FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 okt 2017, 18:10

Zeljo92 je napisao/la:Forum je namjenjen za diskusiju dok svoje emocije ispoljavaj negdje drugo. Ako ne znas diskutovati nemoj ni pisati onda jer na takav nacin na koji ti pises samo unistavas temu. @Za_zivot_cijeli dosao na forum jest da je glupo poceo prozivat ali covjek iznosi svoje stavove i ima svoje misljenje i ja nemam apsolutno nista protiv toga, potrudi se iznijet cinjenice a ne samo kme mee bee.
nisam brate ja ovdje dosao. ja sam ovdje bio 6 godina prije tebe. ti si taj koji je u odnosu na mene dosao. postavimo stvari na svoje mjesto. onako kako treba.

i sto se tice 'prozivki', na svako dusmansko omalovazavanje kluba i uspjeha, postignuca, prikriveni pitarluk, skriveni interes i sl. cu isto reagovati.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 18:10

Neandertalac je napisao/la:A vidi @Brace brata što proleti ispred rovova i rafalne paljbe, svojim poslom. :lol:
:lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 30 okt 2017, 18:11

Ti si prvo napustio ovaj forum pa se evo vratio. Pitara ovdje na ovoj temi nema, nemoj tripovati bzvze.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 18:13

Ima kako nema, irfo pitar :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Quinlan
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Quinlan » 30 okt 2017, 18:16

Virtu4l je napisao/la:
Quinlan je napisao/la:Prvi na tabeli, juniori prvi put u historiji prošli LP, prošli u 1/4 kupa hajmo i dalje pljuvati sad nisu rezultati mjerilo sad ćemo onako pričati šta se priča na sastancima, kako se glasa u klubu i sl. izmišljotine
Juniori su produkt nekih prethodnih trenera u OP, a kadeti su prava slika ove Uprave i njihove sposobnosti.

Uostalom ti to sve znaš, jel ono djeca iz tvoje mahale treniraju u našem OP :kafa:

Sve što ja napišem je tačno, nikad u životu nisam baratao mahalskim pričama niti ću. Svaku informaciju pet puta potvrdim prije nego je plasiram.

U klubu se glasa onako kako hoće Senad Misimović! Sve je poklopio, skupštinu, upravu...
Ma ja sad ono pozitivno ćemo drugima pripisati, a kad je negativno onda moze
Fantastično selektivno pisanje [emoji144]

Logično da mali treniraju u želji i u Sarajevo ih ima, ali ipak ti u CG imaš transkipte sastanaka [emoji144]

Odavno sam rekao ti si najveći licemjer, nekad si bio protiv insajder, protiv izmišljotina, a sada si glavni predvodnik toga
On Fol zna šta je Edis rekao na sastanku u klubu :rol: kako je glasanje se odvijalo i sl..
Pustite se tih šuplji, pišite o onome što znate,a ne što želite da tako predstavite

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 18:16

Evo jedna insajderska.....da li Vas zanima???

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 30 okt 2017, 18:17

Ma ja sam Unproforac u ovom sukobu. :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 30 okt 2017, 18:17

Sutra pada Lokomotiva. Haris ponovo junak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 18:20

Pitarska je priča da su navijači sponzori istočne tribine. Hajmo realno, ljudi jesu izbrojali po milju maraka što je danas velika cifra, ali će narednih 10 godina sa rukama u džepovima ulaziti na stadion. Ko će mi objasniti kaakv je to poklon? Ljudi su KUPILI karte. i Razlika između kupovine i poklona je ogromna. Samo da se razumijemo.
I te milje su izbrojane zašto? Zato jer ljudi vjeruju u pošten i transparentan rad. Jeste ideja je izvorno bila Amarova, ali zašto nije implementirana ranije? Zato što bi Žuji dali po 10 pfeninga toliko je transparentan i uspješan privrednik bio.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2017, 18:24

Sada ću svaki dan ovaj post sa pitanjima lijepiti dok neko ne odgovori. Može i Senad za kojeg Storm@ kaže da je bio cilj od pocetka a laže kao pas, sada cu naci sto postova podrske koje sam lično ja napisao na oba foruma. Lazove, plaćenice i muljatoru!

