John Wall ti je sigurna stvar.s4mke1987 je napisao/la:Ajd daj neko trojicu koja bi veceras mogla ici preko da uplatim?
Vjerovatno i Bradley Beal zajedno sa njim,
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
John Wall ti je sigurna stvar.s4mke1987 je napisao/la:Ajd daj neko trojicu koja bi veceras mogla ici preko da uplatim?
Ko se razumije ovdje u ove stvari, nezalaganje? Ima li išta u ovome da mu možda noga nije zarasla pravilno jer je narastao 5 **** centimetara u procesuozy je napisao/la:
7-0 je bi ona draftu
Lowry i Russ su bolji ove sezone rekao bih.Fustang je napisao/la:A ko su ostala dvojica ak nije tajna?![]()
btw. kakva je ono sinoć komedija od suđenja i tehnička za Ronda?
Mislis da Isaiah nije top 3 play?Epidaurus je napisao/la:Dobar pokusaj trollanja Gre
Ja sam i govorio da je lik ogroman zadnji put kad sam ga vidio, jer je negdje bila slika Embiida i Jahlila,gdje ovaj drugi izgleda sitno u odnosu na njega.Vrlo je moguce da mu se odrazava sve to na stopalo s obzirom da mu se fizionomija,ocigledno,jos uvijek mijenja,a samim time se dodaje masa koja moze biti dodatno opterecenje na povredu koju ima.Ako se tome dodaju i izvjestaji da bas i ne pazi previse sta jede,sve kockice se posloze.Nekoliko stvari on mora uraditi,po meni,da bi se vratio.Prvo,sacekati da to zacijeli kako treba.Zatim dovesti svoje tijelo u takvu formu da nema dodatnog opterecenja(npr.trcanje u tzv.nultoj gravitaciji kako ne bi imao dodatno opterecenje na stopalo),pa tek onda poceti sa radom na kosarkaskom terenu.Naravno,PHI strucnjaci bi sve ovo trebali znati bolje od mene,ali ja sam ga prosle sezone vidjao da sutira nakon operacije i stavlja opterecenje,a da je imao viska kg-a.Ne znam da li ce se i kada vratiti,ali on "puca" od potencijala i bukvalno je lik koji sam moze izvuci PHI iz ovog nereda.Donnie Darko je napisao/la:Ko se razumije ovdje u ove stvari, nezalaganje? Ima li išta u ovome da mu možda noga nije zarasla pravilno jer je narastao 5 **** centimetara u procesuozy je napisao/la:
7-0 je bi ona draftu
Ni u najludjim snovima top 3Greivis je napisao/la:Mislis da Isaiah nije top 3 play?Epidaurus je napisao/la:Dobar pokusaj trollanja Gre![]()
Zar ti ne rece da neces imati vremena za nba? Znaci istina je da su svabski fakulteti smijesni.
Top5? Top10? Ne volis Boston pa nisi objektivan.Epidaurus je napisao/la:Ni u najludjim snovima top 3Greivis je napisao/la:Mislis da Isaiah nije top 3 play?Epidaurus je napisao/la:Dobar pokusaj trollanja Gre![]()
Zar ti ne rece da neces imati vremena za nba? Znaci istina je da su svabski fakulteti smijesni.
Izgleda da je prvi semestar puno laksi nego sto sam mislio, propustim pokoje predavanje ujutro al nista strasno, nisam mogao ni sanjat da cu imat ovoliko vremena
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja sam i govorio da je lik ogroman zadnji put kad sam ga vidio, jer je negdje bila slika Embiida i Jahlila,gdje ovaj drugi izgleda sitno u odnosu na njega.Vrlo je moguce da mu se odrazava sve to na stopalo s obzirom da mu se fizionomija,ocigledno,jos uvijek mijenja,a samim time se dodaje masa koja moze biti dodatno opterecenje na povredu koju ima.Ako se tome dodaju i izvjestaji da bas i ne pazi previse sta jede,sve kockice se posloze.Nekoliko stvari on mora uraditi,po meni,da bi se vratio.Prvo,sacekati da to zacijeli kako treba.Zatim dovesti svoje tijelo u takvu formu da nema dodatnog opterecenja(npr.trcanje u tzv.nultoj gravitaciji kako ne bi imao dodatno opterecenje na stopalo),pa tek onda poceti sa radom na kosarkaskom terenu.Naravno,PHI strucnjaci bi sve ovo trebali znati bolje od mene,ali ja sam ga prosle sezone vidjao da sutira nakon operacije i stavlja opterecenje,a da je imao viska kg-a.Ne znam da li ce se i kada vratiti,ali on "puca" od potencijala i bukvalno je lik koji sam moze izvuci PHI iz ovog nereda.Donnie Darko je napisao/la:Ko se razumije ovdje u ove stvari, nezalaganje? Ima li išta u ovome da mu možda noga nije zarasla pravilno jer je narastao 5 **** centimetara u procesuozy je napisao/la:
7-0 je bi ona draftu
Isto razmisljam kao ti, i upravo zato sam osjetio veliko olaksanje nakon ove izjave koju je Brown nedavno dao. Znaju i oni da je najbitnije da on ostane mentalno jak, fokusiran i svjestan sta treba da radi kako bi se vratio. Ocito su kod njega primjetili napredak po tom pitanju i to je ono sto raduje."[Embiid] is doing fantastically in his mind," Brown said. "There is a real progression, I think, in his maturity and his seriousness to understand truly what needs to be done for him ... to get back on the court."
Embiid je talentivaniji od Davisa i igrac koji moze imat veci impact na igru jer je apsolutno cisti centar s vrrhunskom atletikom, fizikalijama i opcenitim osjecajem za igru. Bar po meni. Ako se uspije izvuc iz ovih povreda svih (a nadam se da hoce), siguran sam da ce postat dominantni NBA centar. Strasan je fakat, strasan.Clutch je napisao/la:
Momak ima nevjerovatan potencijal, nevjerovatan. Rano je da pricam o tome, ali onako talentovan big man se nije pojavio od 90ih. Dobro, mozda Davis, ali on nije centar.
Da, to je to.Epidaurus je napisao/la:Embiid je talentivaniji od Davisa i igrac koji moze imat veci impact na igru jer je apsolutno cisti centar s vrrhunskom atletikom, fizikalijama i opcenitim osjecajem za igru. Bar po meni. Ako se uspije izvuc iz ovih povreda svih (a nadam se da hoce), siguran sam da ce postat dominantni NBA centar. Strasan je fakat, strasan.Clutch je napisao/la:
Momak ima nevjerovatan potencijal, nevjerovatan. Rano je da pricam o tome, ali onako talentovan big man se nije pojavio od 90ih. Dobro, mozda Davis, ali on nije centar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.