FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
O Sabanovic i Mustafic u postavi, hvalim te Boze !!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kazem aBd @denchi jbg ti.DenchiNL je napisao/la:polako ba ima još 90 minuta igremma_hz je napisao/la:Ova tri boda ljudi nam zlata znace na svaki moguci nacin aBd.
Najvaznije da se vrati igracima samopouzdanje,jer imaju kvalitet za ove pisljive lige.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Gubi Siroki odlicno
To kupusari. Gazi uske čmarove.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Tanki smo nazad, ljudi nam prelahko dolaze pred gol.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Najbolji napad lige (čak 43 gola), a odbrana je živi jad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajde vi sto gledate sutite,i ne vezite suhu nama sto ne gledamo.skoroalen je napisao/la:Tanki smo nazad, ljudi nam prelahko dolaze pred gol.

FK SARAJEVO.
kontre su im ubitačne, ova odbrana ne može to iznijeti, kad tad će proći neko dugo je do kraja....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Baš čudnoskoroalen je napisao/la:Tanki smo nazad, ljudi nam prelahko dolaze pred gol.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ahmetovic se povrijedio na zagrijavanju ,Krste je poceo tekmu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šabanović hladan k'o špricer, zayebat šminkerčića i forsirat ovog momka, bolji je 100%.
Poslije gola ništa nismo uradili, realno puno slabije stojimo na terenu al imamo vodstvo.
Poslije gola ništa nismo uradili, realno puno slabije stojimo na terenu al imamo vodstvo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sto se tice fizike za Hodzu je NATOskoroalen je napisao/la:Šabanović hladan k'o špricer, zayebat šminkerčića i forsirat ovog momka, bolji je 100%.
Ovaj regulator mi smrdi na majkla, tako da nemojte pokusavati da ispravite krivu Drinu
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Yebo majku ja mislim da u ligi ne postoji brži fudbaler s loptom od Bekića. Šteta što je fudbalski inteligentan k'o Keco iz Breze.
Bekic se razgoropadio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I ovo je napamet i nafakaski go, ali samo iscupati tri bobe pa kako god
kao da je vidio Šabanovića pa mu nije svejedno više

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gledam snimak gola Hebibovic u sred golmana opuco , sreca kroz noge mu prodje , da hoce zabit jos jedan al koliko CITAM povukli smo se
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Izgleda da je Haliloviću trejdmark onaj lažnjak pa šut desnom, opet preslikano k'o onda na prijateljskoj.
Šteta što je blokiran.

Šteta što je blokiran.
Nek igraju klosari boli me uvo,za to su i placeni evo 3 sezone ovi antitalenti i smi keri se vuku po terenu,ne brini nista cim dodje bitnija tekma gdje treba damu pokazat oni ce sigurno izgubitimma_hz je napisao/la:Ova tri boda ljudi nam zlata znace na svaki moguci nacin aBd.
Najvaznije da se vrati igracima samopouzdanje,jer imaju kvalitet za ove pisljive lige.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, benko21, JavierBosnia, johntravolta123, nedimmmm1337, samoFKS, Vanja8, Zagor i 85 gostiju.