Vala baš, kakva mržnja, koliko znam ljudi mrze se, ne mogu se očima vidjeti a kad dođe interes to se voda po večerama i slično, to je niži nivo.bombaysaphire je napisao/la: ↑30 maj 2020, 21:06
A Fahro i Kirbaš su uvijek bili u ljubavi ?
Pišete o političarima , kakva crna mržnja među njima , majke mi vi kao da ste se jučer rodili ...
Samo interes, i eto njih dvojice zajedno ...
A i ova priča šta me briga za HDZ i SNSD, skinemo SDA i eto procvat države. Da su stvari tako jednostavne i da je SDA jedini problem lagano bi mi to, samo skidanje SDA neće ništa donjeti ako ostanu ove ostale dvije stranke, sve u paketu treba skidati i potpuno novi sistem graditi i pokazati im da im se vaga svaki potez, riječ i trk onda možemo očekivati neki napredak.
HDZ i SNSD su u BiH a ne negdje 550000km zračne linije od nas pa na nas nema nikavih posljedica od njihovih odluka. Nema naš i njihov jer oni čine vlast države i svaka njihova tiče i mene jer i ja osjetim posljedice. Dodik predstavlja i mene a ne samo Srbe. Nevjerovatno kako su nas podijelili i tako uzimaju izbore jer se mogu vaditi na to.