Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ne zezajte da je mali Kodro bolji od Bajica i Hodzica. Pa do nedavno su pojedini tvrdili da je od Kodre bolji i Lendric [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
-
Transfer1312
- Kontakt:
Kodro i Messi , nema dalje! Vi od igraca iz dijaspore pravite neke top igrace . On realno ima mjesta medju 20tak igraca al da igra tesko, sreca mu je sto clan Mainza i deficitirani smo na ofanzivnim pozcijama. Al da je neki top igrac vala nije...Evander je napisao/la:Ne zezajte da je mali Kodro bolji od Bajica i Hodzica. Pa do nedavno su pojedini tvrdili da je od Kodre bolji i Lendric [emoji23][emoji23][emoji23]
Ne zezaj ni ti raju da je Meho Kodro bolji od Amara, kad (po vama) nije bolji ni od Dženana UšćuplićaEvander je napisao/la:Ne zezajte da je mali Kodro bolji od Bajica i Hodzica. Pa do nedavno su pojedini tvrdili da je od Kodre bolji i Lendric [emoji23][emoji23][emoji23]
I sad takav treba da vodi A selekciju, ma hajte molim vas
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 nov 2017, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa tu još nije gotovo,da su u izvršnom odboru danas imali 12 ruku,nebi se prolongirao izbor,realno RS koči kako bi ušićarili neku korist,ali ako stvarno ne žele Mehu on neće ni biti izabran.To je tako u BiH,nema izbora dok se svi akteri ne slože.Sutra ćemo vidjeti koliko su ozbiljni,jer ako predlože Borčeta Sredojevića ili nekog sličnog anonimusa,biće jasno da se samo cjenkanju, međutim ako izaći sa iole kvalitetnim rješenjem,mogli bi uprave zakuhati da se selektor ne izabere ni za pola godine.
Daj Marinovica.
Ko mi bola? Hiljadu puta ponovljena laž da smo svi mi navijači otjerali i slavili odlazak Kodre neće postati istina. Tjerali su ga i podržavali taj čin oni koji nisu bili u stanju vidjeti dalje od svog nosa. Neki su shvatili da su bili u zabludi, a neki i dan danas misle da je to bio dobar potez, sreća u manjini su, ali to sada ništa ne vrijedi. Inače mislim da je Kodro puno bolja opcija kao klupski trener nego kao selektor i mislim da su loša opcija i on i Amar kao selektori.let3 je napisao/la:Ne zezaj ni ti raju da je Meho Kodro bolji od Amara, kad (po vama) nije bolji ni od Dženana UšćuplićaEvander je napisao/la:Ne zezajte da je mali Kodro bolji od Bajica i Hodzica. Pa do nedavno su pojedini tvrdili da je od Kodre bolji i Lendric [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk![]()
to ste vi sami dokazali. Nabili ga nogom pitari ko kera i postavili Dženu da im spašava sezonu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kako najlakse odabrati selektora kad se dvoumis izmedju dvojice? Dovedes Spahica i kazes mu hajd odaberi, kad odabere ti uzmes onog drugog. Neces se zayebat garant, u najgorem slucaju manje ces se zayebat.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Vinko ispred obojice, konačno dobar potez mojih. 
Da duplam samosamoposteno je napisao/la:let3 je napisao/la:Budimo realni, Amar ne mora ništa raditi ni narednih 50 godinasamoposteno je napisao/la: A gdje radi Amar ?njegovi protukandidati koji nemaju ništa u svom trenerskom CV-u ne mogu ga stici ni za 50 godina.
![]()
ma nema frajer osvojio sve sto se moze osvojit
![]()
![]()
ti si kralj majke mi tebi svaka cast posteno sam se ismijo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
To sto ti pricas, moze tvrditi samo retardirana osoba.let3 je napisao/la:Ne zezaj ni ti raju da je Meho Kodro bolji od Amara, kad (po vama) nije bolji ni od Dženana Ušćuplića [emoji14]Evander je napisao/la:Ne zezajte da je mali Kodro bolji od Bajica i Hodzica. Pa do nedavno su pojedini tvrdili da je od Kodre bolji i Lendric [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalkto ste vi sami dokazali. Nabili ga nogom pitari ko kera i postavili Dženu da im spašava sezonu.
