Igre - Kako, gdje, šta...?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Koja izdavačka kuća ima najbolje igrice?

Electronic Arts
245
42%
Activision Blizzard
67
11%
Konami
171
29%
CapCom
14
2%
Take-Two
11
2%
Square Enix
12
2%
Sony
40
7%
Nintendo
28
5%

Ukupno glasova: 588

delko
Kontakt:

Re: Igre - Kako, gdje, šta...?

Post Postao/la delko » 08 sep 2013, 14:16

barca_87 je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Ovo za igraonu je odlicna ideja.
Kod mene u osnovnoj bila jedna sa 6 dvojki pa se tu poslije casa iskupimo pa rokamo pesa i zaradjivali su dnevno sigurno 50-60km a mozda i vise.

A usput i prodavali piratske igre i filmove i to naplate po 2km.
ma nije to opet ko prije npr 97-98 godine ,tad ko je imo play station 1 igraonu uzeo je para i para,
ono tad kod nas poceo ps1 ,naspram onih nintenda i sranja dodje nesto novo i svi su navaljivali na to,kompjutera je slabo bilo i zbog toga su sve igraone prepune bile ,sad je vec drugacije ,bar u tz kod nas ja nezz da ima 2-3 igraone (nezz ni to tacno jer ne idem )a prije u jednom trznom 3-4 igraone sve puno ko sibica :D .
soker prvi izadje na kecu ,ma nema to je pomama bila :D

Sad svako ima kompjuter ,install soker ako mu se igra i igra sa drustvom sto bi placo u igraoni. ima ono jos ljudi igraju al nije to ko prije ni izbliza.Slaba je nafaka danas ko ima igraonu .
+1

UPRAVO TAKO od rijeci do rijeci ;) sad svako to sve ima kuci i u igraonice se ide slabo ;) poslije PS su bile igraonice sa racunarima i to je bilo puno, svako naselje je imalo 1-2 igraonicu, bili su oni klanovi kao pa se igrao CS, CoD, WoW(poslije) i onda je sve to prestalo :) svako ima solidan racunar kuci, svako ima internet da igra u mrezi - niko vise ne ide u igraonu :)

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 09 sep 2013, 02:12

Misli li iko konačno napraviti igricu Eurobasket? Samo NBA prave, jbla ih NBA u pakaš. :D
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 sep 2013, 08:52

ronweasley je napisao/la:Misli li iko konačno napraviti igricu Eurobasket? Samo NBA prave, jbla ih NBA u pakaš. :D
na novom NBA2K14 ce biti 14 europskih klubova a sto se tice Eurobasketa izbace ljudi patcheve svake godine za to ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 09 sep 2013, 12:52

Al ni 1 ne valja.
Unico amore sei!
❤️🖤

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 09 sep 2013, 16:41

A biće neki europski klubovi? Odlično ajde, bar to.

A te patcheve prave k'o ni sebi ni svom. Odron kvaliteta. ;)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2013, 17:40

[youtube][/youtube]

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 sep 2013, 17:50

ronweasley je napisao/la:Misli li iko konačno napraviti igricu Eurobasket? Samo NBA prave, jbla ih NBA u pakaš. :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima ovaj, sve repke sa EP, nije nesto extra ali moze proci. Samo treba Telki sut za 3pt popravit :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 11 sep 2013, 21:22

Unofficialpage je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima ovaj, sve repke sa EP, nije nesto extra ali moze proci. Samo treba Telki sut za 3pt popravit :mrgreen:
Ljubim brata. :) 8-)

Hvala ti puno.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 11 sep 2013, 21:56

slika

GTA V mapa.Meni nekako malo izgleda no meni je tesko velicinu stvari prikazat preko slike ;)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 13 sep 2013, 01:02

Instalirao danas(tacnije jucer al et) LOL i igrao par meceva. Onako nije losa igrica kad igras s jaranima pa ti neko i objasni malo :D. Inace pitanje je da nikoga nisam imao da objasni bil je igrao vise od jednog meca. :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 13 sep 2013, 01:42

ronweasley je napisao/la:A biće neki europski klubovi? Odlično ajde, bar to.