To što se nakupilo gafova, obecanja i gresaka nije moja krivica niti bilo koga sa foruma! Prestanite da branite već pitajte ovo isto za dobrobit kluba a ne ljudi!

I šta koji qurac sada svrsavate na Adu i djecu, hiljadu postova postoji koje ste posali o djeci koja nemaju kvaliteta, igrali bi ali ne mogu da se izbore, ubacili bi ih Slavko i Kostić, oni vole mlade igrače. Pljuvali ste djecu i navijali da propadnu! Plakali ste za Slavkom, dizali ga u nebesa a legende blatili. Licemjeri!

Čast izuzecima koji postoje, ne bih da me se shvati kako sve stavljam u isti koš. Još jedna podvala koju mi podmeću pojedinci a znamo svi da nije tako.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 18:25

braco je napisao/la:Ma ja sam Unproforac u ovom sukobu. :mrgreen:
coBra svaka čast na tekstu :clap: :clap: :clap: unesi nam malo vedrine, i priče za koju ovakvi forumi i služe. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 18:29

Reko šta bi sa malim talentovanim Dadom Sadikovićem? Deplas je priča za djecu. Djeca koja zasluže i igraju. Mire, Rijad, trenutno Šaban, Hajdar. Ja lično od Keme ne očekujem puno, a za Žeru ne znam šta bi rekao. Očito je da su neka od djece bila precjenjena, i da smo prvenstveno mi navijači više od njih očekivali. Primjer Beširević. Prizivali smo ga prije godinu, a on iskreno i u juniorima još pliva....

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2017, 18:39

Monci je napisao/la:Reko šta bi sa malim talentovanim Dadom Sadikovićem? Deplas je priča za djecu. Djeca koja zasluže i igraju. Mire, Rijad, trenutno Šaban, Hajdar. Ja lično od Keme ne očekujem puno, a za Žeru ne znam šta bi rekao. Očito je da su neka od djece bila precjenjena, i da smo prvenstveno mi navijači više od njih očekivali. Primjer Beširević. Prizivali smo ga prije godinu, a on iskreno i u juniorima još pliva....
A jesu budale i levati Amar koji je Dadu ubacio protiv Plzena, Oda kod kojeg je igrao i bio jedan od boljih? Je li baš smatraš da je mladi igrač odigrao 80 utakmica za Želju onako, jer su ga gurali? Ti znaš bolje od Amara i Ode? Ovi u klubu znaju?

Je li znaš da im je Zuban nudio da ga prodaju i da se može uzeti 250, 300 hiljada eura? Pazi, pola miliona maraka je to, nije sica. Kakvo ti je zadovoljstvo što se syebao momak koji nam je pola miliona minimalno mogao donijeti? Ne kontam? Znas li to?

Licemjeri. Mislite da meni štetite sa pričom o Dadi a toliko ste slijepi u svojoj oholosti i gluposti da ne vidite kako je klub izgubio. Boli me qurac za Dadom iskreno, sutra ako ne bude ništa od njega ili ako bude, ne interesuje me jer klub nema ništa od njega. Za razliku od pedesetak igrača koji su prosli kroz klub a goli prosjek on kao i ima neku pespektivu, još uvijek.

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 30 okt 2017, 18:40

Quinlan je napisao/la:Logično da mali treniraju u želji i u Sarajevo ih ima, ali ipak ti u CG imaš transkipte sastanaka [emoji144]

Odavno sam rekao ti si najveći licemjer, nekad si bio protiv insajder, protiv izmišljotina, a sada si glavni predvodnik toga
On Fol zna šta je Edis rekao na sastanku u klubu :rol: kako je glasanje se odvijalo i sl..
Pustite se tih šuplji, pišite o onome što znate,a ne što želite da tako predstavite
I danas sam protiv izmišljotina, i uvijek ću biti. Zato najviše volim pisati istinu.

