FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
igra se 4x30 minuta takav je dog
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 19 feb 2022, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neće iznenaditi, jer imamo Avrama i Kobiljara trenutno tu. U nuždi, krilo može pokriti Suljić, kao i Kapić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 14:01Hajde vidjet cemo, ima i ta verzija, a ima i da će produziti. Većinom mi ovaj izvor nije fulao sto mi je rekao da će produziti, ali sve je moguce. Ocekujem da nas Kepcija iznenadi sa desnim krilom pred kraj prelaznog roka , u slucaju ako je fakat tako kako ti kazes.benko21 je napisao/la: ↑19 feb 2022, 13:58od Fanima nema nista, a ni timske kolege ga ne zele u ekipiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 13:51
Da. Prema mojim info Fanimo ce produžiti ugovor![]()
Dupovac-Lazić , Hebibović-Šabanović i Kobiljar-Avramovski. To su 3 izmjene da bi po meni sastav bio idealan.Po potrebi Bagarić-Cmiljanić ali otom potom.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Evo brat okacio sliku sa Fanimom na fb stranici, rekao mu da ostaje hahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
+ Varesanovic i Hebibovic, da ne kazem VelkoskiGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 feb 2022, 14:16
Neće iznenaditi, jer imamo Avrama i Kobiljara trenutno tu. U nuždi, krilo može pokriti Suljić, kao i Kapić.

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Necemo ni mi neke timske kolege od fanima u ekipi pa ih trpimo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slabo je to, realno. Evo gledam, Avramovski je 15 utakmica odigrao na desnom krilu u cijeloj karijeri, Kobiljar je tanak svakako.. Šejtan ce biti odlican lijevo, moze poslužiti desno, ali onda smo na lijevom krilu kari.na ako on mora desno, znaci vazda cemo se negdje morati krpiti. Ovo za Kepciju sam rekao jer je Ismir napisao da nismo gotovi s rokom, ali eto zayeba nas izgledaGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 feb 2022, 14:16Neće iznenaditi, jer imamo Avrama i Kobiljara trenutno tu. U nuždi, krilo može pokriti Suljić, kao i Kapić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 feb 2022, 14:01Hajde vidjet cemo, ima i ta verzija, a ima i da će produziti. Većinom mi ovaj izvor nije fulao sto mi je rekao da će produziti, ali sve je moguce. Ocekujem da nas Kepcija iznenadi sa desnim krilom pred kraj prelaznog roka , u slucaju ako je fakat tako kako ti kazes.![]()

Ali hajde da sacekamo za Fanima, jer fakat je izvor pouzdan, valjda i sad pogode jer kakav god da je Fanimo shupak ispao, bolji je nego ijedno nase krilo osim sejtana.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Gledaj kad Fanimo uleti sad 2.poluvijeme

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja ne kontam na osnovu cega vi toliko dizete i vjerujete u tog Lazica?
On i Dupovac u 2 deke vala.Meni bi Trako igrao al et.
On i Dupovac u 2 deke vala.Meni bi Trako igrao al et.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
I šta ja sad nemam gdje gledat tekmu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zabije 3 gola i izađe u 82. minuti

Lazic je odigrao dobro tek kad je dosao a u ovom povratnickom mandatu totalno lose
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nadam se da je ovo zadnja utakmica zatvorenog tipa ikada,samo mi nesto mino svijeta glumimo.Citava liga regularno igra,u Mostaru pun stadion mi se i dalje zakljucavamo,nevidjena glupost.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Meni je ovo predebilno, i nervira me.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
1:0 Bagaric
Pidro asistencija
20.minut
Pidro asistencija
20.minut
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 feb 2022, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bolji smo i drzimo posjed lopte. Igramo brzo, lepršavo sa mnogo kombinatorike.
Pa dan te yebo Stupcanica ima tekstualni prenos a mi evo 20min ne znamo nista sta se desava...ama bas nista.
Od 15 pichki koje rade u klubu zna li jedna da uzme laptop i da joj neko govori sta da napise za neku akciju ako je uopste i bila.
Pa dan te yebo Stupcanica ima tekstualni prenos a mi evo 20min ne znamo nista sta se desava...ama bas nista.
Od 15 pichki koje rade u klubu zna li jedna da uzme laptop i da joj neko govori sta da napise za neku akciju ako je uopste i bila.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Lakše napisati šta nisu ostali dužni.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, BungaBum, Jadnimi, Mocvara1991, rimljanin90, striktnosarajevski, VolimoSarajevo, Zizou i 84 gosta.