Xdrummer je napisao/la:Ako savez produzi ugovor sa ovim prevarantom sigurno je da se vracamo u blato u kojem smo bili i iz kojeg smo se jedva iscupali.Covjek ce unistiti sve,rastjerati nam mlade igrace koji su nasa buducnost,do kraja urusit medjuljudske odnose u reprezentaciji svojim stalnim lazima i spletkama,nepotizmom,nedosljednoscu,gazenju vlastitih rijeci itd.a sve sto se lola ni kriv ni duzan dokopao pozicije koju nicim nije zasluzio,privatizovao je i pretvorio u licnu i porodicnu filijalu za razvijanje biznisa i prodaju propalih igraca na ustrb slabljenja reprezentacije.
I da,nismo se mi plasirali u Brazil zahvaljujuci njemu,mi smo se plasirali uprkos tome sto je on bio selektor i uprkos tome sto je trenerska neznalica i nula od covjeka a zahvaljujuci grupi sjajnih igraca i sjajnih momaka koji su uprkos njegovom neznanju na kraju ipak uspjeli.
Svako ko moze napisati nesto,mediji pogotovo,ko ima nacin da se suprotstavi ovome covjeku i njegovom bezobrazluku a to ne uradi,ili ko to presucuje i gura pod tepih, neprijatelj je ove reprezentacije.
Fuj.
Nejasno mi je malo novinarstvo u drzavi, jos nisam vidio nekoga da je Susica oprao..razumijem kontrolu medija, to je kod nas normalno, ali je jako cudno da mu podilaze, i hinjavo sute o svemu.
Press konferencija izgleda tako da ga se boje pitati nesto, a on se ponasa u najmanju ruku kao da je oslobodio zemlju.
Boze sacuvaj!
Stanje oko BH fudbala je losije nego u periodu Muniba i ekipe, samo je sve zamaskirano, i medijski je samo pozitivno plasirano.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.