FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Slobodanpad1945
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 02 jul 2013, 22:55

@fukaratz

Njegova plata bila otprilike trostruko veća.Bio je miljenik načelnika i bio je sigurno najplaćeniji igrač u timu Bratstva.

Prošle godine je imao odriješene ruke da ode u Zvijezdu, ali je ostao...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jul 2013, 23:21

Slobodanpad1945 je napisao/la:@fukaratz

Njegova plata bila otprilike trostruko veća.Bio je miljenik načelnika i bio je sigurno najplaćeniji igrač u timu Bratstva.

kako ba trostruko veca..pa kolko je to zaradzivao...2500,3000 :shock: :shock: ..i kakve veze ima sto je mogao otic al je ostao....ako je imao toliku platu treba karijeru zavrsit u gracanici
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jul 2013, 23:35

i ako je imao trostruko vecu, onda kod nas igra za trostruko manju...nece niko dobit 1800 KM mjesecno + bonuse jer nemamo tih para :D

kako god nakamarali smo tih "radnika" za ovu sezonu, igraca mahom sa iskustvom u ovoj ligi: Mehanovic, Efendic, golman jedan-drugi, Brckalic, Mujkic, Smajlovic, taj mali iz Orasja, Omerovic...sad nam trebaju 2-3 "klase" koje ce ciniti razliku, dobar stoper, dobar playmaker veznjak i dobar krilni napadac i ja prezadovoljan.

glavno je da igraci budu placeni na vrijeme i zadovoljni uslovima, onda ce i neki rezultati doc. Ako dodju jos 2-3 igraca na te nabrojane kriticne pozicije sigurno cemo imati mozda ne najkvalitetniji igracki kadar (jer nema puno igraca koji prave razliku) onda sigurno najsiri izbor podjednakih igraca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 02 jul 2013, 23:38

mislim da će ovaj Omerović igrati kao lijevo krilo, on ili Efendić :D mislim, ima ga onako, djeluje jako, a kakav je kao igrač, ne znam baš, gledao sam ga jednom u životu, u finalu protiv nekog, da l' su bili kadeti ili juniori :D možda je to bilo protiv Zrinjskog, ne sjećam se
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 jul 2013, 00:59

Najbitnije je biti realan I da momci koji budu igrali uistinu dobijaju sve po dogovoru. P.s. site je gotov,popunjava se sadrzaj sa kojim se raspolaze pa ce ici promocija
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

!

Post Postao/la fukaratz » 03 jul 2013, 06:41

pa evo ako si s Mujkom dobar pitaj ga za pare ;) sta ti mislis da neko ima preko milju u ovoj ligi? jarane ti si pao s marsa ;) u ovoj ligi onaj ko ima preko 800 taj je bog i batina!!!!! budi mi pozdravljen ;)
Sloboda Tuzla

Bratstvo81
Kontakt:

Re: !

Post Postao/la Bratstvo81 » 03 jul 2013, 09:31

fukaratz je napisao/la:

pa evo ako si s Mujkom dobar pitaj ga za pare ;) sta ti mislis da neko ima preko milju u ovoj ligi? jarane ti si pao s marsa ;) u ovoj ligi onaj ko ima preko 800 taj je bog i batina!!!!! budi mi pozdravljen ;)
Potpisujem predhodno post,kakve trostruko vece plate i neke hiljade spominjete ljudi dragi,pa u bratstvu je najveca plata 700 km plus jos neki dodaci i to imaju mozda 2 ili 3 igraca i to se zna a medju njima je i Mujkic ali je redovno svaki mjesec a to ako je Mujkic preso u slobodu a "mozda" izlevatio" nacelnika to je njegov obraz jer je on u prosloj sedmici dogovorio sa nacelnikom i ovi mu mozda ponudili 1 km vise i on ode u slobodu,ovo sam cuo sinoc u carsiji da je tako izlevatio covjeka a imao sve od njega,ali ja mu zelim svu srecu u daljoj karijeri odigrao je on odlicni utakmica u bratstvu i hvala mu ali nekom je bitnija para od obraza sto na kraju bude los potez.Uglavnom kao igrac dobili ste dobrog igraca ali eto znate kakav je kao covjek.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jul 2013, 09:40

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 jul 2013, 10:41

Bratstvo81 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:

Potpisujem predhodno post,kakve trostruko vece plate i neke hiljade spominjete ljudi dragi,pa u bratstvu je najveca plata 700 km plus jos neki dodaci i to imaju mozda 2 ili 3 igraca i to se zna a medju njima je i Mujkic ali je redovno svaki mjesec a to ako je Mujkic preso u slobodu a "mozda" izlevatio" nacelnika to je njegov obraz jer je on u prosloj sedmici dogovorio sa nacelnikom i ovi mu mozda ponudili 1 km vise i on ode u slobodu,ovo sam cuo sinoc u carsiji da je tako izlevatio covjeka a imao sve od njega,ali ja mu zelim svu srecu u daljoj karijeri odigrao je on odlicni utakmica u bratstvu i hvala mu ali nekom je bitnija para od obraza sto na kraju bude los potez.Uglavnom kao igrac dobili ste dobrog igraca ali eto znate kakav je kao covjek.
Uz svo dužno poštovanje prema Bratstvu i Gračanici kao i svim ostalim ekipama sa kantona koje su od mene uvijek dobijale sportsko poštovanje, nemojte zaboraviti povući paralelu. Sloboda je Sloboda pa onda sve ostale ekipe tako da Mujkić nije dobio ni marke više, ali vidi vrijednost igranja u Slobodi. Ne kažem da su ljudi koji su vodili klub u zadnjem periodu promovirali Slobodu na najbolji način i da nisu dali mnogima priliku za raznorazne kritike, ali zato dolaze nove generacije zrelih, uspješnih, poslovnih ljudi koje su već počele stvarui vračati na mjesto.

Mujkić na kraju možda i ne dođe kod nas, ali neozbiljno je prozivati njegove ljudske osobine zato što dolazi u Slobodu jer kao izlevatio osobu koja mu je dala sve, Dasu i to onog Dasu koji se ponaša kao kauboj na Koridi. Svaka čast Dasi što forsira sport toliko (daj bože da imamo načelnika njegove priorode), ali svi znamo da Daso ne daje svoje pare, a opet na sonovu toga i nerealnih najava samo ubire glasače.

Ponovo kaže, sportski pozdrav svima jer međusobno poštovanje na ubjedljivo najfudbalskijoj regiji u državi može nam u konačnici samo svima valjati.
tuzlanska Sloboda

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 jul 2013, 11:27

Slazem se sa prethodnim postom ali imam jednu malu zamjerku,protiv Slobode kao kluba a ni protiv Tuzle kao grada nemam apsolutno nista.Stovise rekao sam i vasem forumasu Tzbulevar da poslije Bratstva(svog kluba) najvise cijenim,postujem i simpatisem Slobodu.Meni je jos prosle sedmice receno da su Mujka Panta i Susa dogovorili s nacelnikom sve a da Efa ide.Medutim juce mi javise da je Mujka otisao kod vas,ja sam pitao pa otkud sad to oni rekose da je trazio gore vece pare i da su ljudi dali.Mozda je greska mozda igra za iste pare to ne znam al prenosim kako mi je receno.Ako lazu mene lazem i ja vas,pozzz :D
www.nkbratstvogracanica.com

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 03 jul 2013, 12:34

Evo kažu Jasmin Mujkić u Slobodi.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 jul 2013, 12:51

cesc4 je napisao/la:Medutim juce mi javise da je Mujka otisao kod vas,ja sam pitao pa otkud sad to oni rekose da je trazio gore vece pare i da su ljudi dali
Sve je moguće, ali isto tako ne mora da znači. Najlakše je reći za nekog igrača da je otišao zato što je dobio veće pare pa sebi napraviš alibi ;)
tuzlanska Sloboda

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2013, 13:45

ja bih bio presretan da smo mi njemu dali vece pare, to bi znacilo da ima nekih para za "Normalnije" ugovore i da ce doci i solidna pojacanja za kriticne pozicije. to bi za nas super bilo, ali ne mislim ipak da je tako.

Sloboda je ipak Sloboda, vece trziste, menadzeri su tu godinama-iz navike, uvijek je bilo talenata. Das 3 gola za Bratstvo (bez namjere da ikog omalovazavam) u jednoj tekmi-dobro je fino je, cuje neko za tebe; das 3 gola za Slobodu na svim si portalima, web televizijama, intervjue dajes itd itd.

da docaram, sigurno je prosle sezone bilo u BiH i ima(nedo bog da nema) u-19 igraca kvalitetnijih od Ribe ili Prsesa malog pa su oba igrala u reprezentaciji velikim dijelom jer su iz Slobode.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jul 2013, 17:12

Jasmin Mujkić (NK Bratstvo Gračanica) je novi igrač FK Sloboda Tuzla.

12/13 - 11 golova - Prva liga FBiH
11/12 - 24 gola - Prva liga FBiH
10/11 - 27 golova - Druga liga FBiH

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 jul 2013, 19:23

Bit će još dobrih vijesti do početka sezone. ;)
075

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 jul 2013, 19:29

ja kontam on ukupno 11 golova u karijeri dao kako napricase kad ono ovaj haman pravo dobar :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jul 2013, 19:35

Ova zadnja sezona je pravo umanjio sa golovima :D , nadam se da ce kod nas dostic brojku kao u sezoni 2011/2012.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 03 jul 2013, 19:37

Ja ne pamtim kad je neko kod nas dao 11 golova. :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jul 2013, 19:38

Skojevski je napisao/la:Ja ne pamtim kad je neko kod nas dao 11 golova. :D

:lol:

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 03 jul 2013, 19:51

ove sezone je bio kažnjen zbog tuče sa vašim igračem Šišićem pa je i to uticalo na golgeterski učinak,,,,,,,nije Mujkić loš,solidan igrač za ove lige,,,NISTE POGRIJEŠILI,, ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.