ja sam na NBA Live igrao sa rep. koliko se mogu sjecati :D nba live 07 8-) t-mac :mrgreen: houston inace rinaka bila, ali sunsi zato. Amare i Marion :lol: Dodas tu Nash-a. Zaboravio sam ko je igrao pozicije SG i SF :D

slika

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/559 ... 67C1962FF/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo nba live 14 valjda. Ne znam, nisam odavno to igrao ali mi se cini odlicno. Uvijke mi je NBA live vise godio nego 2k
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 13 sep 2013, 02:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:
ronweasley je napisao/la:A biće neki europski klubovi? Odlično ajde, bar to.

ja sam na NBA Live igrao sa rep. koliko se mogu sjecati :D nba live 07 8-) t-mac :mrgreen: houston inace rinaka bila, ali sunsi zato. Amare i Marion :lol: Dodas tu Nash-a. Zaboravio sam ko je igrao pozicije SG i SF :D

slika

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/559 ... 67C1962FF/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo nba live 14 valjda. Ne znam, nisam odavno to igrao ali mi se cini odlicno. Uvijke mi je NBA live vise godio nego 2k
Imam i sad taj NBA Live 07. Ali mi syeban CD, kao da ga i nemam. :(

T-Mac bio najveća zvijer na igrici, a sa Shaqom pogoditi slobodno bacanje bila je mission impossible. :lol:

Eeee memories, good old memories. :cry:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 sep 2013, 02:50

Torrent?

Kad se sjetim samo koliko sam para potrošio na kupovinu muzičkih cd-ova, filmova i igrica. Najgore kupiš neku igru za 8KM i nešto ne valja :lol:

Devil may cry sam platio mislim 13KM. Prejaka igra, tako je dobra da je nisam htio do kraja igrati :mrgreen:

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 13 sep 2013, 03:00

Ma skidam s torrenta inače, ali tu igricu imam još iz tog doba kad su se igrice kupovale. :roll: :mrgreen:

Devil may cry...nisam igrao. :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 sep 2013, 03:05

[youtube][/youtube]

U mene je samo III bio. Dante is awesome. Igra je odlična.

Inače ima Danteov pakao po knjizi igra rađena, ali samo za XBOX :cry:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 sep 2013, 10:44

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

ko voli horor igre evo preporuke , ,po mraku istrzas se da valja :D
top igra

ko skida sa torenta nek skine mechanics repack ,meni taj radi dok mi reloaded nije htio.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 sep 2013, 11:09

Ako voliš horor igre probaj i ovu iako je ova malo blaža od te tvoje koliko vidim :mrgreen: , samo što ova ima ekstra priču. Ima 2 nastavka

[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 sep 2013, 18:22

igro sam oba dijela alan wakea :D

a toxy ako volis horor igre jos sa dobrom pricom to je metro 2033
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

kad njega predjes onda drugi dio nastavljas :D
metro last light
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

top grafika ,dobra prica ,jos horor sto volim :D,zao mi bilo kad sam ih preso :mrgreen

najbolje igre uz far cry sto sam igro (od ovih novijih ,jer ima mnogo starijih igrica koje su neprevazidjene ,npr hitman blood and money ,ma svi dijelovi hitmana su prica za sebe i predobre igre :mrgreen: )
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 13 sep 2013, 18:38, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 sep 2013, 18:28

Ljudi, moram vas nesto pitati..radi cega meni pes6, koji i nije bas prezahtjevna igrica, ne ide bas glatko ? Znaci, ne steka, al ne ide ono glatko, a stavio sam na najmanju rezoluciju i low details ?

Procesor intel pentium IV 2.8 ghz
Ram 1.75 gb
Grafa 128 mb

Do cega je ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 sep 2013, 18:36

Papastathopoulos je napisao/la:Ljudi, moram vas nesto pitati..radi cega meni pes6, koji i nije bas prezahtjevna igrica, ne ide bas glatko ? Znaci, ne steka, al ne ide ono glatko, a stavio sam na najmanju rezoluciju i low details ?

Procesor intel pentium IV 2.8 ghz
Ram 1.75 gb
Grafa 128 mb

Do cega je ?
jesil kakvih patcheva ubacivao,npr shollym patch bi sa tom grafickom isto mozda trzo jer je zahtjevniji
al ako je obicni pes trebalo bi ic normala

MES QUE UN CLUB !!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.