Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ako ovako nastavi ceka je velika karijera .Gledam sad malo Dimitrova malo Tomica ,Dimitrov je nevjerovatan potencijal ,stvarno momak ima sve udarce odlicne i samo malo da postane stabilan ,da nema 100 oscilacija tokom meča i bit ce veliki igrac ,2-1 u setovima za Tsongu trenutno i 6-6 u cetvrtom ,igra se tie break i nadam se da ce uzeti Dimitrov da gledamo i 5 set .Tomic mi je tako antipatican momak i iritantan to je nevjerovatno ,ponaša se kao da je najjaci igrac na touru a ne moze ni Andreva da dobije.
Glumeci Federera izgubi Dimitrov ,šteta
Glumeci Federera izgubi Dimitrov ,šteta
Zadnja izmjena: Papilon20, dana/u 23 jun 2011, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
otkud je ta lisicki porijeklom, poljska ili nekaj drugo?
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Poljska naravno.. majka joj je vjerovatno od tamo, dok je ona rođena u Njemačkoj.maminho je napisao/la:otkud je ta lisicki porijeklom, poljska ili nekaj drugo?

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Ljubo pred sutrašnji meč protiv Murraya.Zaista ću uživati u činjenici da sam dogurao do trećeg kola po treći put. Nikad nisam ovdje prošao treće kolo i zaista sam uzbuđen što ću igrati na centralnom terenu po prvi puta u životu. To je jedini teren na planeti na kojem još nisam igrao. Definitivno neću imati što za izgubiti, dok on ima puno toga za izgubiti, pa ćemo vidjeti. Jako sam uzbuđen što ću imati priliku izaći na teren i pokazati Britancima što mogu napraviti.
Ljubo, sve najbolje u sutrasnjem mecu!!! Ako ne mozes pobijediti Murraya, onda ga bar dobro namuci!
A ja sam siguran da kada bi odigrao svoj najbolji tenis i uz srecu, Ljubo bi ga mogao i dobiti. Mada, i Britanac je izuzetno dobar..

Izdržati, to je temelj vrline!
ajmo ljubo, uništi im snove, makar englezići več odavno nemaju tenisača koji je sposoban za nekaj, pa sad prisvajaju mareja
od one male robson bi nekaj i moglo biti., al sumnjam
od one male robson bi nekaj i moglo biti., al sumnjam

Napatit će njega Ljubičić
za kladioničare savjet : Prvi set preko 9 game-ova

za kladioničare savjet : Prvi set preko 9 game-ova

FORZA MARŠAL !!!
Jel ono Lisicki na wimbledonu ili nekom drugom turniru prije par godina izvrnula nogu pa je u kolicima odvukli, pravo bila u formi i onda joj se to desi, sjecam se da je plakala od bolovaadnan24 je napisao/la:Papilon20 je napisao/la:Odlican meč Na Li i Lisicki ,odavno nisam gledao zenski mec ovako dobar ,Lisicki je spasila sve sto se spasiti moglo i na kraju uzela meč uz cak 17 as udaraca
Lisicki je jedna od talentovanijih teniserki trenutno ali povrede su joj zasad unistile karijeru