Kakac crni Uscuplic.
Sto Meho zna o fudbalu, Amar i Uscuplic na televiziji nisu vidjeli.
Sa jedne strane imas Mehu, koji uci, koji se trudi, koji usvaja znanje, pokusava nesto napraviti, sa druge strane pomenuti treneri mogu raditi u ovoj ligi jer ti nikakvo fudbalsko znanje nije potrebno, nego nesto trece. Zato iz ove lige nikad niko i nije vani napravio bilo kakav uspjeg.
Meho je dosao I pokusao pribliziti nas europskih shvatanjima fudbala, ali to ovdje na pali.
Amar Osim ne moze vise biti trener ni u amaterskim ligama. U ostalom, vidjet cemo gdje ce i sta dalje raditi.
Pa Baka je dogurao do Hajduka, Amar ni Pulu ne moze voditi.
ovi iz RS predlozit ce Vinka i ako je Kodro moj velezovac dao bi prednost Vinku ispred i Kodre i Amawa
MUSVDG
- tuzlak1987
- Kontakt:
U sto hocete da sada taj A.Osim ne bi ni u ovoj PL uzeo titule. Nije ni ovo vise ona liga koja je bila kada je on trenirao. On kada je vodio svoje ekipe bio onaj stari savez, bili jos gori tereni, bilo 16 ekipa, za titulu se borila jedna i pol ekipa. Sada bi u ovo ligi prosao kao i svaki drugi trener, nista mu ne bi bilo garantovano i da ima dobre igrace. U ono vrijeme kada je on vodio bila je bas ali bas seoska liga gdje nisi morao imati pojma o fudbalu da budes neki faktor. To sve govori da je tada i Vlado Jagodic bio dobar za nju ili Ivo Istuk. Oni su tada bili trenerska klasa PL-.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 nov 2017, 23:51, ukupno mijenjano 3 puta.
Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jah, pa što je onda FCS nabilo nogom Mehagu, takvog trenerskog maga - a postavilo Dženana da ih vadi iz govana u koje ih je Mehaga uvalioEvander je napisao/la:To sto ti pricas, moze tvrditi samo retardirana osoba.let3 je napisao/la:Ne zezaj ni ti raju da je Meho Kodro bolji od Amara, kad (po vama) nije bolji ni od Dženana Ušćuplića [emoji14]Evander je napisao/la:Ne zezajte da je mali Kodro bolji od Bajica i Hodzica. Pa do nedavno su pojedini tvrdili da je od Kodre bolji i Lendric [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalkto ste vi sami dokazali. Nabili ga nogom pitari ko kera i postavili Dženu da im spašava sezonu.
Kakac crni Uscuplic.
Jest, ali je zato Mehagi najveci domet u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vođenje švicarskog drugoligaša.
Normalno, moderni fudbal, ovo ono, svi po evropi se otimaju za takvu trenersku klasu, a najviše Servete ili kako vec.
Ma Kodro je budala ako prihvati selektorsku poziciju. Sto mu to treba u zivotu?
Bolje mu je da karijeru pokusa graditi kroz klupski fudbal. Nemamo mi ekipu da moze napraviti nesto slicno sto je Bilic napravio pa da ga to lansira kao Bilica sto je. Samo ce biti popljuvan, a realno jedna moralna gromada kao sto je on, to ne zasluzuje.
Bolje mu je da karijeru pokusa graditi kroz klupski fudbal. Nemamo mi ekipu da moze napraviti nesto slicno sto je Bilic napravio pa da ga to lansira kao Bilica sto je. Samo ce biti popljuvan, a realno jedna moralna gromada kao sto je on, to ne zasluzuje.
Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Zato sto smo amateri i mahalski klub. Zato sto su igraci koje je trenirao takodje amateri. Pokusao im covjek samo tri takticke kretnje i zaduzenja u igri objasniti, pojedini odmah iza ledja "sta glumi ovaj Guardiolu". Ova liga je amaterska, ovaj fudbal ovdje nema veze sa profesionalnim fudbalom. Dva razlicita sporta. Isto kao recimo muska i zenska kosarka.let3 je napisao/la:Jah, pa što je onda FCS nabilo nogom Mehagu, takvog trenerskog maga - a postavilo Dženana da ih vadi iz govana u koje ih je Mehaga uvalioEvander je napisao/la:To sto ti pricas, moze tvrditi samo retardirana osoba.let3 je napisao/la: Ne zezaj ni ti raju da je Meho Kodro bolji od Amara, kad (po vama) nije bolji ni od Dženana Ušćuplića [emoji14]to ste vi sami dokazali. Nabili ga nogom pitari ko kera i postavili Dženu da im spašava sezonu.
Kakac crni Uscuplic.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalkmalo si posvađan sa logikom, al opraštam ti velikodušno
![]()
Jest, ali je zato Mehagi najveci domet u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vođenje švicarskog drugoligaša.
Normalno, moderni fudbal, ovo ono, svi po evropi se otimaju za takvu trenersku klasu, a najviše Servete ili kako vec.
- invincible1921
- Kontakt:
Nije istina...ova tema je od prvog dana pljuvanje porodice osim i borba čitave države da on ne bude pod parolom "daj bilo koga". Eo sad se vi prave ludi a prije sedmicu najozbiljnije gurali barbareza na klupu, pa onda nake strance za koje ni familija nije čula, pa onda nerealne tipa Bilić cudi me da nije neko i Guardiola predložio, pa onda muslina, pa eo sad kodru...dok su se bojažljivo spominjali i neki iz PL....ako se ova farsa nastavi očekujem prijedloge tipa spaha, Ibišević, ili možda braco vrbanjusa...BoixosNois1899 je napisao/la:Ova tema se odavno pretvorila u "PL prepucavanja" ali ovo sad je ipak nešto posebno.
Dok god se državna reprezentacija svodi na Sarajevo, FKS i Želju, nama nema napretka. Drage moje Sarajlijice, ima Bosne i izvan Općine Centar, Grbavice i Koševa. Mora li se sve svesti na prepucavanja i uvrede na relaciji Bordo - Plavo?
I onda se mi čudimo što nas neće ni Prosinečki, Vaha i ostala ekipa.
Najmanje uvreda je na temi upućeno od nas koji smo za amara
Kodro nije velezovac vidite da su vam ga pitari privatizizovali
=\_1921_/=
Re: RE: Re: RE: Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Pa ti još više ukopavaš KodruEvander je napisao/la:Zato sto smo amateri i mahalski klub. Zato sto su igraci koje je trenirao takodje amateri. Pokusao im covjek samo tri takticke kretnje i zaduzenja u igri objasniti, pojedini odmah iza ledja "sta glumi ovaj Guardiolu". Ova liga je amaterska, ovaj fudbal ovdje nema veze sa profesionalnim fudbalom. Dva razlicita sporta. Isto kao recimo muska i zenska kosarka.
A ti ga ovdje predstavljaš ko da je Guardiola u najmanju ruku
Pa to isto je radio i Amar Osim samo sa mnogo više uspjeha, bar je osvajao neke titule i kurcio se među sirotinjom
-Od svih ovih koji su bili protiv Amara, barem 95% nisu ni pominjali Sergeja kao ozbiljno rjesenje.invincible1921 je napisao/la:Nije istina...ova tema je od prvog dana pljuvanje porodice osim i borba čitave države da on ne bude pod parolom "daj bilo koga". Eo sad se vi prave ludi a prije sedmicu najozbiljnije gurali barbareza na klupu, pa onda nake strance za koje ni familija nije čula, pa onda nerealne tipa Bilić cudi me da nije neko i Guardiola predložio, pa onda muslina, pa eo sad kodru...dok su se bojažljivo spominjali i neki iz PL....ako se ova farsa nastavi očekujem prijedloge tipa spaha, Ibišević, ili možda braco vrbanjusa...BoixosNois1899 je napisao/la:Ova tema se odavno pretvorila u "PL prepucavanja" ali ovo sad je ipak nešto posebno.