Evo sve čekam da ti nešto konkretno napišeš, kao npr. zašto su nam najbolji kadeti otišli u Sarajevo i Zrinjski, pitaj te svoje iz mahale :kafa: a mogu ti i ja reći.
Voli te tvoje Sarajevo.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 30 okt 2017, 18:43

Ma samo odgovor gdje taj talenat igra, ništa više. Ubijaš nas ti nakim ciframa evo dvije godine, a lupaš samo. Ni sam sebi ne vjeruješ...

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 30 okt 2017, 18:45

Kad se samo sjetim 10.500.000 KM sto su prosle strukture ostavile a ova ih uprava bacila u vjetar. :lol:

P.S. Ima li Amar dozvolu od Misketa da preuzme reprezentaciju, ili ga i tu Miske blokira. :lol:
- Zeljeznicar -

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 okt 2017, 18:50

Monci je napisao/la:Ma samo odgovor gdje taj talenat igra, ništa više. Ubijaš nas ti nakim ciframa evo dvije godine, a lupaš samo. Ni sam sebi ne vjeruješ...
Znaš li levatino koliko su vrijedili Dado i Memija nakon onih utakmica u evropi?

Kakav ti je merak što je klub slabo ili nikako profitirao na njima. Jedini logičan odgovor je da prikrivas grešku ismijavajuci momka od kojeg je FK Željezničar trebao zaraditi a nije. Kao sto nije i na Dzenisu, Mujagicu, Hirosu, Sehicu i ostaloj djeci koju je odnio tajfun zvani "ustaljene procedure". Jupi evo para, pravimo klub, pali youtube.

UPRAVA NAPOLJE!

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 30 okt 2017, 18:54

Neandertalac je napisao/la:
Monci je napisao/la:Ma samo odgovor gdje taj talenat igra, ništa više. Ubijaš nas ti nakim ciframa evo dvije godine, a lupaš samo. Ni sam sebi ne vjeruješ...
Znaš li levatino koliko su vrijedili Dado i Memija nakon onih utakmica u evropi?

Kakav ti je merak što je klub slabo ili nikako profitirao na njima. Jedini logičan odgovor je da prikrivas grešku ismijavajuci momka od kojeg je FK Željezničar trebao zaraditi a nije. Kao sto nije i na Dzenisu, Mujagicu, Hirosu, Sehicu i ostaloj djeci koju je odnio tajfun zvani "ustaljene procedure". Jupi evo para, pravimo klub, pali youtube.
Sto se koprcas

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 okt 2017, 19:00

sta se ovo ovdje desava sta je ovo

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 30 okt 2017, 19:02

Neandertalac je napisao/la:Sada ću svaki dan ovaj post sa pitanjima lijepiti dok neko ne odgovori. Može i Senad za kojeg Storm@ kaže da je bio cilj od pocetka a laže kao pas, sada cu naci sto postova podrske koje sam lično ja napisao na oba foruma. Lazove, plaćenice i muljatoru!

To što se nakupilo gafova, obecanja i gresaka nije moja krivica niti bilo koga sa foruma! Prestanite da branite već pitajte ovo isto za dobrobit kluba a ne ljudi!

I šta koji qurac sada svrsavate na Adu i djecu, hiljadu postova postoji koje ste posali o djeci koja nemaju kvaliteta, igrali bi ali ne mogu da se izbore, ubacili bi ih Slavko i Kostić, oni vole mlade igrače. Pljuvali ste djecu i navijali da propadnu! Plakali ste za Slavkom, dizali ga u nebesa a legende blatili. Licemjeri!

Čast izuzecima koji postoje, ne bih da me se shvati kako sve stavljam u isti koš. Još jedna podvala koju mi podmeću pojedinci a znamo svi da nije tako.
ma nemoj covjece izmisljati. ko je pljuvao po djeci, ko ih nije zelio vidjeti u timu? ko nije dao podrsku Adzemu?

kao, ne guram ja sve u isti kos al udaram postove u mnozini.

sto se tice djece, ne moze svanuti prije nego sunce izadje. koji je to 17ogodisnjak zaigrao npr. kod Amara u bilo kojem njegovom mandatu?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Proximic, RajvoSA03 i 39 gostiju.