niista neuspiju osim da sjede satima u kaficu i ispijaju kafu a ljude koji imaju uspjeha iz nekakve bolesne ljubomore na najnizem nivou vrijedjaju i izmisljaju svakakve price i djecije budalestine!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 29 apr 2014, 12:17

Sportske legende bjeze iz BiH jer je sport ovdje jako ispolitiziran..onima koji zele da se znanjem nametnu jako je bitan profesionalizam, a to se moze naci "vani", dok su neki najureni iz takvih kolektiva i dosli su na tlo gdje vladaju neke druge stvari.

Volio bi vidjeti normalan, profesionalan sportski kolektiv u kojemu bi se tolerisale stvari koje se nasem selektoru tolerisu.

Ovdje se moze lupati sakom od stol, ovdje se moze novinar napadati u stilu kaubojaca, ovdje se moze kasniti na izvlacenja, moze se i nepotizam gurati, obmanjivati javnost, ma ovdje se moze javno reci da si tu jer je ekipa dobra i da se preko iste trazi angazman u klupskom fudbalu, a samim tim i dobar ugovor..

Moze se ovdje mnogo sta sto ne prolazi u normalnim sredinama...vjerovatno se misli da su ovdje zatucane bosancine, njima prolazi sve i svasta..doduse ima takvih(vidi se na forumu), ali vecina je davno provalila ublehe.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.