nema potpisa
ja mislim da je bio us open 2009Admir_Sa je napisao/la:Jel ono Lisicki na wimbledonu ili nekom drugom turniru prije par godina izvrnula nogu pa je u kolicima odvukli, pravo bila u formi i onda joj se to desi, sjecam se da je plakala od bolovaadnan24 je napisao/la:Papilon20 je napisao/la:Odlican meč Na Li i Lisicki ,odavno nisam gledao zenski mec ovako dobar ,Lisicki je spasila sve sto se spasiti moglo i na kraju uzela meč uz cak 17 as udaraca
Lisicki je jedna od talentovanijih teniserki trenutno ali povrede su joj zasad unistile karijeru
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Dao bih dukat zlatni da Ljubo sutra razvali onog "zgolju zgoljavog".Osim toga morat ce se pogledat klasik između Federera i Nalbandiana kao i u zenskoj konkurenciji S.Williams-Kirilenko.
<3Kirilenko<3
<3Kirilenko<3
Chelsea F.C.
Ljubo već rezervisao kartu za plavi Jadran.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Danas na rasporedu mnogo interesantnih mečeva. Meni najsimpatičniji okršaj je onaj Murraya i Ljube. Mislim da nije toliko upitan prolaz Škota, ali se ipak nadam da će Ljubo odigrati dobar meč, pa šta god to donijelo.
Također, dvoboj Simona i Del Potra valja ispratiti maximalno koncetrisano. Oba tenisera su imali strašne rezultate u početku, ali ih raznorazne povrede zaustaviše. Ipak, valjda i za njih ima vremena da se vrate na prave staze u pravom smislu.
U ovom meču, voljela bih da Simon pobjedi.
Također, dvoboj Simona i Del Potra valja ispratiti maximalno koncetrisano. Oba tenisera su imali strašne rezultate u početku, ali ih raznorazne povrede zaustaviše. Ipak, valjda i za njih ima vremena da se vrate na prave staze u pravom smislu.
U ovom meču, voljela bih da Simon pobjedi.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ljubo igra 3. meč dana na centralnom terenu. znači nema problema što se tiće kiše
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gasquet - Bolelli. Meni najzanimljiviji meč isključivo zbog Richarda (omiljeni teniser zbog nenadyebivog backhanda i vannastavnih aktivnosti
). Mislim da bi ovo trebalo ići u 3 seta. Do sada je Gasquet pokazao da će biti težak zalogaj za favorite, a svi znamo da mu pobjede na Wimbledonu nisu strane (ima jedno polufinale iz 2007. godine).
Mogli bismo danas prisustvovati jednom maratonskom meču (Lopez - Roddick). Nekako mi ovo miriše na meč u najmanje 4 seta. Svi znamo o kakvim se tipovima igrača radi, tako da...
Šanse da Ljubo istjera Murraya su male, al' postoje. Ljubi je ovo prvi put da igra na centralnom terenu, a znao je Ivan skidati i veće skalpove od Andy-ja. No, mislim da danas ovo ide u 3 seta.

Mogli bismo danas prisustvovati jednom maratonskom meču (Lopez - Roddick). Nekako mi ovo miriše na meč u najmanje 4 seta. Svi znamo o kakvim se tipovima igrača radi, tako da...
Šanse da Ljubo istjera Murraya su male, al' postoje. Ljubi je ovo prvi put da igra na centralnom terenu, a znao je Ivan skidati i veće skalpove od Andy-ja. No, mislim da danas ovo ide u 3 seta.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim i ja ,iskljucivo zbog prevelikog pritiska jadnih engleza a Murray mi djeluje kao nezrela osoba koja se ne moze nositi sa pritiskom . Rafa laganini prolazi u 3 seta . Za mene najzanimljiviji susret je onaj izmedju Rodicka i Lopeza.hodža je napisao/la:Napatit će njega Ljubičić![]()
za kladioničare savjet : Prvi set preko 9 game-ova![]()
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 jun 2011, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
zanimljivo je vidjeti seljačine engleze kak navijaju za škota 

Uh, jedva čekam Roddick - Lopez. Odigrali su fin meč na Queensu, i biće lijepo konačno vidjeti dva jaka servera, jedan protiv drugog, a da se ne baziraju previše na odbranu, što se tiče Wimbledona, naravno...
Greatness dies
-
- Kontakt:
Nema Truba nikakve veze sa plavim Jadranom, draži mu je Monte Carlo.Virtu4l je napisao/la:Ljubo već rezervisao kartu za plavi Jadran.
Ljubo je sam rekao da se ne osjeća ugodno na travi, iako je čini mi se kao junior igrao finale u Londonu i nikada nije prošao treće kolo ovdje, tako da očekujem da će namučiti Andyja ali za nešto više mislim da nema snage...
-
- Kontakt:
Ljubo je sam rekao da polako počinje shvatati u svojoj 38. godini kako se treba igrati na travi.Mister No je napisao/la:Ljubo je sam rekao da se ne osjeća ugodno na travi, iako je čini mi se kao junior igrao finale u Londonu i nikada nije prošao treće kolo ovdje, tako da očekujem da će namučiti Andyja ali za nešto više mislim da nema snage...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.