Dok god se državna reprezentacija svodi na Sarajevo, FKS i Želju, nama nema napretka. Drage moje Sarajlijice, ima Bosne i izvan Općine Centar, Grbavice i Koševa. Mora li se sve svesti na prepucavanja i uvrede na relaciji Bordo - Plavo?
-Ni za Amara niko van BiH vjerovatno nije cuo, tako da spadaju negdje u istim vodama.
-Bilic je nerealno ocekivanje, tu se slazemo, ali Prosinecki nije bio. Da se neko od nasih potrudio da mu javi da bi htjeli popricati sa njim o tome, mozda bi se nesta dalo izmanevrisati. Ali posto nije, jbg.
-Kodro nikome ovdje nije bio prvi izbor. Ali kad su nas osudili na jednu od ova dva izbora, onda su se mnogi, pa ukljucujuci i mene, opredjelili za manje zlo.
-svaki ozbiljan argument 'zasto Amar ne bi trebao biti selektor' je izignorisan i predstavlja se kao da se samo pisalo o tome kakav mu je oblik glave, ali nije tako. Ali ne, kontra argumenti su bili - pucaju cirevi, kompleksi, drzava Zeljo ha hu. Nikakva ozbiljna diskusija se nije mogla roditi zbog retardiranih Sarajevo vs Zeljo rivlaiteta. Treba Vinka staviti samo da se smire obje strane
- invincible1921
- Kontakt:
Hajmo ja i ti u sta god hoces da je bilo ko protukandiat amaru al bukvalno bilo ko da bi svi ovi podrazi tog X kandidata...mire96 je napisao/la:-Od svih ovih koji su bili protiv Amara, barem 95% nisu ni pominjali Sergeja kao ozbiljno rjesenje.invincible1921 je napisao/la:Nije istina...ova tema je od prvog dana pljuvanje porodice osim i borba čitave države da on ne bude pod parolom "daj bilo koga". Eo sad se vi prave ludi a prije sedmicu najozbiljnije gurali barbareza na klupu, pa onda nake strance za koje ni familija nije čula, pa onda nerealne tipa Bilić cudi me da nije neko i Guardiola predložio, pa onda muslina, pa eo sad kodru...dok su se bojažljivo spominjali i neki iz PL....ako se ova farsa nastavi očekujem prijedloge tipa spaha, Ibišević, ili možda braco vrbanjusa...BoixosNois1899 je napisao/la:Ova tema se odavno pretvorila u "PL prepucavanja" ali ovo sad je ipak nešto posebno.
-Ni za Amara niko van BiH vjerovatno nije cuo, tako da spadaju negdje u istim vodama.
-Bilic je nerealno ocekivanje, tu se slazemo, ali Prosinecki nije bio. Da se neko od nasih potrudio da mu javi da bi htjeli popricati sa njim o tome, mozda bi se nesta dalo izmanevrisati. Ali posto nije, jbg.
-Kodro nikome ovdje nije bio prvi izbor. Ali kad su nas osudili na jednu od ova dva izbora, onda su se mnogi, pa ukljucujuci i mene, opredjelili za manje zlo.
-svaki ozbiljan argument 'zasto Amar ne bi trebao biti selektor' je izignorisan i predstavlja se kao da se samo pisalo o tome kakav mu je oblik glave, ali nije tako. Ali ne, kontra argumenti su bili - pucaju cirevi, kompleksi, drzava Zeljo ha hu. Nikakva ozbiljna diskusija se nije mogla roditi zbog retardiranih Sarajevo vs Zeljo rivlaiteta. Treba Vinka staviti samo da se smire obje strane
=\_1921_/=
dakle, tri covjeka za kodru, OTAC ZA SINA, u saradnji sa RS-om , istjerat ce svoje, otjerati kodru i postaviti ono spadalo kojem sudije ostanu zakljucane u svlacionici i sudija slomii zastavicu ... FUJ , FUJ , FUJ ugasila nam se reprezentacija dabogda
u svakoj drugoj drzavi bi bio SKANDAL da otac sina na silu gura na klupu, samo u bosni je to normalno !
u svakoj drugoj drzavi bi bio SKANDAL da otac sina na silu gura na klupu, samo u bosni je to normalno !
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Proximic i 11 gostiju.